Astroloji & Burçlar Sizce bu hangi burç insanı😃? ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah iyi gülümsetti😂Ya da kolaylık yapalım sizce bu balık mı yengeç mi🧐 ikisi de duygusal ama🥺 Güncellemeler+1 yıl Yengeç. Sizce bu hangi burç insanı😃? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Akrep burcu olabilir 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Hahahah yok yaa yengecler boyle mi cidden 😅 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Akrep, balık ya da yengeçtir. Bence balık ama. d 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Yengeç +1 yıl Biz bu kadar cani miydik 😏😄 1 2 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Aksine baya sulugöz müşsünüz 😂😀 Yorumla Şehrinkralı Yengeç +1 yıl Tabi ki sulugözüz canilikten iyidir 😄😄 Yorumla
Mysamira Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Oğlak +1 yıl Psikopat himm ha bir de duygusal bi psiko yengec buu kesin kdnxjsj 😀 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Kesin balık ya da akrep 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balık dicektim cunku böyle duygusal bir balik tanidim ama psikopatlar yengecten cikiyor daha cok 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Balık 1 3 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Olmadı reda senden doğru cevabı beklerdim 🥺 Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Yengeç böyle değil 💐 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl A valla böyle kız 🥺 ekşide neler demişler bir okusan fkfkfk Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Balık bu 1 4 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Niye yengeç değil Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Ben sulu gözlü değilim 💅 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Cevabınız iade edilmiştir lütfen sonra tekrar deneyin 😃 Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Hayır balık işte 🥺🥺 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 Yengeç +1 yıl Sevişirken ben de aynısını yapıyorum bazen. 1 0 Yorumla
guclupsikoloji Takip Et Xper 4 Yaş: 110 Oğlak +1 yıl Yengeçler kıskanç olur bence balık bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Akrep burcu olabilir
Hahahah yok yaa yengecler boyle mi cidden 😅
Akrep, balık ya da yengeçtir. Bence balık ama. d
Biz bu kadar cani miydik 😏😄
Aksine baya sulugöz müşsünüz 😂😀
Tabi ki sulugözüz canilikten iyidir 😄😄
Psikopat himm ha bir de duygusal bi psiko yengec buu kesin kdnxjsj 😀
Yengeç, kendimden biliyorum.
Kesin balık ya da akrep
Balık dicektim cunku böyle duygusal bir balik tanidim ama psikopatlar yengecten cikiyor daha cok
Balık
Olmadı reda senden doğru cevabı beklerdim 🥺
Yengeç böyle değil 💐
A valla böyle kız 🥺 ekşide neler demişler bir okusan fkfkfk
Balık bu
Niye yengeç değil
Ben sulu gözlü değilim 💅
Cevabınız iade edilmiştir lütfen sonra tekrar deneyin 😃
Hayır balık işte 🥺🥺
Sevişirken ben de aynısını yapıyorum bazen.
Net akrep knk.
Yılan Burcu olabilir
Akrep bu
Balık
Yengeç burcu
Yengeç kesinlikle
Balık Burcu mu?
Kova olmadığı kesin.
Yengeçler kıskanç olur bence balık bu