Astroloji & Burçlar Senin burcun neyi çok güzel yapar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Senin burcun neyi çok güzel yapar? 👀 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Senin burcun neyi çok güzel yapar? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu. 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Neyi güzel yapmaz ki elimin değdiği yer güzelleşir. Boğa. 😎😎 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Aslan +1 yıl Siir yazmayi diyo eskiden yazardım da simdi yazmıyorum yazdiklarimda gitti zaten 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Çok güzel şarkı söyler mişim peki bundan benim yeni haberim olmam sjsjdjkjs 1 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% Terazi +1 yıl Çok güzel konuşur diyo, bak buna katılıyorum... 1 0 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Çok güzel hayaller kurar.. 1 0 Yorumla
Duyguluderin Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 64% Akrep +1 yıl Cok hizli karar verir , cok dogru 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Cok güzel cocuk bakar diyor e seveerim bakarım da 1 0 Yorumla
Bendenedim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ugraşsam cidden çok güzel resim çizerim. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Cok guzel cocuk bakarmis. 🫢 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hiç güzel resim çizemem. Uydurmuşlar işte. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Çok güzel konuşur demiş, doğru... 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Yoo gülünce maymuna benziyorum 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Harbiden güzel kahve yaparım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yengeç burcu.
Neyi güzel yapmaz ki elimin değdiği yer güzelleşir. Boğa. 😎😎
Siir yazmayi diyo eskiden yazardım da simdi yazmıyorum yazdiklarimda gitti zaten
Çok güzel şarkı söyler mişim peki bundan benim yeni haberim olmam sjsjdjkjs
Çok hızlı karar verir
Çok güzel konuşur diyo, bak buna katılıyorum...
Resim yeteneğim yok ki
Çok güzel hayaller kurar..
Güzel dans ederim evet
Cok hizli karar verir , cok dogru
Hafızası çok kuvvetlidir doğrru
Çok güzel güler Aynen
Cok güzel cocuk bakar diyor e seveerim bakarım da
Ugraşsam cidden çok güzel resim çizerim.
Güzel güldüğümü söylerler 😂
Cok guzel cocuk bakarmis. 🫢
Çok güzel dans eder👌
Hiç güzel resim çizemem. Uydurmuşlar işte.
Çok güzel konuşur demiş, doğru...
Yoo gülünce maymuna benziyorum
Harbiden güzel kahve yaparım
Doğru 🦁
Çok güzel şiir yazar
Aslan
Gezme cuk oturmuş
Koç.
Çok çabuk unuturum bu seçenek niye yok
Resim
Sanssizdir