Genelde çekici tipler oluyorlar ama nedense bana libidolari düşük gibi geliyor öyle mi?
Daha çok konuşmayı seviyorlar
Genelde çekici tipler oluyorlar ama nedense bana libidolari düşük gibi geliyor öyle mi?
Daha çok konuşmayı seviyorlar
Yükselenle alakalı bir durum, ama ben ikizlerim zaten yüksek biriyim, yükselenim de akrep olunca libidom yüksek oluyor baya, karşı cinsime sesleniyorum bdsm de seviyorum benden kaçsınlar MXKSKXKSKXKSODOSODODODO
hdsfbsjdfnsjfnsd manyak
ev kedisi en sevdiğim
ama sen gerçekten manyaksın bdsm sevilir mi be öğk gerçi mantıklı senlik bir olay yok sen oyun kurucusun karşıdaki zavallı da bir garip mahkum ajsdnsjfn yazık kıza sevme olum öyle şeyler
kedi sesini ben de yapıyorum ne var sdjfnskjdf şarkı bile söylüyorum kedi gibi miyavmiyav diye
tabi ne sandın snfdksjf
bir kere arkadaşımla bu şekilde şakalaşırken Mart ayı şakasına maruz kalmıştım hiç hoş değildi sfdkskgdg boş ver merak etme ben de senin kedi sesini merak ettim ama yapacak bir şey yok şu konuştuğumuz konuya bak ben de senin kedi sesini merak ettim nedir ya ajdnasjfnsdjf
BEnde ikizlerim eve doğru konuşmayıda çok seviyoruz birliktelik anlamında şöyle bir ayrıntı bizim için önemlidir her yerde ilşki yaşamayız. Örneğin otel ya da başkasının evi benim için asla uygun değildir. Genelde güvenli ve sessiz yerleri başbaşa kalınacak güzel yerleri tercih ederiz işte orada hiç durmayız :)
Bizi hareketlendiren sizlersiniz, ten uyumum yoksa ve bir enerji alamıyorsam yatakta aşırı başarısız oluyorum. Ama sevdiğim ten oluncada resmen farklı bir adam oluyorum. Tespitiniz doğru
Cevap
10Cevap
ben ikizler burcu erkeğim ve biz büyük sapığız ama saklıyoruz çok iyi saklıyoruz siz hiçbir şey bilmiyorsunuz
Fgufhhhd fgddyfjgi
Ne alakası var kişiden kişiye değişir mesela. ben her zaman çok istekliyim
Yüksek oluyor ya yatak muhabbetine çek birkere o zaman gör
ayarsız olurlar
Yok ben ikilzerim çok azgınım
Bilmem ben anlatayım kendimi sen karar ver
Ben burçlara inan miyorum
Libidosu düşük erkek mi var
Sen benimkini bir gör de ondan sonra konuş
Ben ikizim kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?