Astroloji & Burçlar Burcuna göre sevdiğin şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Burcların sevdiği şeyler nelermiş? Güncellemeler+1 yıl süper, teşekkür ederim ✨@canerozkum Burcuna göre sevdiğin şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl ♐️ yay burcuyum özgürlük vazgeçilmezim saat kolye yüzük sevmem en belirgin özellikleri taşıyorum 😊 1 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% Terazi +1 yıl "Kendisi Gibi Olan İnsanlar" 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% Koç +1 yıl 🤣🤣 Boğa denince neden hep yemek geliyor ya aklımız fikrimiz yemek değil bir kere 1 0 Yorumla
aimira Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% Balık +1 yıl Bir zamanlar en alttaki. Şimdi sadece oyunlar. 1 0 Yorumla
S3ma06 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Koç +1 yıl Suprizleri severim de bir de yapani bulsam tam olucakkkk 1 0 Yorumla
Lavinia0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% Balık +1 yıl Evet, çok doğru tespit. 🙂🙃Kendim gibi olan insanları seviyorum. Ruh ikizlerim 😂 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 520 cevap paylaştı. ALışveriş mi? :D ne kadar yanlış bir şey jsjsjs 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatili severim ama sık yapamıyorum maalesef.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
nankörealerjilii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% Aslan +1 yıl Diğer burçları bilmem ama Aslan için yazılanları her okuduğum da yazan kişinin Aslan burcu bir eski sevgilisi olduğunu düşünüyorum her seferinde taşlıyor resmen. 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% Yay +1 yıl Erken kalkmayı severim ama alarmsiz olursa memnun olurum 😄 0 0 Yorumla
Yardımistiyorummm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% Balık +1 yıl Kendim gibi kimseyi bulamadım ben. Ben insanoğluna ait değilim😂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Burç kova, yükselen başak olunca, ikisi de doğru oluyor benim için :D 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% Akrep +1 yıl alışverişmiş ama alakası yok :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 Oğlak +1 yıl Alarmsız gün yazıyor ama en sevdiğim bu değil 0 0 Yorumla
SudeeNT Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Aslan +1 yıl Ego tatmini ne alaka ya o övgü falan herkesin hoşuna gider zaten. Aslanı bi genellemeye almışlar ego ego başka bir şey olsa şaşırırdım 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başak sabah erken kalkmamak doğru 😂 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% Akrep +1 yıl Alışveriş.. teorik olarak gönlümüzce olmasada :/ 1 0 Yorumla
kara_paqatya Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Aslan +1 yıl Gerçekten bir aslan burcu olarak ego tatmini gayet doğru 0 0 Yorumla
BesnaH Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Balık +1 yıl Uyumlu anlayışlı hayatıma burnunu sokmayan her insanı sevebilirim. 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Boğa +1 yıl Yemek yemeyi çok severim lanet olasıca ah bu ben 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Hiç olmayan , huzur... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
♐️ yay burcuyum özgürlük vazgeçilmezim saat kolye yüzük sevmem en belirgin özellikleri taşıyorum 😊
"Kendisi Gibi Olan İnsanlar"
🤣🤣 Boğa denince neden hep yemek geliyor ya aklımız fikrimiz yemek değil bir kere
Bir zamanlar en alttaki. Şimdi sadece oyunlar.
Suprizleri severim de bir de yapani bulsam tam olucakkkk
Evet, çok doğru tespit. 🙂🙃
Kendim gibi olan insanları seviyorum. Ruh ikizlerim 😂
ALışveriş mi? :D ne kadar yanlış bir şey jsjsjs
Tatili severim ama sık yapamıyorum maalesef.. Keyifli günler..
Diğer burçları bilmem ama Aslan için yazılanları her okuduğum da yazan kişinin Aslan burcu bir eski sevgilisi olduğunu düşünüyorum her seferinde taşlıyor resmen.
Erken kalkmayı severim ama alarmsiz olursa memnun olurum 😄
Kendim gibi kimseyi bulamadım ben. Ben insanoğluna ait değilim😂
Burç kova, yükselen başak olunca, ikisi de doğru oluyor benim için :D
alışverişmiş ama alakası yok :D
😅
Alarmsız gün yazıyor ama en sevdiğim bu değil
Ego tatmini ne alaka ya o övgü falan herkesin hoşuna gider zaten. Aslanı bi genellemeye almışlar ego ego başka bir şey olsa şaşırırdım
Başak sabah erken kalkmamak doğru 😂
süprizlere bayılırım 🎁
Alışveriş.. teorik olarak gönlümüzce olmasada :/
Gerçekten bir aslan burcu olarak ego tatmini gayet doğru
Uyumlu anlayışlı hayatıma burnunu sokmayan her insanı sevebilirim.
Egolu değilim ama ne alaka ki?
Yemek yemeyi çok severim lanet olasıca ah bu ben
Hiç olmayan , huzur...
Sürpriz mi hiç hoşlanmam
Ego tatmini diyo yanlis ya
süprizleri hiç bir zaman sevemedim.
Huzur istiyorum huzur nerde
Alarmsız gün gerçekten de öyle
Huzur, ki doğru bu arada 😁
Sabah erken kalkmamak
Aile imiş.
Tatil