Ne olursa olsun sürekli olumsuz konuşuyor. Daha düzelmez, kötü olmuş gibi. Diyorum evrene hep olumsuz konuşuyorsun ondan böyle oluyor. Saçmalama diyor. Onu nasıl ikna edebilirim?

Ne olursa olsun sürekli olumsuz konuşuyor. Daha düzelmez, kötü olmuş gibi. Diyorum evrene hep olumsuz konuşuyorsun ondan böyle oluyor. Saçmalama diyor. Onu nasıl ikna edebilirim?

Sistematik olarak evrene negatif enerjilerini boş ver pozitif hayatı yok ise hersey üstü üstüne geliyor ise ister istemez insan ekşi yönde düşünür ve çeker ilk önce yapman gereken onu rahatlatmak ve kendine pozitif olarak bakması huzuru yok içindeki duygu ve düşünceler karamsar direk evrene sen böyle mesaj gönderiyorsun diye baslayamaz ilk önce pozitiflik kazanması gerekli
Şöyle düşünelim huzurlu bir yerde kahve içiyorsun ve skintin derdin ve düşüncen yok ne olursa olsun potitif olursun aynı bu şekilde ilk önce içine ve duygularına odaklan onun rahatlamasını sağla
‘Evrene olumsuz negatif enerji göndermek’ten bahsetmeyi bırakmakla başlayabilirsin… Kötü ve olumsuz kelimelerin insanın hayatını iyi etkilemeyeceğini anlatmak için Çekim Yasası gibi saçmalıklara inanmak şart değil… Günümüz sinirbilimi de aynı şeyi söylüyor, üstelik uydurma falcılıkla değil, bildiğin düz, deneyle sabit bilim ile. Çekim Yasası meselesi ise şaklaban kılıklı birtakım dolandırıcıların etkileyici ve gizemli kelimelerle keriz silkelemek için kullandığı bir yöntem. Altında yatan fikirde doğruluk payı var mı? Var, ama kusura bakma, Çekim Yasası diye bir yasa yüzünden değil…
Bunu Polynnacılık olarak görüyorum bir yerden sonra. Düşünsene, bir sevgilin var ve ona karşı sonsuz bir güvenin var. Sonradan onun en ummadığın şekilde seni şekilde seni aldattığını. Hadi, bunu da bir çekim yasasına göre açıkla. Kusura bakma da annenin dediği lafla olmuyor. Her şey olacağına varır.
Çekim yasasına bir dönem bende inanırdım ama artık inanmıyorum çünkü temelde bu yasa güzel şeyleri evrenden istemekle ilgili ama evrenin yaratıcısı olan bir Allah varken ben neden evrenden olumlama dileyeyim?
Cevap
8Cevap
" Hep hastalıktan dert yanan insanlar çok hasta"
'' parada dem vuran insan beş parasızdır" de
Sen olumlu düşün
Pozitif her zaman daha güçlüdür negatif düşüncelerden
Tamamen inanç meselesi annen inanmıyorsa onu zorla inandıramazsın
dikkatli konuşmak gerektiğini düşünüyorum annenin düşüncesi nasıl değişir bilemem ama evrene enerjinin iyi yollanması gerektiğini düşünüyorum ve benim bunun farkına vardığımdan beri hayatım güzel gidiyor
Evrene ne gönderirsen onu aldığına ben çok yakınen şahit oldum. Manifiesting asırı önemli. Gerçekten konusurken ve isterken dikkatli kelimeler secmeliyiz
Gerçekten saçmalıyorsun evrenin işi yok olumsuz konuştun diye olumsuz karşılık verecek. O zaman hep uçabiliyorum diyeyim olumsuz düşünmeyeyim hadi uçayım
Demek ki arara bana gelen negatif enerji annenden geliyor. Lütfen söyle huzurumu bozmasın.😇
Evren ; ne diyor bu kadın
Anan ne anlasın evrenden garibim
Çikolata yedir bol bol
Olumlu düşünsün
Öyle Bi yasamı var 😂😂
hepsi olumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?