Astroloji & Burçlar Boğa burcu olmam hata mı? Serdartekingg Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnanılmaz derece de boğa burcuyum neredeyse boğayla bütünleşcem o derece sizce bu iyi bir şey mi? Güncellemeler+1 yıl Yıldız haritası güzel ve eğlenceli muhabbeti sarıyor Boğa burcu olmam hata mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hata değil 0 0 Yorumla
NesliIil Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% Kova +1 yıl Bende inanılmaz derecede kova burcuyumAma öyle böyle değil 0 7 Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl O kadar boğayım ki diğer burcları bilmiyorum bile Yorumla NesliIil Kova +1 yıl Ben kendi burcumun özelliklerini bile bilmiyorum o kadar kovayım yani. Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl Bence ikimiz de boş muhabbete burdayız Yorumla NesliIil Kova +1 yıl Yooo ben dolu muhabbet ediyorum. Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl Özelde mi konuşsan? Yorumla NesliIil Kova +1 yıl Orada da konuşuyorum yorumda da konuşuyorum. Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl Xper paslama yok mu :( Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% Oğlak +1 yıl her şeyi burçlara bağlayan insanlar.. çok yorucu 0 1 Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl İnanmıyorum muhabbetini yapmak hoşuma gidiyor sjsjdjc Yorumla
Sarıkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla Serdartekingg Boğa +1 yıl İlgi alanın değil galiba knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hata değil
Bende inanılmaz derecede kova burcuyum
Ama öyle böyle değil
O kadar boğayım ki diğer burcları bilmiyorum bile
Ben kendi burcumun özelliklerini bile bilmiyorum o kadar kovayım yani.
Bence ikimiz de boş muhabbete burdayız
Yooo ben dolu muhabbet ediyorum.
Özelde mi konuşsan?
Orada da konuşuyorum yorumda da konuşuyorum.
Xper paslama yok mu :(
her şeyi burçlara bağlayan insanlar.. çok yorucu
İnanmıyorum muhabbetini yapmak hoşuma gidiyor sjsjdjc
Ne alaka
İlgi alanın değil galiba knk