Astroloji & Burçlar Burcunuz ve yükselen burcunuz ne? Alikutayasya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yazın yorumlayım Güncellemeler+1 yıl Benimki kova başak Güncellemeler+1 yıl Çok iyi devam edin Burcunuz ve yükselen burcunuz ne? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Terazi/Akrep. Lilith ve Kara ay Koç :D 7. veya 5. Ev balık. Daha ne diyim 😂 1 4 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Baya iyisin ya 😃 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Keşke gizli olmasan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha nesi iyi be libidosuz, ağlak, aşırı duygusal biriyim😂 😬 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Duygusal ve ağlak olmanı seviyorum belki Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% Balık +1 yıl Balık yükselen yay 2 5 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Çok kızın aşık olduğu bir erkeksin 😃 Yorumla SonDildarbesii Balık +1 yıl tek birisi ilgilendiriyor kanka gerisini boş ver :D Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Çok kızın canını yakarsın ah almadan sıyrılman zor:(( Yorumla SonDildarbesii Balık +1 yıl şimdiye kadar kimseyi bilerek isteyerek kırmadım ama ah eden var mı bilmiyorum Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Helal olsun Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Başak burcuyum yükselenim de boğa 1 3 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Temkinli şüpheci dengeli sağlama alırsın her işini Yorumla Uykucumaymunnn Başak +1 yıl Burcuma uyduğum pek söylenemez aslında😅 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Neden 😃 Yorumla
Hanımefendi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcuyum yükselenim terazi 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Senin sohbet muhabbet kimsede Yok müthiş Yorumla
yesim_gulsel Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Koç +1 yıl Balık, yükselen akrep 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Dişil enerjin oldukça yüksek ama sinir küpü bir kadınsın sağın solun asla belli olmaz Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% Terazi +1 yıl Terazi ustu yay yazalim bana :) 1 2 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Hocam sendeki sohbet muhabbet ve sevecenlik kimse de yok Yorumla denklem2a Terazi +1 yıl Kendimi ovmek gibi olmasin... Olursa da olsun beeAynen oyleyimdir 😄 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% Boğa +1 yıl burcum boğa yükselenim başak 1 18 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl En evlenilesi kadın kombini başarılı emin adımlar atan ama bir o kadar çevresine sıkıntı veren 😃 Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl güzelll başka Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Dişil enerjin çok yüksek Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl evet bunu çok söylerler başka Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Oturaklı bir güzelliğin var ama sexilik şeklinde değil oturaklı tam takır güzelsin Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl kız evet bu da çıktı Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl başka Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Evlenince çiçek gibi bakarsın adama Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl aynen başka Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Çok şüpheci değilsin garip bir şekilde ama merağın çok fazla araştırmayı seviyorsun derine inmeyi seviyorsun Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl evet bu da doğru safi temiz kalpli olduğumu söylerler Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl başka reis Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Bunun dışında da alınganlık var biraz Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl evet o da var ecük Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Sivaslı mısın Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl gonyalıyız gardaş Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Gayseri ben de Yorumla Mcrklm Boğa +1 yıl tamam Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% Aslan +1 yıl Burcum Aslan ama yükselenimi bilmiyorum : / 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Asil kadın süse önem veren aurası yüksek Yorumla
Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Burcum koç ♈Yükselenim yay 😊 2 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Peki benimkini nasıl yorumlayacaksın? Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Gezmeyi aşırı seviyorsun arkadaşlıkların çok canlı geçiyor aşırı dobra birisin Yorumla
52esrq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Kova, boğa 2 4 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ben de kovayım bir yanın aşırı free bir yanın felâket şüpheci ve emin adım atmak isteyen çatışmalar yaşayan birisin Yorumla 52esrq Balık +1 yıl Aynen, felaket şüphecilik çok kafada kurmada oluyor Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ama gamsızlık da var baya 😃 Yorumla 52esrq Balık +1 yıl Maalesef 😂 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% Başak +1 yıl Başak, oğlak 2 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Dişil enerjisi aşırı yüksek cool bir kadınsın sohbetin fazlaca sarmayabiliir Yorumla
aleynaanice Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% Yay +1 yıl Yay diye hikiyrum 1 3 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Yükselen ne Yorumla aleynaanice Yay +1 yıl Yay diye biliyorum Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İyi gezmeler 🤣 Yorumla
Rosest_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcuyum 1 13 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Sohbetin iyi sarar ama ilişkide elde tutmak zor:)) Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Evet sohbetim iyi sariyorda ilişkilerde de tam tersiyim ama neden öyle dedin ki😅 birine takılınca takılıyorum şikayetçiyim hatta bu konuda 🤦 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ay burcun ne ki senin Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Yükselen yengeç alçalan oğlakmış aman hiç anlamam şimdi baktım bı yay burcu olduğumu biliyordum😂😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ya yerim seni yükselen yengeç neee 😍 Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Aaa ne oluyormuş ki öyle olunca merak ettim be 😂😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ya ponçik duygusal dişil çilek gibi sevdiğine kedi gibi 😍 Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Valla öyleyim gmdj ahahahah 😂😂😂 sizin meslek ne fnsj Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Araştırma görevlisi 😃 Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Burçlara ilgilisin bayağı😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Öyle mi 😃 altıncı hissim de yüksek Yorumla Rosest_ Yay +1 yıl Peki bende başka neler görüyorsunuz Ali bey 😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Sana iltifat edesim geliyor 😘 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% Yengeç +1 yıl Burc yengeç yükselen akrep 0 2 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Efso kanki Yorumla kafkefsago Yengeç +1 yıl Ahahaha ne demezsin 😂😂 Yorumla
loneellyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Oğlak +1 yıl Burcum oğlak yükselen yay 0 4 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Sohbeti saran bir oğlak 😃 harika hem seksi hem sohbeti sarıyor erkeklerin aklı baya karışır Yorumla loneellyy Oğlak +1 yıl Napim Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Çok iyisin bunu iltifat olarak al Yorumla loneellyy Oğlak +1 yıl tamam Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Koç, yükselen yengeç. 0 6 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Bir yanın inatçı bir yanın uysal bir yanın dobra bir yanın içe kapanık zıtların kadınısın Yorumla yunhee Oğlak +1 yıl Başak nelerin kadınıyım? Yorumla yunhee Oğlak +1 yıl Başka* Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Erkeğin sana çok bağlı olur Yorumla yunhee Oğlak +1 yıl Erkek değil de karakter olarak? Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Bir zamanın bir zamanını çok tutmaz bazen sert tavır bazen alıngan olursun Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% Boğa +1 yıl yay burcuyum yukselen beyfendinin burcu ne oluyor 0 5 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Benim burcumu mu soruyorsunuz Yorumla bubanayapılırmıbe Boğa +1 yıl sen misin yukselen Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Yükselen burç diye bir şey var internete yazın çıkar Yorumla bubanayapılırmıbe Boğa +1 yıl wala mi Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Evet Yorumla
