Selâmm 🧚🏻
Bin yıl sonra falan soru soruyorum galiba 🥹 inanılmaz yoğundum ama sonunda bitti 💜 Starbucks burçlara özel onların hangi içecekler olabileceğini yayımladı ben de sizinle paylaşmak istedim. Nasıl buldunuz?
Bence uyumsuz 🫤

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmm 🧚🏻
Bin yıl sonra falan soru soruyorum galiba 🥹 inanılmaz yoğundum ama sonunda bitti 💜 Starbucks burçlara özel onların hangi içecekler olabileceğini yayımladı ben de sizinle paylaşmak istedim. Nasıl buldunuz?
Bence uyumsuz 🫤

Starbucks içeceklerine o kadar çok uzağım ki, hayatım boyunca sadece bir kez Starbucks'a gittim.
Ve o zaman da ne içeceğime karar veremeyip tat olarak kendime en uzak içeciği seçmişim.
Caffe Americano, bu kadar sert ve acı bir kahve ömrü hayatım da içmemiştim.
Canım, Türk kahvem varken artık bu elin gavur icadı kahvelerin para ödeyip içmiyorum.
Burcum da Berry Hibiscus içeciği çıktı..
Netten baktım. Hibiscus Japon gülü demekmiş.
freş bir içecekmiş
Beğendim.
Freş içecekleri severim.
Gidiyorum starbucksa diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki, kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de starbucksta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
Starbucks baristaları kötü diye kimse bu memleketin kahve kültürünü sorgulamaz sanırım. Bizlik bi mesele yok ortada çünkü.
Bir İkizler olarak tercihim sert bir Türk kahvesidir her zaman... kahveyi cok severim ama benim açımdan Türk kahvesi 1 adim onde gider ve starbucks’ in burcuma önerdiği bana uymuyor... Daha çok içeri girenlere burçlarını ve sevdikleri kahveleri ekleyelim zorlamaya gerek yok kafasında hazırlanmış bir liste görünümünde...
Direk özetle boğa demek istiyorum o çok uzun ve bana da çok ters öyle çilekli falan benimki biraz daha sert olmalı kahve soğuk kahve gibi falan ya da en yumuşağı çay 🤣
Cevap
73Cevap
Cool lime çıktı. yengeç burcuyum
Ben oğlak burcuyum da Cold Brew ne bilmiyorum.
Tarhana çorbası olsaydı keşke.
Köylü çocuğuyuz kızım biz.
Ayy starbucksı sevsinler gelin hep birlikte cinaraltina da hakiki türk kahvesini yapem size 10 tl😊😊
olur

