Astroloji & Burçlar En sinirli 6 burç hangileri bakalım? Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Söyleyin bakalım...🤔 Güncellemeler+1 yıl Bence Koç, Kova, Aslan, Akrep, Başak, oğlak En sinirli 6 burç hangileri bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç olabilir 0 0 Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% Aslan +1 yıl koçun sinirli olduğu söyleniyor. bende aslan burcuyum bi koç olsada sinirlendirsem azcık canım çekti :D 0 0 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Oğlak +1 yıl Oğlak burcuyum pek sinir olamıyorum sinirimi içime atıyorum ama gerçekten sinirli olursam nasıl olurdum merak ettim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 6 tane burç ismi bile sayamam. Kendi burcumu diyeyim yay 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% İkizler +1 yıl aa ben yokmuşum :) 0 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Sen sinirli misin kii Yorumla omeraslanmete İkizler +1 yıl değilim ama bütün olumsuzluklar bizim ikizleri buluyor ya :) Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Başak +1 yıl seks yaparken sinirlenmekte dahil mi bebeğem 😏 0 6 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Hayır Yorumla Zekai_kirişçi Başak +1 yıl Burç murç bilmem. Öfkelenirsem har vurup harman savururum. Hatta sinirliylen iyi bir seks sinir boşalmasına iyi geliyor bebeğem 😏 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl canım mısın Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Pardon beyinsiz misin diyecektim Yorumla Zekai_kirişçi Başak +1 yıl Bu türk kızlarının burnu kaf dağına bakan egoist kezbanlıklarından gına geldi aminuyum 😏 kezocuğum bin pipim olsa birini bile sokmam içine 😏 insan olmayı öğren gel sonra bunu tartışalım😏 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Gıcık Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% Terazi +1 yıl Terazi ben gülerek küfr edenlerdenimm😃 0 0 Yorumla
GeldimKormisin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 42% Yengeç +1 yıl Burçlara inanmıyorum lahmacuna kokorece inanıyorum 0 0 Yorumla
darksoul666 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 92% Boğa +1 yıl Koç, akrep, ikizler, yay, kova, terazi 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% Terazi +1 yıl Akrep, Oğlak, Terazi, Balık, Yay, İkizler 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% Yay +1 yıl Burçları hiç bilmiyorum kanki 0 0 Yorumla
Azazel07 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Başak +1 yıl aslannn 0 7 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Diğer 5 burç? Yorumla Azazel07 Başak +1 yıl onalri bilmiyorum Yorumla Azazel07 Başak +1 yıl kulanici ismin neden böyle asko Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Ban aşko demee Yorumla Azazel07 Başak +1 yıl peki sinirlisn Burcun ne Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Koç Yorumla Azazel07 Başak +1 yıl sınırlı agresi libidosu yüksek en sevdiğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yengeç olabilir
koçun sinirli olduğu söyleniyor. bende aslan burcuyum bi koç olsada sinirlendirsem azcık canım çekti :D
Oğlak burcuyum pek sinir olamıyorum sinirimi içime atıyorum ama gerçekten sinirli olursam nasıl olurdum merak ettim
Ben 6 tane burç ismi bile sayamam.
Kendi burcumu diyeyim yay
aa ben yokmuşum :)
Sen sinirli misin kii
değilim ama bütün olumsuzluklar bizim ikizleri buluyor ya :)
seks yaparken sinirlenmekte dahil mi bebeğem 😏
Hayır
Burç murç bilmem. Öfkelenirsem har vurup harman savururum. Hatta sinirliylen iyi bir seks sinir boşalmasına iyi geliyor bebeğem 😏
canım mısın
Pardon beyinsiz misin diyecektim
Bu türk kızlarının burnu kaf dağına bakan egoist kezbanlıklarından gına geldi aminuyum 😏 kezocuğum bin pipim olsa birini bile sokmam içine 😏 insan olmayı öğren gel sonra bunu tartışalım😏
Gıcık
Terazi ben gülerek küfr edenlerdenimm😃
Burçlara inanmıyorum lahmacuna kokorece inanıyorum
Koç, akrep, ikizler, yay, kova, terazi
Ya bıktım bu burç muhabbetinden
Akrep, Oğlak, Terazi, Balık, Yay, İkizler
Burçları hiç bilmiyorum kanki
Koç..
Koç, kova, oğlak, akrep.
Biri ben 😒
Aslan kova başak Koç boğa oğlak
Akrapp