Biz oğlakları niye kimse anlamıyor?
İşkolik
Duygusuz
Ve soğuk değiliz! En azından ben değilim.
İşkolik
Duygusuz
Ve soğuk değiliz! En azından ben değilim.
siz hala burç hurafesi saçmalıklarına göre mi hayatınızı düzenliyorsunuz.
yahu burçları uyduran 4000 yıl önceki asurlar eğer burçlar gerçek olsa tarihten silinmezdi. sizde akıl yok mu
neden bilime allaha inanmıyorsunuz 4000 yıllık asurlardan kalma hurafelere inanıyorsunuz
Hebele hübele
Oğlaklar genelde boğa ve başak gibi toprak burçlarıyla daha rahat anlaşır çünkü benzer şekilde güvene ve istikrara önem verirler, ama aslında oğlakların soğuk değil sadece duygularını herkese kolay göstermeyen bir tarafı vardır.
Cevap
3Cevap
Oğlak burçlarıyla boğa ve başak ama özellikle başak erkekleri çok iyi anlaşır.
Almiim
Erkekler oyle ama sucksj
Ama yine de çok çekiciler buz gibi bakışları, kendilerinden eminliği, sessiz sakinliği. Çok gizemli, aklından ne geçirdiğini merak ediyor insan. Bazıları tam tersi oluyor ama, dalgacı alaycı her şeyle eğlenen gevşek tipler. Onlar hariç jdsjjd
hiçte bile aahahahahah ne düşündüklerini söyliyim para düşünüyorlar kimi dolandırabilirim ya da nasıl paramı katlayabilirim bunu yatmadan önce bile düşünürler. ve cok cıkarcıdırlar asla duygusal seyler bekleme üzülürsün. ve mesela iki tane cikolatayı bile hesaplayacak, önceki fiyatıyla kıyaslayacak ve bıdı bıdı söylenecek tipler hep bunlar olur. yanisi bu ilişkide üç kişi olursunuz o, sen ve para. ayrıca gizemli mizemli demişsin herhalde onedioda burçlara karşılık gösterilern örnek modellere bakarak söyledin bunu asdfghj bak sana söylemesi bu tipler cok ezik olur ve para işlerinden anladıgı için zeki görünürler ama aslında o küçük kafaları onun dışında hiçbir konuya basmaz asdfgh
tabi dengelendiği durumlar oluyor orasına burasına kaçan bikaç burç sayesinde ama aynı zamanda sabit burçtur bunlar yani asla fikrini değiştiremezsin cahilse acayip cahildir onu eğitemezsin
Senin burcun ne
Boğa Başak biraz da balık.
Tabi karış cinsinde oğlak burcunu iyi tanıması lazım.
Bunu da unutmayalım
akrep
Hiç akrep tanımadım ama bence olmaz çapkınlar
Aslan erkeği
Aslında kendime aslan erkeğini çok çekiyorum ama ben onlara karşı bi çekim hissetmiyorum. 7-8 tane aslan flörtüm oldu da bitirdim konuşmayı çok kasıntı tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?