Astroloji & Burçlar Sizce en çok seven burç erkeği hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru eğlence amaçlıdır, kalpten sevgi verilir. 🌹 Terazi erkeği Koç erkeği Oğlak erkeği Aslan erkeği Akrep erkeği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Terazi ve aslan kapışır bence 😄 Sizce en çok seven burç erkeği hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Kıskaçlı yok 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Yengeç yani Yorumla Soran +1 yıl Onlar çok sevmiyorlar kanka 😄 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Koç sevmiş de ne olmuş koç aldatır 😃 Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyorlar ama ekleyeyim dedim yine de 🤣 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl Hiç birisi sevmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Terazi erkeği aslan erkeği sever gördüm bizzat birisi benim sözlüm diğeri de kardeşimin sevgilisi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kıskaçlı yok
Nasıl yani?
Yengeç yani
Onlar çok sevmiyorlar kanka 😄
Koç sevmiş de ne olmuş koç aldatır 😃
Öyle diyorlar ama ekleyeyim dedim yine de 🤣
Hiç birisi sevmiyor
Terazi erkeği aslan erkeği sever gördüm bizzat birisi benim sözlüm diğeri de kardeşimin sevgilisi