Astroloji & Burçlar Burç Oğlak yükselen boğaaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor HimmNasi olur Güncellemeler+1 yıl Güncelleme güncelemee Burç Oğlak yükselen boğaaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Denizayckrsy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 İkizler +1 yıl Boğa erkeklerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Ay burcu şuymuş buymuş hiç farketmez. Sağlıklı bir psikolojiyle yaşamak istiyorsan uzak dur 😂 0 0 Yorumla
müsaitim06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl Akrep kadını der susarım 😉😉🤪😋 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymis abi Yorumla müsaitim06 Başak +1 yıl Libidoları yüksek oluyo, bayılıyorum öyle olanlara Yorumla Soran +1 yıl Obje Yorumla müsaitim06 Başak +1 yıl Hshshshs olabilir Yorumla Soran +1 yıl Obje sveiyosun sen ABİİ senin burcun ne uzak dururum Yorumla müsaitim06 Başak +1 yıl Hshshshshshshshs ne alaka ya Yorumla Soran +1 yıl Ama söyle hadiiii Yorumla müsaitim06 Başak +1 yıl Söylemiyorum çatla Yorumla Soran +1 yıl Söyleme ben aslinda akreptim... Yorumla müsaitim06 Başak +1 yıl Hshshshshshs aynen Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% Akrep +1 yıl bpğa sıkıcı dikkat et 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden la Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl ı lara npkta koy Yorumla Soran +1 yıl Akrep msin Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl çok mu zekisin Yorumla Soran +1 yıl Çokmus Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl aynus Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 Terazi +1 yıl Hmm acaba nasıl olur hmm hıı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiim Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% İkizler +1 yıl Skkkşş olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Magarana dön cabuk Yorumla testomurat İkizler +1 yıl Ne makarnası Yorumla Soran +1 yıl AĞSMAÖSMALSLAŞAŞZŞSİZŞSĞAĞZŞĞAĞA Yorumla testomurat İkizler +1 yıl Sana versen cuklatabilir misin Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% Oğlak +1 yıl Ben öyleyim 0 65 Yorumla Soran +1 yıl Valla mi ruh ikizim Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Aynen knk kessin öyledir Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Doğum tarihin ne belkii oda aynı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kesin ya Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Gün ay söyle ya Yorumla Soran +1 yıl 16 ock Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Off aynı değil Yorumla Soran +1 yıl Senın neki Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl 24 Aralık Yorumla Soran +1 yıl Tühhhh Aralık oğlağı daha farklı he Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Yapma be okadar sevindim Yorumla Soran +1 yıl Şwödşwödşs sadece cevreme göre seni bilemem üzülme Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Ağlamamak üzere zor tutuyorum kendimi Yorumla Soran +1 yıl Sal bee Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl 😭😭😭😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl İwösşsösşsmdls of oglak oglak uyumu çok iyi bu arda Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Kessinlike denenmeli Yorumla Soran +1 yıl Sene iyi olursa bende deniccm Yorumla Soran +1 yıl Dene * Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Yokki etrafta insan yok bir sen varsın 😭 Yorumla Soran +1 yıl Ğeldşsldşsld olur olur Yorumla Soran +1 yıl İnsan olur yani Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Şerefsizdej kurtulduk Yorumla Soran +1 yıl Ya abi cidden korktum Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Abi mi ben küçüğüm 😂 zoruna gidince oda bir şeyler uydurdu Yorumla Soran +1 yıl Agiz alıskanlıgı o söylemeyi bırakmam lazim çok kullaniyorm ya herkesle abi diye geceniyorum öeödösödös Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Abi o değilde sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl İst abi ya Yorumla Soran +1 yıl Sne Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Ne önemi var sonuçta sen benim sırtımdan vurdun Yorumla Soran +1 yıl Saka yaomistm gül diye ya Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Vurgunummmmm yorgunum Yorumla Soran +1 yıl Another Day another slay perioddd Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl I speak English no unterstdany Yorumla Soran +1 yıl İngilizcenin incinden gectin Şu an iedööemdlemdn Yorumla Soran +1 yıl İcinden Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Yaş kaç ya seni Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Senin Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Tahmin et Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl 18 19 17 20 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Ben çok zekiyim diyom kimse inanmıyor 👉👈 Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl 😂😂😂m Yorumla Soran +1 yıl Harcaniyosun burada çsödösmsms Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Kessinlike ya senin adın ne Yorumla Soran +1 yıl Ama sne söylemiyorsun hic bise Yorumla Soran +1 yıl Hadi bunuda tuttur