@HissizProfil katılıyorum🤝. Böyle gelmeli bütün içecekler. Ekstra tat alıyor insan bide musmutlu oluyorsun 🥳☺️
Kesinlikle böyle olmalı. Yoksa neden gidip orada içeyim ki 🤭
@HissizProfil :)))
Starbuckstan o kadar nefret ediyorum ki. Sadece starbucks değil Arabica, northcake gibi kafelerden de nefret ediyorum. Normal nescafe sütlü köpüklü yetiyo yani. Çöpe atacak param yok. Starbucksmış :D resmen Amerikan özentisi.
Gerçekten doğru.
Bu bir tesadüf mü?
Ama bende krema yok.
Boğa Burcu hayat çok önce yazilmis galiba.
Benim için sadece tekrarı geçiyor.
Akrep burcu olarak karamelden nefret ederim üstelik dünyanın parasını da sırf ünlü bir yer diye dandirik iki kahveye 50-60 lira versem gece uyuyamam valla daha hiç gitmedim gitmeye de niyetim yok gibi 2 liralık kahve neyimize yetmiyo arkadaş 😂
Cold brew ne yaa! Sen ordan sütlü köpüklü türk kahvesi getir kardeşim. Hadi gözünü seveyim sjjdjdjd
Chai tea latte benimki.
Starbucksa hiç gitmediğim için bşy diyemicem. Ne gerek var 1 bardak kahveye o kdr para vermeye
Olmaz ben latte sevmem ben sade ve şekersiz kahve olmak istiyorum 😔🤣
Chai tea latteymis ama alakası yok bence 😀😀
Koç burcu olarak tercihim filtre kahve. Bu işi bilmiyosun Starbucks üzgünüm😉
Başak burcuyum ortaya karısık lütfennnnn efem
kahve verecekseniz bi sade alırım bunlarla yormayın beni
Berry hibiskus mu Berry mi hibiskus? Kus mu? Ne alaka what?
Karamel frapichino mu... ben mi imkansiz bikere karamel sevmem
Telaffuz edemedim acikcasi, param da yetmez. Aman, aman sicak cikolata neyime yetmz..!
İçeceğimi hiç beğenmedim, değiştirilmesini istiyorum 😏😀
Ne fala ne burçlara ne uzaylılara inanmam ben
Akrep. Ama ben Caramel Macchiato’yu daha çok seviyorum 😕
Boğa burcuyum şeftali kayısı suyu vazgeçilmezim içtikçe içesim gelir😄😋😋
Şıklarda kaydırma yapmış Starbucks kova burcu filtre kahve olmalıydı , itiraz ediyorum 😅😅
Bir adet caramel macchiato alabilir miyim. teşekkür
İsim mi ne Ahmet Yasin
Aslan burcuyum ama bana daha şekil şukul tatlı bir şey lazım
Bu konuyu sanki başka birisi paylaşmıştı dun mu ne diye hatırlıyorum tanıdık geldi konu çünkü yorum yazmıştım🙄
Bilmiyorum görmedim ben
Etkietini bulamadım konunun ya
Başak burcuyum ama ben aslanı alayım. 😂
Başak burcu erkeğiyim ve berry hibiscus olanı daha önce içtim. Tadı bayağı hoşuma gitti.
Yahu burç böyle bir şey değil 😂
Sonra inanmıyorumcular çıkıyor
Başak ve filtre tercihim
Ama hepsini denerim
Tek favorim Mustafa dayının kıraathanesi de Türk kahvesi içmek 😂😂
Telefonumun üzərinə yemin ederim ki, burdaki içeceklerin ne ismini ne duydum ne yüzünü gördüm bile😂😂hiç birini
Starbucks tan nefret ederim 1 kahve alıp 5 saat kız düşürmek için oturan lan canım sıkılıyo bı kahve alıp 5 saat oturmaktan ne anliyonuz ya
Pumpkin spice sevmem bu arada
Ben bayılırım 🎃
İkizler bugünde karamel macchiato içmiştim bak iyi denk geldi 😅😅
Aslan burcu olarak Mehmetefendi kuru kahveyi tercih ederim:)
Harbidenn doğru son 7 yıldır espresso ve caramel macchiato kullanıyorum. İkizler olarak😄😄
Caremmel machiato hiç denemedim fırsatım olursa denerim
Hayırdır tez mi yazıyordun? Cool lime bu arada.
Özel meşguliyetlerim vardı, tezleri falan bitirdik çoktan gençlere kolay gelsin.
Starbucks reklamı var subliminal mesaj içeriyor soruda KS reklam almadiysa soru yasaklanmalı bence
ne alaka ya cidden ne alaka
Sencede insanları Starbucksa ozendirmiyor mu bence ozendiriyor soru güzel olabilir fakat bence burada bir reklam var ve buda etik değil burada senin için masum olan bir soru insanların bilinç altlarına yerleşiyor ve Starbucksin gizli reklamını yapıyorsun isteyerek ya da istemeyerek bunu bilemiyorum ben sadece kendime ait yorumu yapıyorum sorun yasaklanirsa şaşırma sadece bunu söylemek istiyorum kızlar soruyorun reklam aldığı sorularin içinde olsaydı bir şey demedim bence bundan sonra sorduğun sorularda en azından reklam içeriği olmayan soruları sorman daha mantıklı görsel olarak sadece bir tavsiye neticede yorumumu begenmeyip hoşuna gitmeyip engellemekte senin elinde sadece arkadaşça bir uyarıydi iyi geceler
Anladım ne ne dediğini burcun ne
@SasukeGaara benim mi soruyu soran arkadaşin mi
Senin
boga :D ama filtre severim
Benden ancak oralet olurdu
Starbucksa gitmiyorum
Filtre kahve ❤️ çok severim.
Bi filtre kahve lütfen.. ☕
En nefret ettiğim içeceekk 😂
Ama boğacım çok lezzetli be 🤣🤣☺️
karamel maccihato
Oğlak burcu