Ben aşırı inanırım. Yaşadığınız spesifik örnekler var mı?
Merakla bekliyoruum

Ben aşırı inanırım. Yaşadığınız spesifik örnekler var mı?
Merakla bekliyoruum

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kesin ve net, karma var ve dibine kadar çalışıyor. Yaradan'ın değirmeni ağırdan alıyor fakat ince öğütüyor daima. İnanan bir insan karmasını daima temiz tutmaya çabalar. Kimsenin âhını almadan, hak yemeden son nefesini teslim etmeye mücadele verir. Kendi adıma birincil yaşama amacım bu yönde. Ayrıca bana yapılan haksızlıklara karşı da benim âhım da keskindir. Adalet söz konusu ise bi başka kişi çıkıyor içimden. Alev saçıyorum. Karmaya inancım, saygım, sevgim sonsuzdur. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Mesela bir gün arkadaşların yanına giderken orada birisiyle daha doğrusu bir kızla konuşacağım gözümün önünden geçti saniyelik bir şeydi film şeridi gibi ve gerçekten de onların ortamında rastgele konuşmaya başladım ve baya bir konuşmuştuk karmaya inanırım
Cevap
12Cevap
Karma farklı bir dinin inancı. Ne ekersen onu biçersin'den daha fazla şey barındırıyor. Ruh göçü inancıni içeriyor.
Şu fotoğrafını koyduğum denge işareti diye bildiğimiz şey Taozim dininin sembolü.
Bahsettiğim karma inancıni kabul etmek, taozimin bu işaretini kullanmak bunlardan hoşlanmak vs İslam dini icin hoş degil. Peygamber efendimiz kim bir kavme benzerse onlardnadir diyo. Dikkat etmek lazım
Karma dediğimiz yaptığımız her şeyin dönüp dolaşıp bize geri gelmesiyse hayır inanmıyorum. Her insan yaşattığını yaşamadan ölmez diye bir durum yok gayette kötülüğğn tillahını yapıp huzur içinde ölenler var
Kesinlikle var lisede yakin bi kiz arkadaşim vardi meğersem beni içten içe kiskaniyordu birini ayarlamişti hayatimi mahfetmesi için ama kendi eliyle kendi hayatini mahfetti banada bir şey olmadi
Karma mı bilmem ama aşık olduğum insan beni gerçekten çok üzmüştü bende onun için ben ne yaşadıysam onu yaşasın demiştim ve o da çok sevdiği bir anında kız tarafından terk edildi eğer bu karmaysa alasını yaşadım
İnanırım hatta çok bilinen bir söz vardır söylerim hep keser döner sap döner gün gelir hesap döner✌🏻
Evet inanıyorum ben bizzat yaşadım birine duygusal anlamda zarar verdim belki farkında olmadan ve karması vurdu sanırım ben buna yordum en azından
Herzaman olmaz arada bir olur cezasını hemen görende oluyor ama hiç görmeyende oluyor
beni terk eden kıza bir bok olmadı mesela, ben halen sap, ne karması kardeşşş
Evet inanıyorum ama şu anda aklıma bir örnek gelmedi
İnanmıyorum. Bazı şeyler çok nettir ve tek düzedir.
bir ara hoşlandığım kişiyle fake hesaptan sevgili olmuştum ve intikam için onun canını yakmıştım yaklaşık 1 ay sonra biri beni fake hesaptan kandırdı ve gerçekten depresyona sürükledi
İnanıyorum. Inandigim icin gerceklesiyor. Aslinda her sey bilincaltiyla alakali.
Karmaya inanıyorum yaptığımız her şey bize geri dönüyor 🖤
Karmaya inanmayıyorum Allah var ki karmaya inanmakta şirktir belirtmek isterim iyi akşamlar
İyi ol iyi dönüş al buna inanıyorum
sonuna kadar inanıyorum bizzat gördüm çünkü
Karmaya değil ilahi adalete inanıyorum.
Evet ve bu beni zaman zaman ürkütüyor 🤯
Şahit oldum doğru
İnanıyorum beni buluyor genelde
hayir
bütün iyi seyler beni bulur sansliyim
Ilahi adalete inaniriz
Karma tam olarak nedir içeriğinden ne anlıyorsun
Saçma şeylere inanıp kendimi kandırmam
Karma is for you..