Astroloji & Burçlar Doğal taşların mucizelerine inanan sadece ben miyim? 🙆🏼♀️ beroomm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Her taşın bir mucize olduğuna inanıyorum 💜https://www.hizliresim.com/hgd36yq Güncellemeler+1 yıl Önyargılı olmayinn birazz Bilimsel arastirmalar bu şeylerle uğraşan uzmanlar var Ben kullandığım icinn böyle bir soru sordum Doğal taşların mucizelerine inanan sadece ben miyim? 🙆🏼♀️ Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Kullanırım ama düzenli değil. Etkilerine de inanırım 0 1 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl ✨♥️♥️ Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% Koç +1 yıl 🤦♂️Meşe odunu kullanıyorum ben. Satirim ben. Tüm ağaçların mucize olduğuna inanırım 0 1 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Ağaçlar mucize tabii Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 Akrep +1 yıl Evet inanırım Ellerim çok terlerdi bi bilge kişi firuze tesbih kullan dedi terlemrz ve kullaniyorum ter bitti 0 3 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Cokk sevindimm dahaa cokkk şifalı taşlar var benn onlara asigimm Yorumla Muratby33 Akrep +1 yıl Mesleğim gereği hep taslarla doğayla basbasa yasiyorum tas konusunda artık uzman oldum Yorumla beroomm Akrep +1 yıl AA mesleğiniz nee Yorumla
Emre_035 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 Koç +1 yıl Kaplan gözü kullanıyorum. Taşların etkilerine inanıyorum. 0 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Oğlak +1 yıl akik ve amazonit var bende de 0 7 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl AA amozinit ne icin Yorumla monicavespuccci Oğlak +1 yıl www.maevajewels.com/.../amazonit-tasi-faydalari-ve-ozellikleri Yorumla beroomm Akrep +1 yıl ♥️👍 Yorumla monicavespuccci Oğlak +1 yıl baska ne onerirsin Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Pembe Kuvars aşk tasi cazibe dişilik sevgi için uygun Ay tasii uyku problemii berak ruyalarr için Ametist bas agrisii Yorumla monicavespuccci Oğlak +1 yıl tesekkur ederim🤍 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Mutlaka dene rica askk Yorumla
FitFace Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Kova +1 yıl Evet. 0 4 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Süper hangisii Yorumla FitFace Kova +1 yıl Sarkaçla uyumladığım fluorit taşım var. Yorumla beroomm Akrep +1 yıl A benimde sarkacimm varr sarkacida temizle toprakta bırak veya suda Yorumla FitFace Kova +1 yıl evet biliyorum Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% Yengeç +1 yıl Hayır boş iş 0 6 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Araştırmadin kullanmadığım bişey boş demen ne garip 😅 Yorumla DefneÖzkaya Yengeç +1 yıl Kanka bir taş nasıl hayatımı etkilesin ki Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Belgin dalı dinle Hastalıklar icinn cokk iyiii Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Bir taş dediğin sokaktaki taş değil unutma Yorumla DefneÖzkaya Yengeç +1 yıl Öyle ama bilmiyorum ya Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Bence bı dene ♥️pişman olmazsinnn Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kullanmıyommm 0 1 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Kulannnnn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oyle diyoalr 0 18 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Etkiliii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kehribar bilezik ve kolye hastaligi aliyomus baska birinin kullandigini kullanamiyormusun toprakta 1 2 gun beklemesi gerekiyomus diyolar Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Evett biliyorumm bebeklere cokk koyarlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allahin hikmeti taşta da şifa var vay anasini Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Tabii Kuran'da bii ayete geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kullanio musun Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Evetttt benimm ulserimm migrenin sinirimm cokk azaldiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi tasi kullanion peki Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Benn bı sayfada sıkıntılarım için karışık biir bileklik yapyltirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işin erbabina yaptirmissin heralde maşallah umarim daima saglikli sihhatli olursun :) Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Evett guzell uygun bir sayfa inşallah çok sağolun ✨✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zenginlik icin bi taş var midir acaba😄 Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Evett berekett bölük icinn vs varr Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Ama denemedimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl turkiyede o taş işe yaramaz ya çatlar kaybolur Yorumla beroomm Akrep +1 yıl Haha defne yaprağının üstüne mesela 200 TL yaz sonra yakk cok etkili denendi 😅😅 ama parayi azz yazz ilk basta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çakmagimda gaz yok yakma bile yakamam😂 saka bi yana Allah bi an evvel ekonomiyi coook guzel hale getirmeyi nasip etsin dayanacak takatim kalmadi Yorumla beroomm Akrep +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kullanmıyorum.
Kullanırım ama düzenli değil. Etkilerine de inanırım
✨♥️♥️
🤦♂️
Meşe odunu kullanıyorum ben. Satirim ben. Tüm ağaçların mucize olduğuna inanırım
Ağaçlar mucize tabii
Evet inanırım
Ellerim çok terlerdi bi bilge kişi firuze tesbih kullan dedi terlemrz ve kullaniyorum ter bitti
Cokk sevindimm dahaa cokkk şifalı taşlar var benn onlara asigimm
Mesleğim gereği hep taslarla doğayla basbasa yasiyorum tas konusunda artık uzman oldum
AA mesleğiniz nee
Kaplan gözü kullanıyorum. Taşların etkilerine inanıyorum.
akik ve amazonit var bende de
AA amozinit ne icin
www.maevajewels.com/.../amazonit-tasi-faydalari-ve-ozellikleri
♥️👍
baska ne onerirsin
Pembe Kuvars aşk tasi cazibe dişilik sevgi için uygun
Ay tasii uyku problemii berak ruyalarr için
Ametist bas agrisii
tesekkur ederim🤍
Mutlaka dene rica askk
Evet.
Süper hangisii
Sarkaçla uyumladığım fluorit taşım var.
A benimde sarkacimm varr sarkacida temizle toprakta bırak veya suda
evet biliyorum
Hayır boş iş
Araştırmadin kullanmadığım bişey boş demen ne garip 😅
Kanka bir taş nasıl hayatımı etkilesin ki
Belgin dalı dinle
Hastalıklar icinn cokk iyiii
Bir taş dediğin sokaktaki taş değil unutma
Öyle ama bilmiyorum ya
Bence bı dene ♥️pişman olmazsinnn
Kullanmıyommm
Kulannnnn
evet
oyle diyoalr
Etkiliii
kehribar bilezik ve kolye hastaligi aliyomus baska birinin kullandigini kullanamiyormusun toprakta 1 2 gun beklemesi gerekiyomus diyolar
Evett biliyorumm bebeklere cokk koyarlar
Allahin hikmeti taşta da şifa var vay anasini
Tabii Kuran'da bii ayete geçiyor
sen kullanio musun
Evetttt benimm ulserimm migrenin sinirimm cokk azaldiii
hangi tasi kullanion peki
Benn bı sayfada sıkıntılarım için karışık biir bileklik yapyltirdim
işin erbabina yaptirmissin heralde maşallah umarim daima saglikli sihhatli olursun :)
Evett guzell uygun bir sayfa inşallah çok sağolun ✨✨
zenginlik icin bi taş var midir acaba😄
Evett berekett bölük icinn vs varr
Ama denemedimm
turkiyede o taş işe yaramaz ya çatlar kaybolur
Haha defne yaprağının üstüne mesela 200 TL yaz sonra yakk cok etkili denendi 😅😅 ama parayi azz yazz ilk basta
çakmagimda gaz yok yakma bile yakamam😂 saka bi yana Allah bi an evvel ekonomiyi coook guzel hale getirmeyi nasip etsin dayanacak takatim kalmadi
👍👍👍