Burçları hepimiz seviyoruz, eğleniyoruz, okuyoruz tamam da bunun için tarih ayarlayacak kadar önemli mi ya? :D
Kimi haftalar sonrasını hesaplayıp o tarihte gebe kalmaya çalışıyor kimi de çocuk diğer burçtan olmasın diye doğumu erkene falan alıyor :D

Burçları hepimiz seviyoruz, eğleniyoruz, okuyoruz tamam da bunun için tarih ayarlayacak kadar önemli mi ya? :D
Kimi haftalar sonrasını hesaplayıp o tarihte gebe kalmaya çalışıyor kimi de çocuk diğer burçtan olmasın diye doğumu erkene falan alıyor :D

Artık insanlar tamamıyla zaten şaka üzerine yaşıyor mantıksızlık üzerine yaşıyor boş dediğimiz durum ay ve güneşle ilgili şeyler astronomi ilimi ile ilgili şeyler, ancak yok şu olacak Yok bu olacak çocuk şöyle olacak böyle olacak ben böyle şeyleri inanmıyorum kardeşim sadece geleceği gaybı Allah bilir insanın kaderini Allah bilir iradesini ve ne yapacağını Allah bilir onun dışında neyin ne söylediği ne olduğu hiç önemli değil fal medyum Tarot falı avuç içi falı, bilmem Efendim gelecekten haber söyleyen burçlar bunlara hiçbir şekilde inanmam zaten inanmak da günahtır
Doktorun izin verdiği ve bebek için sakıncalı görmediği erken doğumlar bunlar. Yani sezaryen doğum. Bu tip doğumlarda size çocuğun ne zaman doğacağı, kaç gün erken ya da kaç gün bekletilebileceği detaylı anlatılır. Yani kadının zaten normal doğum şansı yok. Bu lüksü de istediği gibi değerlendirir. Burçların karakter üzerine olan etkisi bir bilim dalıdır fal değil. Fal işin bambaşka bir boyutu. Özetle şaşırılacak ya da garipsenecek bir şey yok.
Cevap
6Cevap
Şaka gibiler
Ben burçları araştırmayı severim ama bu kadarı da fazla. Geçenlerde ikizler olacak diye doktora aldırmak isteyen bir kadının haberini okumuştum
Bi kadın doğumu bebek 7 aylıkken yaptırmıştı anlaşabileceği burç olsun diye.
Bunu yapan var mı😱😱
Düşünsene bi de erken doğum oluyomuş😂
Var gerçekten var üstelik ben bunu yıllardır duyuyorum yeni bir şey değil 😀
s.. alaklar.
bence bu tiplerin elinden çocuklar alınmalı
Aslan burcu olmasını çok isterim ama bunun içinde abartmam yani
Geneli iqsu ayakkabı numarasından küçük olan kişiler.
Bunu magazinde görmüştüm. Evet saçma ya insanlar artık neyle uğraşacağına şaşırmışlar
Ben Akrep balık ya da koç olsun istemezdim
Yok daha neler Allah hayırlısını versin😅
Beyinsiz insanların işi.
Evet sanırım
3IQ onlar
sacmalik
Çok saçma
Çok var
Şaka.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?