Astroloji & Burçlar Sizce hangi burç erkeği koç kadınını etkiler? Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir düşünün ☺️ Güncellemeler+1 yıl Bence 😊 yay erkeği Güncellemeler+1 yıl Ya da yükselen burcu neyse o Sizce hangi burç erkeği koç kadınını etkiler? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. yengeç ya da oğlak 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Kadın hangi erkekten etkilenmek isterse o burcun erkeği olur.. 1 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Ama koç kadını zor biri ve mükemmeli arar Yorumla mehcab Kova +1 yıl Kova erkeği de mükemmel erkektir ancak duygusal ve uyumludur her burç ile uyusur. Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 Koç +1 yıl Koç kadını etkilenmez ancak o isterse kendisi etkiler. 1 4 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Evet tam üstüne bastın ☺️👌😉Her zaman kendini düşünür sadece cool olmak onun her zaman etkileyici oluşudur Yorumla Adanaaşk Koç +1 yıl güzel kalplisin. Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Thanks ☺️ Yorumla Adanaaşk Koç +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% Yay +1 yıl Bence yay burcu erkeği, her burç kadını etkileyebilir potansiyeldedir 😄 1 0 Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Ne koç kadınıymış arkadaş :D 2 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Sjjsjsjjsjs kendimi anlatmayı seviyorum Yorumla Azzy21 Kova +1 yıl E anlat bana dinleyeyim, zaten zamanım bol :D Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% Kova +1 yıl Ben kova yım sonuç ne olur burçlar hakkında bilgim yok😁 0 0 Yorumla
International15 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Senin venus nerdedir? dogum bilgilerini yazar misin. 0 1 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yengeç ya da oğlak
Kadın hangi erkekten etkilenmek isterse o burcun erkeği olur..
Ama koç kadını zor biri ve mükemmeli arar
Kova erkeği de mükemmel erkektir ancak duygusal ve uyumludur her burç ile uyusur.
Koç kadını etkilenmez ancak o isterse kendisi etkiler.
Evet tam üstüne bastın ☺️👌😉
Her zaman kendini düşünür sadece cool olmak onun her zaman etkileyici oluşudur
güzel kalplisin.
Thanks ☺️
❤️❤️
Bence yay burcu erkeği, her burç kadını etkileyebilir potansiyeldedir 😄
Ne koç kadınıymış arkadaş :D
Sjjsjsjjsjs kendimi anlatmayı seviyorum
E anlat bana dinleyeyim, zaten zamanım bol :D
Ben kova yım sonuç ne olur burçlar hakkında bilgim yok😁
Senin venus nerdedir? dogum bilgilerini yazar misin.
Tamam
Aslan erkeği.
kesin ikizler :p
İkizler
aslan
Kesinlikle akreppp
Terazi erkeği
bilemedim
Terazi burcu
Koc bence
Aslan