Astroloji & Burçlar Ampulu Edison buldu ama ışığı balık burcu kadınları saçıyor. Fark ettiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yine mi ışıl ışılızz🧜🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Ss🧜🏻♀️ Ampulu Edison buldu ama ışığı balık burcu kadınları saçıyor. Fark ettiniz mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% Koç +1 yıl Bizdeki her şey benlen çalisiyor sen sadece işik saç 😅makinalar ütü buzdolabı oo arada iş olursa ispiral 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% Yay +1 yıl Aşkım bence o balık burcunun değil senin özelliğin😏🤭 0 0 Yorumla
PembeŞalvar Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Buna gerçekten katılıyorum. Bambaşka bir aurası var balık kadınlarının. 0 0 Yorumla
LaQuicapablo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Balık +1 yıl Balık burca erkekler floresan lamba o zaman dkdmdkdkdk 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Sorudan tek ben mi bir şey anlamadım 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsunn Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Tamam olsun😂😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Işığa elektrik nerden geliyor nsms 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Damarlarımdann Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% Terazi +1 yıl Balık burcu muydun Allah beni almasın amin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Noldu 🙄 Yorumla IXARESXI Terazi +1 yıl Balık sevmiyorum ya ondan şey ettim sory Yorumla Soran +1 yıl 🤮🤮 Yorumla IXARESXI Terazi +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla Soran +1 yıl Kanka burcumu sevmiyon uzak dur sorularımdan 🤮 Yorumla IXARESXI Terazi +1 yıl Kaçıyorum şu an Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Balığın parıl parıl parlayan pulları yeter.. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% Kova +1 yıl Ağlamadığınız zaman olabilir 🤣😜 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Başak +1 yıl Balık burcu ağlamayı bulmuş 😀 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Boğa +1 yıl Türk kadınlarından bir halt olmaz 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Doğrudur efendim bende balık burcuyumm 🤣 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. Balık kızları fena çarpar 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşekten düşmüşe döner insan jdjd Yorumla
пσтнıпɢʟσƨε Takip Et Yoda Yaş: 27 Koç +1 yıl Balık kadını.. başka dert vermesin Allah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsunzldkjf Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Terazi +1 yıl Fark etmedim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Artık farkındasınn seni kutsuyorum🥳 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Terazi +1 yıl Bir aydınlanma yaşadım. Ondan kaynaklı demek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim ışığım o 🤭 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Terazi +1 yıl Bayada alçak gönüllüsün. Ne güzel 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Terazi +1 yıl Bu mütevazilikte tam balıklara göre 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bizdeki her şey benlen çalisiyor sen sadece işik saç 😅makinalar ütü buzdolabı oo arada iş olursa ispiral
Aşkım bence o balık burcunun değil senin özelliğin😏🤭
Buna gerçekten katılıyorum. Bambaşka bir aurası var balık kadınlarının.
Balık burca erkekler floresan lamba o zaman dkdmdkdkdk
Sorudan tek ben mi bir şey anlamadım 🤔
Aşk olsunn
Tamam olsun😂😂😂
Işığa elektrik nerden geliyor nsms
Damarlarımdann
Balık burcu muydun Allah beni almasın amin
Noldu 🙄
Balık sevmiyorum ya ondan şey ettim sory
🤮🤮
😒😒😒😒
Kanka burcumu sevmiyon uzak dur sorularımdan 🤮
Kaçıyorum şu an
Gece vakti mum da ışık saçar
Balığın kıymetini bilmezler anam
Balığın parıl parıl parlayan pulları yeter..
Ağlamadığınız zaman olabilir 🤣😜
Balık burcu ağlamayı bulmuş 😀
Türk kadınlarından bir halt olmaz
senin ışığın karanlık çökene kadar
Doğrudur efendim bende balık burcuyumm 🤣
Ahahahaha laflara gel
Balık kızları fena çarpar 😂
Eşekten düşmüşe döner insan jdjd
Balık kadını.. başka dert vermesin Allah
Aşk olsunzldkjf
Bir ego görüyorum aman narsistt😂😂
Fark etmedim