Astroloji & Burçlar Burcunuz nedir? Burçlara inancınız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben teraziyim ama hiç bir bilgim yokİnanmam da açıklayacak biri olursa banaYazmasını rica ediyorum 😊 Güncellemeler+1 yıl ⚖️ Burcunuz nedir? Burçlara inancınız var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum. 1 0 Yorumla
Rafaelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% Akrep +1 yıl burcum akrep inancım falan yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
_Kalender__ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Oğlak +1 yıl Boğayım. Başak tan nefret ederim. İnancım da yooookkk 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yayım ne bilirim ne inanırım. Ben yayı Cüneyt arkından gördüm eline geçeni fırlatır öyle bir manası olması lazım yayın kdkdkdj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yengeç burcuyum.
burcum akrep inancım falan yok
Aynen
Boğayım.
Başak tan nefret ederim.
İnancım da yooookkk
Ben yayım ne bilirim ne inanırım. Ben yayı Cüneyt arkından gördüm eline geçeni fırlatır öyle bir manası olması lazım yayın kdkdkdj
İnanır, takip ederim. Burcum yay
Üçüzler