Teraziler flört etmez yapıları gereği sıcak insanlardır😂 kim o zaman🧐

Teraziler flört etmez yapıları gereği sıcak insanlardır😂 kim o zaman🧐

Oğlak burucuyum yukselenimde ikizler Aslında flörtöz biriyim içten içe ama sadık olduğum, yalan söylemekten hoslanmadiğim ve duyguların özel olduğunu düşündüğüm için sevgili dahi olsak seni seviyorum diyemem aşkım canım gibi benzeri hitapları asla kullanamamKullandığımda bir seyleri kaybetmiş gibi veya suçluluk hisssine kapılıyorum. Kendime duygularıma ihanet ediyormuşum gibi geliyor. Gerçek gelmeyen, hissedemediğim emin olamadığım hiç bir duyguyu söyleyemiyorum. Öluyorum, bitiyorum, sensiz yaşayamam gibi büyük abartı sözlere inanmıyorum ve etkilenmiyor um söyleyenlerede gülüp geçiyorum.
Sen bensin 😂
Terazi,. Kova başı çeker
Yengeçler ağlamadıkları sürece flörte yatkındır.
Akreple oyun olmaz sen flört ediyorum sanarken kelepçeli halde yatakta bulabilirsin kendini 😂😂
İkizlerin hangisi flört ediyor hangisi efendi çözene kadar soğursun dengezlikten.
Aslan flörtü popo kaldırmak sandığı için övdüğün sürece yanında kalırsın:))
Neyse yeter çok burç var hepsini de yazamam
Yengeç her zaman ağlak değil ki çoğu kişi öyle düşünüyor jrjrnjk
@Derinsuu343 ağlamaklı konuşma onun silahı olduğu için öyle düşünmemiz normal:)
Aaa beni tarif ettin 😂
@Derinsuu343 ağlayacaksan söyle selpak bulunduralım :))
Benim yengeç flört işini beceremiyor. Ben hala tanışıp sevgili olma modundayım. Teklifi falan olacak. Ne öyle sürekli konuş konuş ama adı belirsiz.
terazi kadar flörtöz kimse yok, ya da genel olarak teraziler flört nedir bilmiyor
Hak veriyorum 😂😂
yaptıkları şey flörtözlük ama kendileri bunun flört etmek olduğunu bilmiyorlar ^^
Cevap
42Cevap
Yengeç
Herkes ikizler ve terazi flörtöz burç der ama ben ikizler olarak pek flörtöz değilim sende değilsin e peki kim demiş ikizler ve terazi flörtöz adımız çıkmış dokuza inmez sekize😀😀
Gerçekten astrolojiden anlayan biri bu soruya yengeç der çünkü yapılan gözlemlerde en flörtöz insanların yengeç olduğu, fakat sadakatli yapılarından dolayı flört etmeyi beceremedikleri ortaya konmuş. Ben de aynen katılıyorum
Eğer yengeç burcuna sadakatli diyorsan iyi tanımamışsın sadakat olarak başak ve boğa burcu olabilir flörtöz olarak da kova, yay ve yengeç burçları çok flörtöz burçlar
Yengeç burcunu sitedeki çoğu insandan iyi tanırım, flörtöz yapıya en çok sahip olan kişilerdir ama sadakatlidirler de. Boğa erkeği kadar olmasalar da.
Zaten bende aynı şeyi diyorum 😂
İkimiz de aynı şeyi diyoruz zaten yengeç flörtöz ama çok severse sadakatli olur ama çok severse ayrıca sadakat konusunda kendi burcumu yazmamışım ama kendim dahil sonuna kadar sadakatli 4 ikizler burcu tanıdım sonuna kadar gözümüz kimseyi görmez yani😀
@ikizterazi bir yengeç kadını olarak size katiliyirum yengeç kadını gerçekten güzel sever sadıktır. Bağlanır sahiplenici özelliği vardır sabırlıdır fedekardir flört yengeç kadını flörtöz değilde daha çok evlilik kurulacak bir yapısı vardır günü birlik iliski insani değildir
İkizler adamının bir çenesi vardır ki.. iletişimi iyi olan çapkındır doğal olarak.. Aslan, gösterişi ve kadınların ilgisini sever.. Yay, yine iletişimi güçlüdür.. Son flörtözümüz de Terazi erkeği.. Sıcak, canayakındır..
