Numarasını dahi silen erkek aslan Burcu. Döner mi?

Sevgili değildik ama ben ona aşıktım. Bir kaça aydır gel-gitli bir flört dönemi geçirdik. Sevgili oylamıyorduk ama hayatımdan çıkmama konusunda kararlıydı. Çok istedim çok istedigimi belli ettim. Ama canıma tak etti. En son mesajlarına aramalarına dönmedim delirdi. Sonra kapıya geldi çık konuşalım diye çıkmadım. Israr kıyamet çıkmaya karar verdim çıktım. Özür diledi umut vermek istememiş vs. Okadar sinirliydim ki artık açtım ağzımı yumdurm gözümü “ya sen bana sokaktaki köpek kadar değer verdin mi? Ben seni sevdim çok sevdim de gözünde kolay kız oldum degil mi? İstediğinde geldin istediğinde gittin ben her gelişinde sana kapılarımı sonuna kadar açtım bu gelgitlerin bana umut vereceğini düşünmedin mi? Bana adam gibi sevmiyorum deseydin ya neden hep kafam karışık hazır degilim dedin ki. Her zaman haklısın ya hiç hata yapmazsın ya sen bu kez yaptın bu kez sen hatalısın ben çok yoruldum peşinde koşmaktan içim soğudu artık sana allah yolunu bahtını açık etsin. Başka biri ile görüşmeye başladım umarım mutlu olursun” şekli bir konuşma yaptım. Gözümün önünde her yerden numaramı sildi. Çok zoruma gitti dönsün istiyorum özlesin ve dönsün.

Numarasını dahi silen erkek aslan Burcu. Döner mi?