Astroloji & Burçlar Sizce koç burcu kadını ile İkizler burcu erkeği evlenebilir veya sevgili olabilir mi? Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sizce uyar mı? Güncellemeler+1 yıl Ben birine aşık oldum lisede onun burcu İkizlerdi o da bana karşı boş değildi ❤️ Sizce koç burcu kadını ile İkizler burcu erkeği evlenebilir veya sevgili olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Evet aşk varsa olur 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Sezen Aksunun şarkısında söylediği. Bu ikili delilik sona erse ilişkisi olur. Daha fazla tükenmeye takatim yok çünkü 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Onu bilmem ama kova erkeği ileevlenen her kadın mutluluk yaşar evlilikte. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyide sen şu an akrep burcu sdamla evli değil misin. Napcan boşanıp bidahami evlencen 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% Yay +1 yıl Kanki burçların birlikteliğinden hiç anlamam. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Niye evlenemesin veya sevgili olmasın ki? 1 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Akrep +1 yıl çok uyumlu ama kanka olunacak burclar.. 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% İkizler +1 yıl Hayır Olamaz Tabikide İkizler Burcuyum Ben 0 4 Yorumla RıfatŞen İkizler +1 yıl Yalan Yalan Sözlerin Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Hayır ben yalan söylemiyorum Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Yalan değil Yorumla RıfatŞen İkizler +1 yıl İkizler Burcu’nun Hangi Burçlarla Anlaştığını Biliyorum Koç Burcu Yok Sen Aşık Olabilirsin Anlaşamazsın Onun Aşkı Yalandır Sen Yalan Yalan Söylüyorsun Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Çok uyumlu olmasa da olabilir 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Olmaz bu aşk burada bitmeli. 0 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Niçin Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Nedennnnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet aşk varsa olur
Sezen Aksunun şarkısında söylediği. Bu ikili delilik sona erse ilişkisi olur. Daha fazla tükenmeye takatim yok çünkü
Onu bilmem ama kova erkeği ileevlenen her kadın mutluluk yaşar evlilikte.
İyide sen şu an akrep burcu sdamla evli değil misin. Napcan boşanıp bidahami evlencen
Kanki burçların birlikteliğinden hiç anlamam.
Niye olmasın ki
Niye evlenemesin veya sevgili olmasın ki?
çok uyumlu ama kanka olunacak burclar..
Hayır Olamaz Tabikide İkizler Burcuyum Ben
Yalan Yalan Sözlerin
Hayır ben yalan söylemiyorum
Yalan değil
İkizler Burcu’nun Hangi Burçlarla Anlaştığını Biliyorum Koç Burcu Yok Sen Aşık Olabilirsin Anlaşamazsın Onun Aşkı Yalandır Sen Yalan Yalan Söylüyorsun
ikizlerim deneyelim mi :p
Çok uyumlu olmasa da olabilir
Güzel bir ikili olur gibi geliyor
Uymaz uyumsuz burç
Tabiiki olur.👍👍👍👍👍😉
Olabilir
Olmaz bu aşk burada bitmeli.
Niçin
Nedennnnn
Olamaz zor be
Kafası uyuştuktan sonra evlenebilir