Hayatınızda size zor anlar yaşatan, sizi bunaltan ya da ne bileyim kötü deneyimler yaşatan bir burç var mı?

Hayatınızda size zor anlar yaşatan, sizi bunaltan ya da ne bileyim kötü deneyimler yaşatan bir burç var mı?

Asla demek istemiyorum ama boğa burcu var. Ben başak burcuyum boğa burcu hayatımda kötü bir deneyimdi. Çok üzdü çok yıprattı çok fazla hasar bıraktı özellikle sağlık konusunda çok zarar verdi bana. Ama yinede asla demek istemiyorum çünkü hala içimde bitmeyen duygularım var bunları bir anda silip atamıyorum. Zararlı evet ama sadece mücadele veriyorum gönlüme dinletebilirmiyim bilmiyorum bu nedenle asla diyemem...
Aslında her şeyin cevabı görüşünüzün içinde. Sizi her anlamda yıpratan birisi olmasına rağmen hala mücadele verdiğinizi söylüyorsunuz. Aslında koca okyanusta tek başınıza çırpınıyor gibisiniz. Karşı taraf sizi o okyanustan kurtarmak yerine sizin orada yalnız bırakıp boğulmanızı izliyorsa, bence mücadele etmeyi bırakmalısınız.
Bence mantığınızı kullanmanız gereken bir zaman. Duygularınız size mutlu edebilir ama doğru yere götürür mü muamma.
Cevap
3Cevap
Karakter de önemli ama yengeç burcuyla sıkıntı yaşıyorum net.
Neden?
Nedenini bilmiyorum beni yoran cekilmez bir burç olduğunu düşünüyorum
Ben de yengeç burcuyum. Sizin burcunuz nedir?
Yengeç kadınları desem daha dogru olur. ben başak burcuyum. yengec erkekleriyle ilgili yorumum yok.
Bazen Bunalmışlık Hissi Bazense Mutluluk Şelalesi: Başak Burcu Kadını ↗
Bugün yazmış olduğum Başak Burcu kadınlarıyla alakalı benceme göz atmak istersiniz belki.
Teşekkür ediyorum okudum yorum yaptım.
Yay, ikizler, balık, oğlak, boğa
Aslan burcuyum ve aile olsun arkadaş olsun asla fikirlerimiz uyuşmaz hatta giyim tarzımız bile aşırı farklı
Ben akrep, başak, yengeç, kova ile daha çok anlaşırım
Hepsiyle bı tur gezdim ama en korkulacak burç ikizler
Burçlar hakkında hiç bilgim yok başak burcu iyi mi kızlar?
Yay ikizler akrep kova
Akrep
Aslan
İkizler
Aslan burcu olarak akrep ile nedense olmuyor.
İkizler. Benden uzak , Allah'a yakın
Kova burçları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?