Sizce?
(Bence yay veya koç)
Koç ♈ ya da yay ♐
Yengeç ♋ ya da Akrep ♏
Aslan ♌ ya da terazi ♎
Oğlak ♑ ya da başak ♍
İkizler ♊ ya da balık ♓
Kova ♒ ya da boğa ♉
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce?
(Bence yay veya koç)
Benden çıkmayacağı kesin bu devirde. Devir itibari ile erkeklerin yüzde yüzü aldatır. Benim gibi sinirli bir tip de katil olur, o iş yaş o yüzden. siz en iyisi balık giib yengeç gibi saftrik tipleri en iyi sevgili olarak görün.
Siz kavga edin diye ben sormadım soruyu?😒🙄🙄🙄
Cevap
18Cevap
Yengeç burcu.
İkililerin birbiriyle alakasızlıkları... Burçlar arasında en evlenilesi kadın Yengeç kadını olmakla, erkeklerden de Oğlak erkeğidir. Anne ve baba rolleri için biçilmiş kaftan iki burç... Diğerleri fasa fiso...
Onu bilmem de, her şeyi burçlara bağlayan insanlardan bir halt olmaz onu biliyorum. :D Nickine dayanarak sana boğa gider derim burçlara bu kadar takıksan, en istekli burç olarak geçiyor.
Eski eşim Aslan burcuydu harika biriydi, benim hatalarım yüzünden ayrıldık. Aslan burcu kesinlikle. Yay en takıntılısı bunu belli etmese de, yay görünce arkama bakmadan kaçarım.
Koç burcu olduğum için araştırman doğrudur herhalde bana hep aslan denk geldi
Kesinlikle boğa , şefkat sevgi şehvet ne ararsan var.
Hocam eğlence istiyosan koç yay ama o erkolardan adam olmaz sadakat istiyosan boğa net
Kesinlikle koç ve yay 🥰
Oğlak erkeği ve başak kadını çok güzel ilişki yaşar
Akrep dışında bütün burçlar.
Burclara gore sevgili yapmak sacmaliktir
Koç , balık , ikizler değil.
kova olmazmı
Olur ama bence koç ya da yay çünkü bu iki burçdan koç burcu bende var ve yay burcu da benim yükselenim olduğu için söyledim
Koç olabilir
Hımmm
ikizler :D
Öyle mi?🤨🙄😒
bence :)
Ben senin koç diyeceğini sandım ama neyse
pek anlamam bu işlerden söylemiştim...
Burcum yay, yükselenim akrep :)
Bana yazar msn
Burçlarq inanmıýorum
boğa
Yengeç ve akrep