Gerek arkadaşlık, gerek de diğer ilişkiler olsun anlaşabildiğiniz burçlar hangileridir?
Yorumları alalım
Yorumları alalım
Yay burcuyum🧿 yengec oglak boga balik akrep terazi ve aslanlardan hic haz etmem anlasamam yani😌 en anlastigim burc ise kocdur.. Biri yazmis yaylari sevmiyorum anlasamiyom v. s diye Yay burcu candir õzeldir eglendirir neşe katar herkese herseye onun oldugu ortamda herkes hersey sõnuk kalir mutluluk kaynagidir günestir bakmasini bilene Ask kadinidir hemde Anlatilmaz yasanir yaylar ayrica cok merhametlidir her canliya ben mesela õyleyim dir..😌👍
Yengeç burcuyum ' Boğa , akrep , balık , terazi , başak oğlak burcuyla çok iyi anlasirim
Anlaşamadığim tek burç yay dır
Su burcu olduğunuz için akrep ve balıkla ilişkiniz iyi zaten terazi de çok uyumlu bir burç yay burcunun kafasının rahatlığı umursamaz tavrı sizin hoşunuza gitmeyebilir
Aynen öyle yay burcu insanı çok duygusuz hiç birşeyi önemseyen kafasına buyruk yaşayan özgür ruhlu bağımsız duyarsız bir burc yani benim tam tersim ben üzüldüğüm bir konuy yay umursamaz bile bazen burada da denk geliyorum adamla bir zitlasiyoruz ne burcusun sen diyorum yay diyor 🤣 tm diyorum anında adamı engelliyorum çünkü ben sevgi burcuyumdur çevreme , sokak hayvanlara duyarlıyımdır teşekkür etmesini özür dilemesini bilirim onlar tam tersi hiç te umrumda bile olmaz diyor mesela. Bu adamla neyi konusabilir ya da paylasabilirsiniz ki
Aynen çok haklısınız 👍
Teşekkür ederim 🙏🙏 seninde ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim asıl :)
🙋🙋🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
😊
Cevap
3Cevap
Yengeç burçları
Yengeç burçları ☺️ yengeçler güzel oluyor ya ızgarada da da haşlaması da bende severim 😅
Yengeç burçları derken yengeç burcu insanları işte :D
Burçla ilgisi yok ben herkesle anlaşırım akrep hariç...
Kendimle bile anlaşamıyorum kaldı ki diğer burçlarla anlaşmak 😁
burclar konusunda yorum yapicak kadar bilgim yok :)
Sadece oğlak erkeğinden nefret ediyorum gerisi ile anlaşırım
İnat ve dik kafalılığından mı acaba ;)
Yo canım oldukları için.
S. lak
Galiba hiç bir burçla anlaşamıyorum oğlak burcuyum
Aslan
Yengeç akrep
Koç, ikizler
Aslan
Aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?