Astroloji & Burçlar Tek cümle ile burçlar! ✨ Senin burcun hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Burçuna göre tek cümlen hangisi? 👀 Güncellemeler+1 yıl Süper 🥳 Tek cümle ile burçlar! ✨ Senin burcun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Benim burcum yengeç 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Çok doğru gidene kal demem yallah Arabistan'a derim. 2 0 Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa giden gittiği yeri mutlu etsin gidene kal denmez 😀 1 0 Yorumla
Duygusalsüvari Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Terazi +1 yıl Balık erkeği , en sadık ve kadınına en bağlı burç... 💫💫 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Asla aldatmazmisim🙈 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 685 cevap paylaştı. Duygusaldır çok sever 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% İkizler +1 yıl güvenilirdir, asla aldatmaz 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Yalanla işim olmaz.. Gebertirim.. 😄 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl İnatçıdır, istediğini alr. BEN... 0 0 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl guvenilir ve asla aldatmazmisim dogruu 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% Akrep +1 yıl Çekicidir, hep aşık eder akrep. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% Boğa +1 yıl durust degilim herkesi satarim 0 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Ağlamak güçsüzlük sayılmamalı! 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kimseden izin almaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benim burcum yengeç
Çok doğru gidene kal demem yallah Arabistan'a derim.
Boğa giden gittiği yeri mutlu etsin gidene kal denmez 😀
Tatlıyımdır bu doğru 🙈🐟
Balık erkeği , en sadık ve kadınına en bağlı burç... 💫💫
Boğa tutuyor😂
Balık burcuyum. Mutlu oldum☺️
İkizler, doğru bilgi.
Asla aldatmazmisim🙈
Duygusaldır çok sever
güvenilirdir, asla aldatmaz
Yanlışı asla affetmez.
Çekicidir, hep aşık eder
Duygusaldır çok sever