smdnmsns Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Zor olacak ama dur ben 18 yaşındayım Mehmet ismim 😂 Yorumla Soran +1 yıl 30 gibisin ösmsös cidden konusma tarzin falan normalde çok çoçuksu yasitlarim Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl İlk harf ne yoksa bulamam Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Yaşadıklarım beni olgun yaptı 😊 Yorumla Soran +1 yıl G Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl GamzeVeya Gizem Yorumla Soran +1 yıl Ya agabeee üzdün Şu an Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Agaaa yak bir cigara diyemde yakma zararlı Yorumla Soran +1 yıl Cüs gizem Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Bir şey diycem burada niye konusuyoz tüm insanlar görüyor istek at 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cok düüsnceli bisey sin dmdndnd icenler çok itici geliyor zaten keko gibi Yorumla Soran +1 yıl Görsün medeni muhabbet iste ldfmldkd dur atiyim Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Yorumu sil özel şeyler var yaş isim falan görmesin kimse Yorumla Soran +1 yıl Gizlideyim. d Bisey olmazki Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Bennnnn 😂 Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Istek at silersin ya ,😂 Yorumla aynenoylecanimya Oğlak +1 yıl Nerdesini lan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaşımın annesi böyleydi yatak da iyiler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin arkdasibin annesi yani abi lan ŞAMSÖAMSAÖSMLASMŞAMSŞWLW Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım ya ne dedin kgkdnfms Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla
Savasxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Kova +1 yıl Iyi olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bildin Yorumla Savasxxx Kova +1 yıl Kovayim çünkü hissederim Yorumla Soran +1 yıl Kova sevmiyorum Yorumla Savasxxx Kova +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl İtici Yorumla Savasxxx Kova +1 yıl Ne alakaya hiç kimseye itici gelmedim bu güne kadar neye gore kime gore ya burclara gore adam seçmem ben sizde öyle yapın bence günlük hayatınızda Yorumla Soran +1 yıl Bana göre Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boğa erkeklerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Ay burcu şuymuş buymuş hiç farketmez. Sağlıklı bir psikolojiyle yaşamak istiyorsan uzak dur 😂
Akrep kadını der susarım 😉😉🤪😋
Niyeymis abi
Libidoları yüksek oluyo, bayılıyorum öyle olanlara
Obje
Hshshshs olabilir
Obje sveiyosun sen ABİİ senin burcun ne uzak dururum
Hshshshshshshshs ne alaka ya
Ama söyle hadiiii
Söylemiyorum çatla
Söyleme ben aslinda akreptim...
Hshshshshshs aynen
bpğa sıkıcı dikkat et
Neden la
ı lara npkta koy
Akrep msin
çok mu zekisin
Çokmus
aynus
Hmm acaba nasıl olur hmm hıı
Hiim
Skkkşş olur
Magarana dön cabuk
Ne makarnası
AĞSMAÖSMALSLAŞAŞZŞSİZŞSĞAĞZŞĞAĞA
Sana versen cuklatabilir misin
Ben öyleyim
Valla mi ruh ikizim
Aynen knk kessin öyledir
Doğum tarihin ne belkii oda aynı 😂
Kesin ya
Gün ay söyle ya
16 ock
Off aynı değil
Senın neki
24 Aralık
Tühhhh Aralık oğlağı daha farklı he
Yapma be okadar sevindim
Şwödşwödşs sadece cevreme göre seni bilemem üzülme
Ağlamamak üzere zor tutuyorum kendimi
Sal bee
😭😭😭😭😭😭
İwösşsösşsmdls of oglak oglak uyumu çok iyi bu arda
Kessinlike denenmeli
Sene iyi olursa bende deniccm
Dene *
Yokki etrafta insan yok bir sen varsın 😭
Ğeldşsldşsld olur olur
İnsan olur yani
Şerefsizdej kurtulduk
Ya abi cidden korktum
Abi mi ben küçüğüm 😂 zoruna gidince oda bir şeyler uydurdu
Agiz alıskanlıgı o söylemeyi bırakmam lazim çok kullaniyorm ya herkesle abi diye geceniyorum öeödösödös
Abi o değilde sen nerelisin
İst abi ya
Sne
Ne önemi var sonuçta sen benim sırtımdan vurdun
Saka yaomistm gül diye ya
Vurgunummmmm yorgunum
Another Day another slay perioddd
I speak English no unterstdany
İngilizcenin incinden gectin Şu an iedööemdlemdn
İcinden
Yaş kaç ya seni
Senin
Sence
Tahmin et
18 19 17 20
18
Ben çok zekiyim diyom kimse inanmıyor 👉👈
😂😂😂m
Harcaniyosun burada çsödösmsms
Kessinlike ya senin adın ne
Ama sne söylemiyorsun hic bise
Hadi bunuda tuttur smdnmsns
Zor olacak ama dur ben 18 yaşındayım Mehmet ismim 😂
30 gibisin ösmsös cidden konusma tarzin falan normalde çok çoçuksu yasitlarim
İlk harf ne yoksa bulamam
Yaşadıklarım beni olgun yaptı 😊
G
Gamze
Veya
Gizem
Ya agabeee üzdün Şu an
Agaaa yak bir cigara diyemde yakma zararlı
Cüs gizem
Bir şey diycem burada niye konusuyoz tüm insanlar görüyor istek at 😂
Cok düüsnceli bisey sin dmdndnd icenler çok itici geliyor zaten keko gibi
Görsün medeni muhabbet iste ldfmldkd dur atiyim
Yorumu sil özel şeyler var yaş isim falan görmesin kimse
Gizlideyim. d Bisey olmazki
Bennnnn 😂
Istek at silersin ya ,😂
Nerdesini lan
Arkadaşımın annesi böyleydi yatak da iyiler
Senin arkdasibin annesi yani abi lan ŞAMSÖAMSAÖSMLASMŞAMSŞWLW
Anlamadım ya ne dedin kgkdnfms
orada mısın
Iyi olur
Nerden bildin
Kovayim çünkü hissederim
Kova sevmiyorum
Neden ki
İtici
Ne alakaya hiç kimseye itici gelmedim bu güne kadar neye gore kime gore ya burclara gore adam seçmem ben sizde öyle yapın bence günlük hayatınızda
Bana göre