Bianz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Boğa +1 yıl Boğa - boğa 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Dengelisin şüphecisin zor güvenirsin ve duygusalsın fazlaca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Terazi/Akrep. Lilith ve Kara ay Koç :D 7. veya 5. Ev balık. Daha ne diyim 😂
Baya iyisin ya 😃
Keşke gizli olmasan
Haha nesi iyi be libidosuz, ağlak, aşırı duygusal biriyim😂 😬
Duygusal ve ağlak olmanı seviyorum belki
Balık yükselen yay
Çok kızın aşık olduğu bir erkeksin 😃
tek birisi ilgilendiriyor kanka gerisini boş ver :D
Çok kızın canını yakarsın ah almadan sıyrılman zor:((
şimdiye kadar kimseyi bilerek isteyerek kırmadım ama ah eden var mı bilmiyorum
Helal olsun
Başak burcuyum yükselenim de boğa
Temkinli şüpheci dengeli sağlama alırsın her işini
Burcuma uyduğum pek söylenemez aslında😅
Neden 😃
Yay burcuyum yükselenim terazi
Senin sohbet muhabbet kimsede Yok müthiş
Balık, yükselen akrep
Dişil enerjin oldukça yüksek ama sinir küpü bir kadınsın sağın solun asla belli olmaz
Terazi ustu yay yazalim bana :)
Hocam sendeki sohbet muhabbet ve sevecenlik kimse de yok
Kendimi ovmek gibi olmasin... Olursa da olsun bee
Aynen oyleyimdir 😄
burcum boğa yükselenim başak
En evlenilesi kadın kombini başarılı emin adımlar atan ama bir o kadar çevresine sıkıntı veren 😃
güzelll başka
Dişil enerjin çok yüksek
evet bunu çok söylerler başka
Oturaklı bir güzelliğin var ama sexilik şeklinde değil oturaklı tam takır güzelsin
kız evet bu da çıktı
başka
Evlenince çiçek gibi bakarsın adama
aynen başka
Çok şüpheci değilsin garip bir şekilde ama merağın çok fazla araştırmayı seviyorsun derine inmeyi seviyorsun
evet bu da doğru safi temiz kalpli olduğumu söylerler
başka reis
Bunun dışında da alınganlık var biraz
evet o da var ecük
Sivaslı mısın
gonyalıyız gardaş
Gayseri ben de
tamam
Burcum Aslan ama yükselenimi bilmiyorum : /
Asil kadın süse önem veren aurası yüksek
Burcum koç ♈
Yükselenim yay 😊
Peki benimkini nasıl yorumlayacaksın?
Gezmeyi aşırı seviyorsun arkadaşlıkların çok canlı geçiyor aşırı dobra birisin
Kova, boğa
Ben de kovayım bir yanın aşırı free bir yanın felâket şüpheci ve emin adım atmak isteyen çatışmalar yaşayan birisin
Aynen, felaket şüphecilik çok kafada kurmada oluyor
Ama gamsızlık da var baya 😃
Maalesef 😂
Başak, oğlak
Dişil enerjisi aşırı yüksek cool bir kadınsın sohbetin fazlaca sarmayabiliir
Yay diye hikiyrum
Yükselen ne
Yay diye biliyorum
İyi gezmeler 🤣
Yay burcuyum
Sohbetin iyi sarar ama ilişkide elde tutmak zor:))
Evet sohbetim iyi sariyorda ilişkilerde de tam tersiyim ama neden öyle dedin ki😅 birine takılınca takılıyorum şikayetçiyim hatta bu konuda 🤦
Ay burcun ne ki senin
Yükselen yengeç alçalan oğlakmış aman hiç anlamam şimdi baktım bı yay burcu olduğumu biliyordum😂😂
Ya yerim seni yükselen yengeç neee 😍
Aaa ne oluyormuş ki öyle olunca merak ettim be 😂😂
Ya ponçik duygusal dişil çilek gibi sevdiğine kedi gibi 😍
Valla öyleyim gmdj ahahahah 😂😂😂 sizin meslek ne fnsj
Araştırma görevlisi 😃
Burçlara ilgilisin bayağı😂
Öyle mi 😃 altıncı hissim de yüksek
Peki bende başka neler görüyorsunuz Ali bey 😂
Sana iltifat edesim geliyor 😘
Burc yengeç yükselen akrep
Efso kanki
Ahahaha ne demezsin 😂😂
Burcum oğlak yükselen yay
Sohbeti saran bir oğlak 😃 harika hem seksi hem sohbeti sarıyor erkeklerin aklı baya karışır
Napim
Çok iyisin bunu iltifat olarak al
tamam
Koç, yükselen yengeç.
Bir yanın inatçı bir yanın uysal bir yanın dobra bir yanın içe kapanık zıtların kadınısın
Başak nelerin kadınıyım?
Başka*
Erkeğin sana çok bağlı olur
Erkek değil de karakter olarak?
Bir zamanın bir zamanını çok tutmaz bazen sert tavır bazen alıngan olursun
yay burcuyum yukselen beyfendinin burcu ne oluyor
Benim burcumu mu soruyorsunuz
sen misin yukselen
Yükselen burç diye bir şey var internete yazın çıkar
wala mi
Evet
Boğa - boğa