Astroloji & Burçlar Bu sizce hangi burç? darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 65 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öylesine yapiyom hadi oyun oynayalim bu hangi burcu gösteriyor acaba niyee😂 Bu sizce hangi burç? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Oğlak burcu olabilir. 0 0 Yorumla
kedimsiii3 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Balık +1 yıl Yalnızlığa alışmışsan her kafanı bozana yol verirsin 0 1 Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Burç bu burç psikoloji degil ebeheb Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Balık değil orası kesin 0 1 Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Ne hangi burc Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Boğa +1 yıl bilemedim 0 2 Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Bilemicegin yorumlar yapma Yorumla repreplik2 Boğa +1 yıl peki efendim.. her kes gibi sallamak istemedim.. Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Oğlak +1 yıl Biga 0 16 Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Boğa hmm Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Burçlar yalanAma arada tutuyor Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Yo değil oyun yaptm oyle boğa burcu nasıl biri Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Bende çok bilmiyorumBöyle bir kız vardı O yüzden yazdim Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl AlınganSohbet edemeyen vb. Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl O kız nasıldı Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Gerçi o sohbet ediyorduAma alıngan ve sinirli iste Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Adi ne😂😂😂 Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Ben sohbet edebilenim neyseeee tripe girmicem eheee Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Adı simgeBir erkekle hemen tartışıp silmiş Hoşlandığını soyluyirfu Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Sen zaten tripcansin alıştik Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Ay hemen laf sok sanki beni cok taniyon oha bu ben tam hayaletm biri bisi dddiginde bir gun terk ediyom bırakiyom bagimsizim Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Alınma hemenBen laf sokmaktan zevk aliyorum Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Alıngan demedim boşunaSenin bu kadar ciddi olma sebebin ailen mi Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Çok mu bastirdilar Yorumla darkvanesssa Oğlak +1 yıl Of şaka yapiyom aile kimse umrumda degil özgurlukcuym kafama goreym alinmam direk atarm neyse iyi geceler bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oğlak burcu olabilir.
Yalnızlığa alışmışsan her kafanı bozana yol verirsin
Burç bu burç psikoloji degil ebeheb
Balık değil orası kesin
Ne hangi burc
bilemedim
Bilemicegin yorumlar yapma
peki efendim.. her kes gibi sallamak istemedim..
Biga
Boğa hmm
Burçlar yalan
Ama arada tutuyor
Yo değil oyun yaptm oyle boğa burcu nasıl biri
Bende çok bilmiyorum
Böyle bir kız vardı
O yüzden yazdim
Alıngan
Sohbet edemeyen vb.
O kız nasıldı
Gerçi o sohbet ediyordu
Ama alıngan ve sinirli iste
Adi ne😂😂😂
Ben sohbet edebilenim neyseeee tripe girmicem eheee
Adı simge
Bir erkekle hemen tartışıp silmiş
Hoşlandığını soyluyirfu
Sen zaten tripcansin alıştik
Ay hemen laf sok sanki beni cok taniyon oha bu ben tam hayaletm biri bisi dddiginde bir gun terk ediyom bırakiyom bagimsizim
Alınma hemen
Ben laf sokmaktan zevk aliyorum
Alıngan demedim boşuna
Senin bu kadar ciddi olma sebebin ailen mi
Çok mu bastirdilar
Of şaka yapiyom aile kimse umrumda degil özgurlukcuym kafama goreym alinmam direk atarm neyse iyi geceler bb