Arkadaşım merak etmiş arkadaşlar ritüel yapmanın günaası var mıdır? Yoksa yani ben ritüele mi kaldım. Birde tutan ritüelleri yazar mısınız? Arkadaşım soruyo da.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım merak etmiş arkadaşlar ritüel yapmanın günaası var mıdır? Yoksa yani ben ritüele mi kaldım. Birde tutan ritüelleri yazar mısınız? Arkadaşım soruyo da.

Müslümanlığa göre günahtır. Çünkü müslüman bir kimse yalnızca Allah’a dua ederek sonuca varmaya çalışır. Onu yaratan Allah dışında herhangi bir objeye dua etmek veya dilek tutmak Müslümanlığa göre kabul edilebilir değildir ve günahtır.
Bu aralar herkesin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bolluk ve bereketlik ritüelini uyguluyorum şu an. Sol bileğinize 5-2-0 rakamlarını yazarak, aklınıza geldikçe bolluk ve bereket dileğini söyleyin. Sayıları 520 olarak değil 5-2-0 adet olarak söyleyin.
bana da bir arkadaş söyledi. bütün ritüeller cidden sal*kça böyle saçmalıklarının peşinden koşanları akıl sağlığından şüphe ederim
Aynen bende bende.
nickin ile sorun hiç uyuşmuyor, kamelyalı kadın olsa ritüelle uğraşmaz icraate geçerdi
Efendim kamelyalı kadın icraate geçmediği için aşktan ölüp gitti. Benimde ritüelle hiç işim olmadı olmazda günahtan korkarım. Gideni dua ederken döndürmük niye. Kaldıki benim gözlerim bi rutüel eder zaten. Troll ve gerçek dişu sorular sorarım hep
sen kitabın son kısmından bahsediyorsun ben o kısmı yokmuş gibi yapmayı tercih ediyorum:/ duanın da çok işe yarayacağını sanmıyorum ama troll bir soruysa bir önemi yok zaten
Her sorum troldür.
Sonunu bende yok saymaya hep calışmışımdır
çok büyük bir dram değil mi? iki tane kitabın sonunu yok sayarım birisi kamelyalı kadın
Diğeri hangisi?
genç wertherin ıstırapları :/
Benimkide martin eden. Birde vadideki zambak
vadideki zambakta fena, martin edenin konusunu biliyorum ama okumadım. lakin fena bir şey çıkacağını biliyorum.
ama kamelyalı kadın her açıdan çok fena herkes için fena
Öyledir. Kafamda kaç farklı senaryo çizdim sonu için bi bunu yakıştıramadım. Martın eden.. tavsiye ederim harika
çok ağır bir sonu olacağını tahmin ettiğimden okumuyorum yoksa kitap kutumda duruyor o kitap. garanti kitaplar okuyorum bir süredir
Cevap
6Cevap
Gerçek olmadığı için sorun olmaz
Herhalde günah sacma sapan olmayacak seylere inaniyorsun
Nerden biliyosun uncas
Genelde şöyle bir söylem duymuştum. Noveli 5 kere öpenin dileği kabul oluyormuş. Denemek lazım
2 kaşık nane 8 diş sarımsak 3 ayran kutusu 7 bira şişesi 9 yeşil mum mumları yak 😂
Ritüel dediğin büyü mü oluyor
Bilmiyorum ki
Tütsü ritüeli falan var mesela ortamın enerjisini değiştirmek için yapılıyor ve işe de yarıyor ama diğer türlü şeyler büyüye girebilir Allah'a şirk koşmak olur çok büyük günah hiç bulaşma o toplara bence
Günahı da var karmasıda
Karması mı var
Elbette
Nası yani biri de sana mı yapıyo o zaman
Hayır başına bir şey geliyor onun yüzünden yaptigin şey yüzünden misilleme bir şey oluyor
Kötü bişey mii. Vişşş
Bana mı yapacaksın yoksa 😳
Evet ritüel'in bana göre büyüden farkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?