Astroloji & Burçlar Çok kalp kırdım, karmasını yaşar mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ama sevilmedigim kisilerin yine de karsiligi olur mu bunun? Bazen ozur dileyip helalllik almak istiyorum ama bir hareket yapiyorlar tekrar sinirlenip daha fazla kalplerini kiriyorum napicam boyle? Güncellemeler+1 yıl ... Çok kalp kırdım, karmasını yaşar mıyım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl Enerji kaybolmaz maalesef aynisi olmasa bile sekil deistire bilir farklı sekildede donme sanai var gerek Şu an gerek 10 yil sonra bilemeyiz 0 0 Yorumla
Demirbey542 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% Kova +1 yıl Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin bunu bil yeterli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende bunlar kadar asagilanmayi ve kirilmayi hakedersem tabi yasayayim ama bunlar kadar dusemem herseyimi kisasa kisas yapiyorum Yorumla Demirbey542 Kova +1 yıl Aynen öyle boş ver sen hayatına bak Rabbime sığın Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Sjsj en korktuğum olay inşallah şu karma olayı gerçek değildir 0 0 Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Balık +1 yıl Dünyanın adaletidir bu Ne yaşatırsan onu yaşarsın belkide en ağırını geç veys erken 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% Balık +1 yıl Bende çok kırdım hiçviri umrumda olmadı seninde olmasın 0 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 Yay +1 yıl Valla kalbini bırak benim adımı iyi niyet ile anmayan insanlara bile haram zıkkım olsun niyet niyet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslinda iyi biriyim hatta herkesi gulduren biriyim ama bunlara karsi kinim bitmiyor durduramiyorum kendimi Yorumla Serii05 Yay +1 yıl Benimde kinim. gecmeyen insanlar var hakedene hakettiğini vereceksin tabikide Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl S. ktir et, keyfine bak. Dünyada adalet yok. Yaşamazsın karmasını falan. 1 0 Yorumla
Tüpmideli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Aslan +1 yıl Hak etmisler yapmışsın senin kırılan kalbin nolacak? 1 0 Yorumla
melisssh Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Terazi +1 yıl Yaşarsın valla ne olursa olsun iyi kötü ger şeyin karması yaşanıyor yaşadım da şahitte oldum 0 0 Yorumla
ekdf4952 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Yay +1 yıl Yaşarsın kimse yaşattığını yaşamadan ölmez şimdiden geçmiş olsun 0 0 Yorumla
adembektas165 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Akrep +1 yıl Ben karmaya inanmam. Şöyle bi bakınca etrafına yetim malı yiyenler çokta güzel yaşıyolar 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% Aslan +1 yıl karma eninde sonunda buluyor insanı abi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslidna beni uzen kisilere yapiyorum bunu Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Hiç muhattap olmamak en iyisi 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Terazi +1 yıl İllaki yaşarsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana zarar veren kisilere yapiyorum Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Terazi +1 yıl Bir başkası da sana yapar. Ama ne yalan söyleyim aynı şeyi bende yapıyorum. Bir törpüleyemedim o huyumu Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşarsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Enerji kaybolmaz maalesef aynisi olmasa bile sekil deistire bilir farklı sekildede donme sanai var gerek Şu an gerek 10 yil sonra bilemeyiz
Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin bunu bil yeterli
Bende bunlar kadar asagilanmayi ve kirilmayi hakedersem tabi yasayayim ama bunlar kadar dusemem herseyimi kisasa kisas yapiyorum
Aynen öyle boş ver sen hayatına bak Rabbime sığın
Sjsj en korktuğum olay inşallah şu karma olayı gerçek değildir
Dünyanın adaletidir bu Ne yaşatırsan onu yaşarsın belkide en ağırını geç veys erken
Bende çok kırdım hiçviri umrumda olmadı seninde olmasın
Valla kalbini bırak benim adımı iyi niyet ile anmayan insanlara bile haram zıkkım olsun niyet niyet
Aslinda iyi biriyim hatta herkesi gulduren biriyim ama bunlara karsi kinim bitmiyor durduramiyorum kendimi
Benimde kinim. gecmeyen insanlar var hakedene hakettiğini vereceksin tabikide
S. ktir et, keyfine bak. Dünyada adalet yok. Yaşamazsın karmasını falan.
Hak etmisler yapmışsın senin kırılan kalbin nolacak?
Yaşarsın valla ne olursa olsun iyi kötü ger şeyin karması yaşanıyor yaşadım da şahitte oldum
Yaşarsın kimse yaşattığını yaşamadan ölmez şimdiden geçmiş olsun
Ben karmaya inanmam. Şöyle bi bakınca etrafına yetim malı yiyenler çokta güzel yaşıyolar
karma eninde sonunda buluyor insanı abi
Aslidna beni uzen kisilere yapiyorum bunu
Hiç muhattap olmamak en iyisi
Nasil oldu da kırdın?
İllaki yaşarsın
Bana zarar veren kisilere yapiyorum
Bir başkası da sana yapar. Ama ne yalan söyleyim aynı şeyi bende yapıyorum. Bir törpüleyemedim o huyumu
Yaşarsın
ne yapıyorsun mesela örnek versene
Acisi cikar senden
Karma gerçek
Evet
Bittin sen