Rüyalarımın saçmalıkları?

senelerdir geceleri uyumamaya özen gösteririm ne zaman gece uyusam kabuslar içinde bogulurum ama bu sıralar ilaç kullanmak zorunda oldugum için uyku düzenimi düzeltmeye karar verdim ve haftalardır gece uyuyorum gece uyumaya başladıgımdan beri tekrar başladı kabuslarım cinlerin sürekli musallat olduğunu ruhumu şeytana sattıgımı cinlerle anlaşmalar yaptıgımı cinleri yaktıgımı simsiyah köpeklerin sürekli beni kovaladıgını vs görüyorum bi rüyamı cinler hakkında iyi bilgisi olan bi arkadaşıma anlattıgımda şu an başında bekliyorlar ne zararları var ne başka bir şey ama hiç olmaz demiyorum dikkatli ol hep iyilik yapmaya çalış kötülüklerden uzak dur sen evlenip bir kız bir erkek çocuk yaptıgında senden uzaklaşıcaklar o zamana kadar zararları olur mu bilemem dedi bunun dogrulugunu bilmiyorum böyle cinler falan çok düşündüğüm şeylerde değil ayda yılda bir aklıma gelir neden sürekli böyle rüyalar görüyorum arkadaşlarım sürekli sevdigi erkek arkadaşları kız arkadaşları kankaları aileleri hakkında şeyler görüyor ben neden alakasız ama aşırı derecede bu kadar kabus görüyorum
Rüyalarımın saçmalıkları?