KOÇ 21 Mart-20 Nisan
BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs
İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran
YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz
ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos
BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül
TERAZİ 23 Eylül-23 Ekim
AKREP 24 Ekim-22 Kasım
YAY 23 Kasım-21 Aralık
OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak
KOVA 21 Ocak-18 Şubat
BALIK 19 Şubat-20 Mart
sizin burçlar hangisi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Astrolojiyle ilgilendiğinizi bilmiyordum. Kasım-akrebi
Tarot mu normal mi
İkili ilişkileriniz gündemde olabilir ve nereye varacağınızla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Neyi neden yaşadığınızı ya da hangi işi neden kabul ettiğinizi hatırlamalısınız. Bugün ayakları yere basan konularla ilgilenmek size devam etmek için daha fazla motivasyon verebilir.
ay kız biliyormusun benimde akrep ne tesadüf
eh işde zamanında bizde biraz ders aldık yani
normal ya sen tarotmu istiyorsun
Hayir tabiki tarotlar hicbir zaman dogru cikmaz.
Hala issizim ordan haber bekliyorum.
Bilmiuorum akrep olmaniz beni pek ilgilendirmiyor.
ay sende hemen yanlış anlıyon aynı burculuyuz dedim sadece yani
ne üzerine iş
Tamam.
Market nasip olursa haber bekliyorum.
hayırlısı
Âmin
Koç. Her konuda lider olan hani 😀
Bugün kendinizi hafta başına göre daha canlı hissedebilirsiniz çünkü enerjiniz artıyor. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlısınız. Onlarla hoşça vakit geçirebileceğiniz sürpriz karşılaşmalar da yaşanabilir. Kalabalık ortamlarda bulunabilir ve neşeli konuşmaların merkezinde yer alabilirsiniz. Daha umutlusunuz. Yardımseverliğinize de diyecek yok.
ay sen bayağı koçları seviyorsun yani
Yay benimki
Bugün müthiş bir hareketlilik içinde olacaksınız. İletişim konularında adeta patlama yaşayabilirsiniz. Telefonlarınız asla susmayacak gibi görünüyor. Yakın çevrenizde de bazı değişiklikler yaşanabilir. Özellikle kardeşleriniz ve iş arkadaşlarınız arasında sizden destek bekleyen kişiler olacak. Yakınlarınızla paylaşımda bulunmaya özen gösterin.
Başak
Kendiniz ya da çevrenizle ilgili bazı kalıp yargılarınız olabilir. Bunlara direnmek ya da savunmak yerine bir yumuşama payı bulmalısınız. İşlerinizin ya da ilişkilerinizin sizin düşündüğünüzden daha farklı bir çerçevede olabileceğini unutmayın, önerileri dikkate alın.
oğlak candır
Duygusal konularda ne istediğinizi bilmek size rahat bir nefes aldırabilir. Bu sayede hayatınızda hangi insanlara yer verip vermeyeceğinizin altını bir kez daha çizmiş olacaksınız. Bazı fikirleri maddi bir geri dönüşüm kaynağına çevirebilirsiniz, bunun üzerine eğilmelisiniz.
sağol reis
Balık
Yazılı işleriniz, resmî kurumlardaki görüşmelerinizi tamamlamak ve karara bağlamak için iyi bir gün olabilir. Üzerinize düşeni yapmanın ve istenilen sonuca ulaşmanın verdiği rahatlık, bugün ilişkilerinize de yansıyabilir. Sakin ve kararlı bir ruh halini sevdiğinizde bunu bir rutin haline getirmek isteyebilirsiniz.
Başak 01 09
Kendiniz ya da çevrenizle ilgili bazı kalıp yargılarınız olabilir. Bunlara direnmek ya da savunmak yerine bir yumuşama payı bulmalısınız. İşlerinizin ya da ilişkilerinizin sizin düşündüğünüzden daha farklı bir çerçevede olabileceğini unutmayın, önerileri dikkate alın.
Teşekkür ediyorum önerin için
rica ederim
23 Nisan boğa
İş konularında önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili yapacağınız görüşmelerde şansınız inanılmaz açık olacak. Ancak sayıların ve evrakların söz konusu olduğu yerlerde disiplinli ve dikkatli olmanız gerek. Bu konularda şansınıza değil dikkatinize ve çalışkanlığınıza güvenmelisiniz. Anneniz ile ilgili konularda bazı hareketlenmeler öne çıkabilir.
İş konusunda en bahtsız olduğum dönemdeyim
ay merak etme şansın açılacak güven kendine yani
İnşallah