Oğlak erkeğinin ay burcu başak, yükseleni kova mars koç venüs kova
Benim burcum terazi ay burcum terazi yükselenim kova mars boğa venüs akrep
Uyumlar nasıl sizce yorumlayacak birisi var mı? Karşılığında tarot bakabilirim🙏🏻
Benim burcum terazi ay burcum terazi yükselenim kova mars boğa venüs akrep
Uyumlar nasıl sizce yorumlayacak birisi var mı? Karşılığında tarot bakabilirim🙏🏻
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oğlak erkeğiyle anlaşan terazi kadını varsa helal olsun. Bana çok soğuk geliyorlar.
Ay biz evleniyoruz
Tarot bak bana 😅 biraz çaba ve biraz uyum lazım.. imkansız gibi görünüyor ama olması da olanaksız değil. Terazi kadını plansız ve özgür biri oldugu için bu uyumsuzluklar yaşanıyor
Yaaa daha detaylı olsaaa 🙏🏻💖
9 aylık ilişkim var kendisi ile hıhı
Terazi kadını duygusaldır, oğlak erkeği daha somut şeyler ister. Aralarındaki çekim inanılmaz.. bu gözle görülür düzeyde. Terazi kadını kıskanılmayı sever ama ölçülü şekilde çünkü özgürlüğüne düşkün. Eğer oğlak erkeği kendini frenlerse bu iyiye işaret ilişkileri devam eder. 🤎
Terazi kadını hırslı erkek sever. Oğlak erkeği de son derece hırslıdır. Başarmak için elinden gelenin fazlasını yapar. İşle ilgili her durumda her zaman terazi kadını oğlak erkeğin yanında olacak. Yanındasın yani :)) oğlak erkeği güvenmek ister terazi kadını ise duygusallık. İşkolik sevgili istemez terazi kadını.
Karşılığında tarot değil ama yorum isterim kabul mü?
Olurrr
ben bu yorumu kendi becerimle senin hayatına girerek yapacağım.
oğlak erkeğinde hep bir olmamışlık vardır. kısa vadeli bir ilişkide bu ikisi gayet güzel anlaşabilirler. ama uzun vadeli bir ilişkide sıkılmak kaçınılmaz olacaktır. terazi kadını venüsü simgeler. venüs aynı zamanda mitolojide sabah yıldızı lucifer ve diğer satan ögelere denk düşer. terazi güzeldir ama tehlikelidir de. terazi her zaman güce arzu duyar. kendi güzelliğini, bunu sergileyebileceği bir ortamda test etme imkanı ister. bir eve tıkalı kalmak ona göre değil. aktif olmak ister. oğlak bir zaman sonra pasifleşir. güçlü bir erkek portresi çizemez.
Ben akrep burcuyum