Pohpohlanmaktan hoşlanan sadece ben merkezli olan dünya benim etrafımda dönsün diyen aslan burçları gerçekten övülmeyi sever mi?

Pohpohlanmaktan hoşlanan sadece ben merkezli olan dünya benim etrafımda dönsün diyen aslan burçları gerçekten övülmeyi sever mi?

Bence övünmeyi herkes sever ama bence aslanların biraz adı çıkmış yani ikizler iki yüzlü akrepler seks makinesi balıklar çok duygusal vb gibi aslanlar da bu yönle adı çıkmış şahsi konuşmak gerekirse bende herkese gibi övülmesi severim ama öyle pohpohlanmak falan yani abartmak hoş değil
Teşekkürler 🖤
babam aslan ve evet hoşlarına gider 😀 zaten kendilerini çok seviyor ve beğeniyorlar
Aynen ya bizim evin içinde 3 tane aslan burcu var ama ben tek başıma hepsiyle baş ediyorum biliyor musun kendimle gurur duyuyorum 😂😂
bravo kız 😀
Cevap
4Cevap
Bence doğru değil.
Askerde böyle bir arkadaşım vardı ve burçlara da çok takardı :D bence doğru
Bence de doğru 😂
Evet aslan burçları = Narsistlik
Herkes övülmeyi sever
Ben sevmem
Herkes -sen
Nasıl yani 😂😂😂
Sen hariç herkes yani
Ben kendi kendimi överim ya 😀😂
Sen kendini el seni övsün derler
Sen kendini övme* uf yazamadım
Nasıl bir düşünce yapısına sahibim biliyor musun kimsenin beni övmesine ihtiyacım yok insanlar birini överken bile menfaat uğruna yaparlar bunu hep bu şekilde inandım çevremde hep böyle gördüm kimin kimi övdüğünü görsem mutlaka bir menfaatlere bir çıkarları olduğunu öğrendim bunun kanısına vardım hep böyle şahit oldum o yüzden kimsenin beni övmesine ihtiyacım ve isteğim yok ben kendimi överim gerektiği yerde kendimi de başkalarına karşı övmem zaten öyle huylarım da yok ben kendimi kendime överim çünkü ben kendi kendime yeten bir insanım ❤️
O zaman senin bu güzel ve güçlü benliğine bir kalp de benden ❤️
Teşekkür ederim 🙈
Ne demek canım ☺️
Hepsini bilemem ama bildiklerim öyleydi kajjaj
evet seviyorum :D
Doğru 😄
Aslan burcu değilim bilmiyorum
Evet dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar