Ben basak burcu yukselenimde yengec bi kadinim 18 yasindayim yani
Basak burcu yukseleni yemgec kadnarindan biraz bahs edermisiniz kendimi cozmeye calisiyorumda nasi birinoldugmu anlamaya calisiyom
Ben basak burcu yukselenimde yengec bi kadinim 18 yasindayim yani
Basak burcu yukseleni yemgec kadnarindan biraz bahs edermisiniz kendimi cozmeye calisiyorumda nasi birinoldugmu anlamaya calisiyom
Çok alıngan olursun. Bende başak burcuyum başakta alıngan yengeç burcuda alıngan olur. Sen baya bir alıngan olursun. Kıskanç aşırı, titiz, detaycı, sevdimi tam sever tama güvenirsin, değer verirsin sevdiklerine. Hayatında herşeyi düzene koymak istersin düzen takımımız var genelde titizlik oradan geliyor. Yani ben böyleyim başak burcu olarak. Sende belki böylesindir. Zaten yengeç burçları da titiz kıskanç olur anaç olur.
Cevap
5Cevap
Başak ve oplak burcu kadını kadar rezil bişry görmedim ben yengeö erkegiyim oplakla başak bana 50 metre uzak dursun
Naptilar saana anlat bi
Duygusuzlar
Samimi degiller
İnanılmaz vicdansızlar
Mizahları yok
Çalışkanlar okey paraya tapıyorlar okey inanılmaz bir egoları var
Yatakta gördügüm en kötü burç BAŞAK sonra oğlak sokaktan dal topla yataga koy daha iyi öyle söyliyim mantıksızlar aşırı kıskançlar yersiz kıskançlar paranoyaklar daha sabaha kadar sayarım
Ozelden yaz abilirmisin bende sana anlatcam bi kac bi sey
Valla sen beni anlatmissin kendimi okudum helal sanaaa seni kaybedemem bana yaz lutfen
Bana tkaip at mesaj ata bileym sana
Ahahahahha dogru dimi hepsi
Agzim acik kaldi sana nsis ulasa bilirim helsi dogru
Yzdmmm
Bu ne yaman bir çelişki böyle başka ince hesapcı ve kurnaz iken garibim yengeç duygusal pofuduk ayıcık gibi olur
Aşırı ergen atarlı tripli egoist kibirli kezban olurlar genelde
O ne demek ya bende tam tersiyim sakin olgun yasimdan buyuk gibi yani dediklerinin tma tersiyim kendimden sogudum ya
Edelim
Nasi tedt edicez
Nedne burdan yszmiyon
Takip attm
İyidir
Yengeç erkegi geldi
google amcaya sor
Bualmadim bulfuklarkmda sacmaydi yani boştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?