Kova
Balık hiç sevmem ve birazda akrep ; )
Evet?
Koç burcu. Egoistler, inatcilar, benciller. Yeter ki kendi istedikleri olsun baskasi rahatsiz olur mu, hosuna gider mi, yapmak ister mi istemez mi dusunmezler. Yeter ki kendilerinin istegi, gönlü olsun. Surekli bir liderlik peşinde olurlar. Ben yapmaliyim, ben önde olmaliyim, ben organize etmeliyim derdindeler. O kadar inatcilar ki. Kendi dusuncelerinden asla siyrilamiyorlar ve diger kisinin dusuncesine saygi duymak yok. Illa kendi dusuncelerini kabul ettirecekler. Kabul ettirmeden de susmuyorlar. En sonu tamam sensin, sen haklisin deyip sussun diye dua ediyorsunuz. Gokyuzu mavi desem hayir pembe diye ikna etmeye çalışırlar, hicbir bilimsel kanit, baska gorus kabul etmezler. Yeter ki kendi dusuncekeri kabul görsün. Ben hayatimda bu kadar zor bir burc görmedim. Iki tane tanidigim koc var. Biri eh iste idare eder. Digerinin yukseleni de koç. Aman Allah'im cekilecek cile degil. Mecbur kaliyorum görüşmeye.
Sizin burcunuz ne kesinlikle katılıyorum çok dikler ve sorunlular çoğu şımarık çocuk gibi
Boğayım ben
Eig icin tesekkurler. Bogalar olarak sakinizdir aslinda belli bir yere kadar. Ama koc burclari benim gibi sakin insani da deli ediyorlar. Gercekten buyuk basari
Cevap
6Cevap
Akrep burcu çünkü samimi gelmiyor
Terazi akli dengeleri yerinde değil
ikizler sinir bozucu
akrep şrfsiz
kova samimiyetsiz
Terazi ne bakımdan yani terazi Tanıdıklarım var gayet iyi huylular ikizler tuhaf davranışları var ama gayet Kafalar akrep ve kovalar sıkıntılı evet özellikle kova düşman başına
Kendi burcum dahil çoğunu sevmiyorum. Hepsinin bi pisliği var
Terazimisin
Burcum hariç hiçbir burcu sevmiyorum, gereksiz aşırı havalılar sürekli dandik burçlarını övüyor insanlar
Burcun ne
İkizlerim
Kendimi seviyorum ama önüme gelen senin burcun dengesiz diyor 🙂
Koç, aslan, terazi nedeni ise hep bir liderlik peşindeler hep benim dediğim olsun, en iyi benim, başkalarını kendinden alçak görürler.
Koç Aslan anlarım Ateş grubu ama terazi burcu kendi halinde genellikle benim tanıdıklarım öyleydi hava grubu oldukları için uçuk kaçık oluyorlar
oglak kadınlarını sevmiyorum soğuklar espriden anlamıyolar eğlencesizler genelide çirkin ve erkeksi ben teraziyim :))
Yengeç ve kova nedenine gelirsek tanıdığım insanlardan dolayı galiba.
Kova burcu genel olarak sevilmeyen bir burç nedense şaşırmıyorum böyle lanet bir burç olamaz
Kova koç ikizler terazi bazı akrepler
Kova koç kesinlikle
Yengeç burcu kadınları
Neden
İkizler çift karakterli olmaları
Koç burcu. Çok kötülük gördüm
akrep burçları gıcık oluyorum
Su grubu burçları gerçekten çok tuhaf balık ve akrep özellikleri
Özellikle
Akrep boğa balık
Kova asırı tuhaf
@Cisim17 nasıl sende
@Cisim17 senin burcun ne
Aynn yaq 😂
@Cisim17 yay boga olarak görünüyo
Seninki
@Cisim17 paedon senin burcun akrep cıkıyo kullanıcı adının altında cıkıyo burclarla ilgili soru sorulunca ben yay burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar