Astroloji & Burçlar Burcunuzu değiştirme hakkınız olsa hangi burç olmak isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nedenini ve şuanda hangi burç olduğunuzu da yazarsanız sevinirim. Güncellemeler+1 yıl ... Burcunuzu değiştirme hakkınız olsa hangi burç olmak isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Burcumu değiştirmezdim 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Yine ikizler seçmem o kesin. Belki Yay veya Kova olabilir Kova Kova 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcu kadını olarak doğdum ve yine yay burcu kadını olarak öleceğim 🙂 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Oğlak +1 yıl Değiştirmezdim tüm burçların + - leri var zaten gerek yok. 1 0 Yorumla
AslıÖzlemTükengün Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% Koç +1 yıl Terazi ya da toprak grupları olsun isterdim. Ama koç burcuyum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabit kalırdım.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% Yengeç +1 yıl Yengeçim🦀 açıkçası hiç bir burca değişmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burcumu değiştirmezdim
Yine ikizler seçmem o kesin. Belki Yay veya Kova olabilir Kova Kova
Yay burcu kadını olarak doğdum ve yine yay burcu kadını olarak öleceğim 🙂
Değiştirmezdim tüm burçların + - leri var zaten gerek yok.
Terazi ya da toprak grupları olsun isterdim. Ama koç burcuyum
yukselwnimi degistirmek isterdim aslan burcu olabilirdi
Kafadan sallarım birşeyler.
Sabit kalırdım.. Keyifli günler..
Yengeçim🦀 açıkçası hiç bir burca değişmem
Burcumu seviyorum
Koc keyf yerinde
Yine koç
değişmem
Yay Burcu’nun yay olmak isterdim
Burcumu seviyorum
Burç falan hikaye ya