Astroloji & Burçlar Hangi burcun sohbeti keyif verir? Gökyüzüyüm__ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi burcun sohbeti daha hoş? Güncellemeler+1 yıl Güncelleyelimm.. Hangi burcun sohbeti keyif verir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu 1 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% Oğlak +1 yıl kendimden biliyorum oğlak değil. ayrıca başak hiç değil. ikizler akrep olabilir. 1 5 Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl Başağın kadınını bilemem ama erkeği konusunda katılıyorum Yorumla Mr_Right_idea Oğlak +1 yıl aynı şeyin laciverdi :) Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl Öyle demiyeydin iyiydi :) Yorumla Mr_Right_idea Oğlak +1 yıl :) dedik artık. Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl Öyle olsun bakalım :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana basak kadını, ikizler erkeği kadını ve terazi erkegi cok eglenceli gelir bide yay var benim burcumda kova en cok bu burçları kisilerle sohbet eglenceli oluyor 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bilmem ki fazla hiç sorgulamadım hepiniz gelin lan konuşak 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Başak burcu erkeği denendi keyifli. 1 0 Yorumla
aslenmaori Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 89% Oğlak +1 yıl başlangıç olarak burçlara inanmayan kişilerin zeka düzeyi sohbet etmeye yeterlidir 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Oğlak +1 yıl Yay tabiki sorulurmu en komik en neseli 1 5 Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl Severim yayları Yorumla pirpirella000 Oğlak +1 yıl Tesekkűrler Yorumla foSSS_modern Yay +1 yıl Bende yay dım Yorumla pirpirella000 Oğlak +1 yıl hoş geldin sende.. Yorumla foSSS_modern Yay +1 yıl Ojj bulduk 🧚♂️ Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Akrep +1 yıl akrep candır ya akar muhabbet 1 3 Yorumla lockerow35 Akrep +1 yıl ABLA 59 yasında mısın Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl Evet bir ayağım çukurda zikir çekeceğime gelmiş burada burç sorusu soruyorum :) Yorumla lockerow35 Akrep +1 yıl allah affetsin abla ama işte akrep burcu olmak bunu gerektirir sende akrepsin ve bende 59 olunca böyle olucam Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl Yengeçler kafa dengi oluyor 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Başak kadını dndkdkfjfkdlflrktjkf 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 Oğlak +1 yıl Boğa iyidir :D (Boğayım diye demiyorum :D :D) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yengeç 1 2 Yorumla Gökyüzüyüm__ Akrep +1 yıl İkizler yengeç çekimi diye bir şey var Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Evet Yorumla
ilayda412 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 İkizler +1 yıl İkizler yanii benimmm 🥰🥰 3 1 Yorumla Bulutsencer Akrep +1 yıl Ben akrep burcuyum Yorumla
Djjdhdhdtg Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Boğa +1 yıl Boğa erkeklerinin kadınlarının üstüne tanımıyorum 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Akrep 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 Başak +1 yıl balık bence 1 2 Yorumla kedimsiii3 Balık +1 yıl Evettt Yorumla Memoo00007 Başak +1 yıl @kedimsiii3 balıklar candır 🙃🤣🤣 Yorumla
Mert14532323245 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Boğa +1 yıl Boğa 1 1 Yorumla Mert14532323245 Boğa +1 yıl Senin burcun ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yengeç burcu
kendimden biliyorum oğlak değil. ayrıca başak hiç değil. ikizler akrep olabilir.
Başağın kadınını bilemem ama erkeği konusunda katılıyorum
aynı şeyin laciverdi :)
Öyle demiyeydin iyiydi :)
:) dedik artık.
Öyle olsun bakalım :)
Bana basak kadını, ikizler erkeği kadını ve terazi erkegi cok eglenceli gelir bide yay var benim burcumda kova en cok bu burçları kisilerle sohbet eglenceli oluyor
Bilmem ki fazla hiç sorgulamadım hepiniz gelin lan konuşak
Başak burcu erkeği denendi keyifli.
başlangıç olarak burçlara inanmayan kişilerin zeka düzeyi sohbet etmeye yeterlidir
Yay tabiki sorulurmu en komik en neseli
Severim yayları
Tesekkűrler
Bende yay dım
hoş geldin sende..
Ojj bulduk 🧚♂️
akrep candır ya akar muhabbet
ABLA 59 yasında mısın
Evet bir ayağım çukurda zikir çekeceğime gelmiş burada burç sorusu soruyorum :)
allah affetsin abla ama işte akrep burcu olmak bunu gerektirir sende akrepsin ve bende 59 olunca böyle olucam
E koç tabiki 😎
Su burçları ve ikizler
Yengeçler kafa dengi oluyor
Başak kadını dndkdkfjfkdlflrktjkf
Boğa iyidir :D (Boğayım diye demiyorum :D :D)
Yengeç
İkizler yengeç çekimi diye bir şey var
Evet
Yatakta burçlara bakılmıyor canım
İkizler yanii benimmm 🥰🥰
Ben akrep burcuyum
Koç akrep oğlak yengeç burçları
Tabiki de ikizler..
Boğa erkeklerinin kadınlarının üstüne tanımıyorum
başakkkkk
Aslan
Akrep