Balık akrep terazi ve yay çok çapkın burçlar
Balık kabul etti flörtöz olduğunu 🧐
Bilmiyorum ilgiyi sevgiyi seviyorum. Rahat duramıyoruz biz baliklar djdjd
Ilgi ayrı bisi ya ileri surmucek olan ılişkiler sadece eğlencelik oluyo onu da arkadaş gibi düşün pek konuşmam hep ileri sürecek ilişkiler istediğim için flortöz gibi anlasiliyorux sanırım
Burçları bilmem ama flört ve sevgili işleri boş işler adam gibi birisini buluyorsan ya evleneceksin ya bu işlere girmeyeceksin.
Kova başı çeker
İkizler ve terazi de ondan aşağı değildir hani.
Aslanın aşık olana kadardır flört girişimleri
Koç aslında uzmandır bu konuda ama hava grubuyla da boy ölçüşemez.
İkizler burcudur net.
Terazilerin günahını alıyorlar😂samimi insanlarız biz, flörtöz değiliz 😅😅
Hiç valla 😀
Oğlak kim flört kim. Oğlak şimdi açılsa 10 senede anca çözülür🤣 O işler yengeçlerden sorulur.
Terazi burcuyla iki yıldır sevgiliyim öyle çok içten ve samimi ki, gülüşü bile başka. Bu aşktan kaynaklanan bir şey değil adamda şeytan tüyü var. Dediğiniz doğru. Ancak flörtöz olan ikizler burcudur. Bu arada ikizlerim💃
Benlik değil. Ben net biriyim ya olur ya da olmaz. Ortası zaman kaybı
Oğlak yükselen akrep. Akrebi zaptetmek öyle zor ki ☺️
Yengeçler de hiç flörtöz değildir çok sadık burcuzdur 🙄 ikizler çok flörtöz bence 😄
Terazi, İkizler ve Yay... Burcum İkizler, Ay burcum Terazi ben hapı çoktan yutmuşum🥲
Bence sadece güneş burcuna bakip birseyler soylemek anlamsiz kaliyor. Yukselen yay ikizler koc bence en flortoz olanlari
Aslında flörtöz olmaları ile yükselen burçlarının da çok ilgisi yok gibi🙄
Yay burcuyum ama flört işinden anlamam burç’cu kız.
Manitacılık konusunda eskı kafayım ben
O profil fotosu ne hacı kahkaha attım smfmslfş
Büyük büyük dedem o 😂
İkizler kadını flörtöz oluyor. Uzak durun. Kendinizi yakmayın.
Valla terazi zor arkada kendimden biliyorum🤣
Aslan tabi ki...
Gönülçelen de diyebiliriz
Ben flört edeyim diyorum yok olmuyor teraziyim bu arada doğru hemen kaynaşırım 😅
Koç beceremiyor en azından benim iyi olduğum konu değil
İkizler ve Terazi abi net, he bir de yay diyorum
Yengeç erkeği /koç kadını için flört işleri olmaz, birini sever ona doğru yol alınır.
ben demiyorum fenomen üyelerimiz diyor ikizler diye :)
Bi terazi olarak sana katılmamam mümkün değil 😇
ihanetçi ikizler dışında bütün burçlar tabiki
Ya bu ikizler neden herkese ihanet eder ki😂
Bence de öyle doyumsuzlar. Twitterda da burada da hep şikayetçiler kckdmcmxmx neyse
O da var. Ayrıca çok iyi manipülasyoncular😃
Politik insanız bir kere. Ne flörtü? 😂
ikizlerden
çok fenalar
Yay aslan kova ve balık erkeği
İkizler
Bazı kovalar
Akrepler
Akrep
İkizler
Terazi
Herkese yürümek flört etmekse Terazi Kova akrep