Gece uyurken güzel bir rüya görüyordum sonrasında dişi, bir cin beni rahatsız etti ama bu sefer yüzünü gördüm ruhaftı içim ürperdi terlerken birden üşümeye başladım uzun zamandır olmamıştı neden acaba
Geçen akşam gözümü açtığımda karşımda duruyordu kapkara çok uzun bana bir zararları yok arada ayda bir kaç kere geliyorlar o yüzden dpkunmuyorum ama istersen sana yardım edebilirim
Musallat olmaya da çalışıyor olabilir yavaştan sana kendini göstermeye çalışıyor korkmaman icn ( göz perden kalkmaya baslamis farkndaym msn tehlikenin)
Kızlar Ne Diyor
Şu cin olaylarını çözecek birini bulmalıyım. Hiç normal bir rüya göremez oldum bende. Kurtulamadım
Geçen akşam gözümü açtığımda karşımda duruyordu kapkara çok uzun bana bir zararları yok arada ayda bir kaç kere geliyorlar o yüzden dpkunmuyorum ama istersen sana yardım edebilirim
Nasıl
Okuyarak dua ile ekstra saçma sapan şeyler kullanmadan hem böylece musallat var mı büyü var mı anlarız
Bişeyler mi okumam lazım. Tamam okurum
Benim okumam lazım lazım ki anlayalım musallat vs var mı
Peki
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Çok iyi bende özelden yazalım daha iyi
Dişi bir cin sana aşık pis olabilr musallt belirtileri var mı
Yok zaman zaman ellerim kınalı uyanıyorum geçiyor ama ilk defa yüzünü gördüm ayağımdan tutup çekiyordu
Şaka mı yapiosun ya
Hayır çok ciddiyim
Cinler evlendikleri kişinin eline kına yakarlar cin le evlendirilmissn
GT bı hocaya okut kendini anlat durumu
Ben onu araştırdım öyle bir şey değil uyku sırasında alemleri geziyorsun bir nevi astral boyut o boyuttan döndüğünde elinde oluşan o kına kalıntıymış
Onu bilmiyorum ama dedgm gbi hocaya bı sor bell mi olur ya benim dedgm gbi bişey çıkarsa nolck
Bu çocukluğumdan beri olan bir şey ama ilk defa bu şekilde temas ve görüntü oldu yoksa çıplak gözle insan kılığında da gçrdüm
Musallat olmaya da çalışıyor olabilir yavaştan sana kendini göstermeye çalışıyor korkmaman icn ( göz perden kalkmaya baslamis farkndaym msn tehlikenin)
Sorun değil başa çıkabilirim allaha şükür inancımız imanımız tam
Bı iki şey görmeyle buna karar veremezsn insanın aklının alamayacag şeyler de var
Yapacak şey belli duamızı edicez başka yapacak bir şey yok
Hocaya sorsana nedn sormuon
O şarlatanlaramı kime g0venip gidim
İmamlardan bahsediyorum
Bizim caminin hocası yoldan geçene selam bile vermez saol, çokdüşüncelisin ama ben kendi yollarımla hallederim
Yatmadan önce ayatel Kürsi oku ☺️
Genelde okurum hatta nas felakta okurum ama iş değişikliği yaptım hergün erken kalkmaktan yorgun düştüm hayatımda ilk defa 10.30 da yattım 🤣
Koruyu esmalar var onları çekip yatarsan bir şey olmaz Allah'ın izni ile
bilimsel düşünün biraz
Mesela
Bu gece bana da oldu
Nasıl oldu
Odamdaki aynayı devirdi. Kırılmadı ama baya korktum sesten.
Öyle ufak şeyleri büyütüp kendini korkutup bilinç altını şekillendirme sakın farklı sebepleri olabilir