Astroloji & Burçlar Kızlar, aaslan yay terazi en sempatik burç? Sportboy00 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor SiZlerin burcu ne yorum yapimmi Güncellemeler+1 yıl 17cm kısamı? Kızlar, aaslan yay terazi en sempatik burç? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ivysvetlana Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Aslan burçlarının burnu havada oluyor , koçlar da bana itici geliyor nedense. O yüzden yay💅 0 30 Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Yay da felsefik doğal fit.. gezmeyi sewer.. yülselen ne Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Yükselenim de yay Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hmm çok iyi ya gezmeyi sewer Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Kapalı alanda darlanır doğal olarak ince fittir:) Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Ay yok ev kuşuyum ben Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Normal de gezmeyi sewer ama yay... incemisin? Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Evet , minyon tipim Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Minyon çok sewerim birde incesin çok hoş:) saç rengin ne Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Burası neresi Evleneckesen Gel falan mı? Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Yeniyim burada evlenmekde isterim tabiki:) Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Siyah saçlıyım beyefendi Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Siyah eşsiz olur güzel:) nerelisin Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Almanya Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Wie schön... Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hiç türkiyeye gelmedinmi? türkiyedennhangi şehirlisin köln? Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Türkiyedeyim zaten , şu an Antalya'da yazkıktayım Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Waybe merkez kaleiçi lara mı Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Yoksa side/manavgat tarafındamısın Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Ne yapacaksın? Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Çünkü çok iyi biliyprum antalyayı sideyi... manavgatı kaleiçi muratpaşa vs. akdenizliyim Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Şey pekala Kaştayım. Fakat seni alakadar etmiyor değil mi? Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Ya kaş bildim... seni ziyaret etmemi istemiyormusun Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Mümkünse hayır Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hayor diyecrğini tahmin etmiştim Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Zorla güzellik olmaz Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Olmaz tabii , böyle daha tanışmadan etmeden herhangi bir kadına teklifte bulunmamanızı tavsiye ederim. Çok kaba bir tutum , insanın seveceği varsa bile soğutur Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Haklısın Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hiç sewgilim olmadığından hiç bilmiyorum usül yordam Yorumla Ivysvetlana Yay +1 yıl Benim de olmadı ama olmamasını bahane olarak göstermiyorum. Neyse öğrenmiş oldunuz , iyi geceler Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Peki iyi geceler Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% Koç +1 yıl Ben koç burcuyum en iyisi de koçtur 0 21 Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Koç dürüst enerjik.. zeki.. yorulmaz... yükselenin ne Yorumla ashleyww Koç +1 yıl İkizler Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Vay ikizler mutluyken mutsuz oluverir 5dakkada... ince uzun kollu... iletişimi iyi:) Yorumla ashleyww Koç +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Güzel aslında insan sıkılmaz ikizler yanındayken eğlencieli olurda:) Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl İnce fitsin dimi:)? Yorumla ashleyww Koç +1 yıl Zayıfım Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hmm çok iyi ya :) doğalmı spordanmı zayıfsın Yorumla ashleyww Koç +1 yıl Yiyorum ama kilo almıyorum yürüyüş yapıyorum Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Çok iyi... kilo zarar alma:) bende yürümeyi çok severim. saçın boyalı değilmi Yorumla ashleyww Koç +1 yıl Önler boyali sadece Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Güzel saçın var doğal rengi ne Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Doğal rengi ne Yorumla ashleyww Koç +1 yıl Kahverengi işte fotoğraftaki gibi Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Güzel renk bence:) Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Hepsini boyama Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Nerelisin:)? Yorumla ashleyww Koç +1 yıl İst Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Waybe hiç gelmedim ama üsküdarı görmek istiyorum çok yakında:) Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Gelsem gezdiririmisin:) Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Çok çabucak söylediğim için özür dilerim Yorumla
merakettimiste Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Başak +1 yıl terazi😒 0 9 Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Dengeli gürültü patırtı sewmeZ Yorumla merakettimiste Başak +1 yıl ee Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Foton niye yokki Yorumla merakettimiste Başak +1 yıl sizi ilgilendirdigini dusunmuyorum Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Belki aşık olma ihtimalin varsa.. Yorumla merakettimiste Başak +1 yıl WTF! Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Don't be angry my sweet Yorumla merakettimiste Başak +1 yıl 🖕🏿 Yorumla Sportboy00 İkizler +1 yıl Naziksin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aslan burçlarının burnu havada oluyor , koçlar da bana itici geliyor nedense. O yüzden yay💅
Yay da felsefik doğal fit.. gezmeyi sewer.. yülselen ne
Yükselenim de yay
Hmm çok iyi ya gezmeyi sewer
Kapalı alanda darlanır doğal olarak ince fittir:)
Ay yok ev kuşuyum ben
Normal de gezmeyi sewer ama yay... incemisin?
Evet , minyon tipim
Minyon çok sewerim birde incesin çok hoş:) saç rengin ne
Burası neresi Evleneckesen Gel falan mı?
Yeniyim burada evlenmekde isterim tabiki:)
Siyah saçlıyım beyefendi
Siyah eşsiz olur güzel:) nerelisin
Almanya
Wie schön...
Hiç türkiyeye gelmedinmi? türkiyedennhangi şehirlisin köln?
Türkiyedeyim zaten , şu an Antalya'da yazkıktayım
Waybe merkez kaleiçi lara mı
Yoksa side/manavgat tarafındamısın
Ne yapacaksın?
Çünkü çok iyi biliyprum antalyayı sideyi... manavgatı kaleiçi muratpaşa vs. akdenizliyim
Şey pekala Kaştayım. Fakat seni alakadar etmiyor değil mi?
Ya kaş bildim... seni ziyaret etmemi istemiyormusun
Mümkünse hayır
Hayor diyecrğini tahmin etmiştim
Zorla güzellik olmaz
Olmaz tabii , böyle daha tanışmadan etmeden herhangi bir kadına teklifte bulunmamanızı tavsiye ederim. Çok kaba bir tutum , insanın seveceği varsa bile soğutur
Haklısın
Hiç sewgilim olmadığından hiç bilmiyorum usül yordam
Benim de olmadı ama olmamasını bahane olarak göstermiyorum. Neyse öğrenmiş oldunuz , iyi geceler
Peki iyi geceler
Ben koç burcuyum en iyisi de koçtur
Koç dürüst enerjik.. zeki.. yorulmaz... yükselenin ne
İkizler
Vay ikizler mutluyken mutsuz oluverir 5dakkada... ince uzun kollu... iletişimi iyi:)
Evet öyleyim
Güzel aslında insan sıkılmaz ikizler yanındayken eğlencieli olurda:)
İnce fitsin dimi:)?
Zayıfım
Hmm çok iyi ya :) doğalmı spordanmı zayıfsın
Yiyorum ama kilo almıyorum yürüyüş yapıyorum
Çok iyi... kilo zarar alma:) bende yürümeyi çok severim. saçın boyalı değilmi
Önler boyali sadece
Güzel saçın var doğal rengi ne
Doğal rengi ne
Kahverengi işte fotoğraftaki gibi
Güzel renk bence:)
Hepsini boyama
Nerelisin:)?
İst
Waybe hiç gelmedim ama üsküdarı görmek istiyorum çok yakında:)
Gelsem gezdiririmisin:)
Çok çabucak söylediğim için özür dilerim
terazi😒
Dengeli gürültü patırtı sewmeZ
ee
Foton niye yokki
sizi ilgilendirdigini dusunmuyorum
Belki aşık olma ihtimalin varsa..
WTF!
Don't be angry my sweet
🖕🏿
Naziksin