Bir çok insanın ilgi duyduğu …
yanı sıra bir çok insanın da inanmadığı
Astroloji ve burçlar
Düz bakış açısı ile görülemeyecek
bir durum mu? ⚡️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bir çok insanın ilgi duyduğu …
yanı sıra bir çok insanın da inanmadığı
Astroloji ve burçlar
Düz bakış açısı ile görülemeyecek
bir durum mu? ⚡️

Yani biraz öyle oluyor ama astroloji insanları daha hızlı tanımamız ve genel hatları ile insanlar hakkında fikir yürütmemiz için yeterli bilgiyi bize sağlıyor ama çok derine inmek ve kişileri 12 gruba ayırmak biraz saçma oluyor çok detaylara boğulmadan hayatına giren ya da girecek olan insan hakkında bilgi sahibi olmak bence hoş şahsen ben analiz seven biri olarak sadece burç değil göz yapısı yediği meyveye kadar her şeyden bir şeylerini yakalayabilirim.
Tabiki öyle haklısınız
Tabiii ki öyle misal kalp gözü denen bir şey var herkes öyle göremez. Burçlara inananlara hayatını ona göre şekillendirenlerede burç gözü vermiş. Düz bakanlar göremez, anlayamaz. Şaka maka bence inanmak daha saçma 💆
Görülemiyecek bir şeyi yok ki Apaçık ortada Burçlar sonradan çıkarılan Uydurma Sözler Yok şu burçta olan kişi kesin şöyledir Bu nasıl cahil düşünce İnsanın kişiliği nefis ile ruh hangisi baskınsa ondan çıkar
Düz görüşlü insanlar ancak 'ne alaka yaw kilometrelerce ötede Jüpiter kayacak benim hayatım etkilecek?' kafasında. Yahu ayın hareketleri bile denizlerde gelgit yaparken iizn Verde Jüpiter senin hayatına biraz etki etsin.
Aynen öyle dünyada fındık kadar bir yapıya sahip olan insanların Astroloji ve yıldızları küçümsemesi garip 👀
Cevap
6Cevap
Ben açıkçası burçlara inanmıyorum. sadece eğlenceli olduğu için takip ediyorum arada sırada
burçlar gerçektir inanırız ama onlara bir gelecek gözüyle bakmak doğru gelmiyor bana mesela akrep burucyum diye onun bbutun şeylerini taşmıyorum ikincisi ben şunan inanmıyoırum sadece burçlara bakarak gelecek tain edilmeisne karşıyım bu ayda şu aşta parada yuzu gülecek yok şu olacak bunlar sahih olamaz gelecğeide bilemez
Ben de katılıyorum gelecek olarak bakamayız zira bunu yaradan da baska kimse bilemez özellikleri ile ilgiliyim
özelliklerinede saddece erzurumlu ibrahim hakkı hazretleirnden baktım marifetname adlı kitaptan aslında onun deidğine burctan ziyade gezegenlerin etkisi insandan daha çok imiş
Hımm öylemi
evet :) bu işin dohayeni oo :D
Bilim adamları bile astrolojinin saçmalığını kanıtladılar, hala inanmamayı sığ görüş diye nitelendiriyosunuz . d
Yani çok ilgiliyim diyemem mesela ama uzakta değilim
Astrolojiye göre hayatımı şekillendirmem ama ilgi duyar, merak da ederim.
Evet, benim gibi realist ve rasyonel kişiler pek göremez. Fakat konulara daha spiritüel yaklaşan kişiler mutlaka astrolojiden detaylar yakalar hayata dair.
Çok ilgili değilim ama arada eğlenceli oluyo...
Derine indikten sonra sadece 12 burç olmadığını; yükselenidir, 12. evidir derken birçok farklı karakter kombinasyonu olduğunu görüyor insan. Yine de burçları saçma buluyorum. Buna rağmen, tarota ilgim var; çünkü o, hissetmekle alakalı. ✨
Ne türlü bakarsan bak saçmalık
Herkesin ilgi alanı farklı o yüzden
Mesela koçlar aşktan b*k anlamıyor
Evet.
Evet bence öyle
olabilir
İlgimi çekmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?