Yani kendini savcılıkta bulursun falan bunlar boş şeyler önce sözünün arkasında durman lazım ve açıkça tehdit ediyorsun çocuğu engellemek yerine aslında burçlarla alakası yok çoğu erkek öyle bide burçlar yalan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılYani söylediğin her şey de haklısın da savcılık ne alaka 😂
Bir de hiç bir gerçek akrep burcu böyle öküz gibi konuya girmez. Bu avlanmaya çalışan bir abaza10 Yorumla
+1 yılTombik mi ahahha
01 Yorumla
Akrep+1 yılYuh bu kadar gorusten benim ki mi eig 😳 thank you 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir ama akreplerin esas amacı cinselliktir genelde. ismin D ile mi başlıyor
16 Yorumla
Boğa+1 yılNe alaka
Yengeç+1 yılHaksızlık yapma bende akrebim
Cevap sahibi+1 yılgüncellemeyi okudum iyi etmişssin de ismin D ile mi başlıyor?
Soran+1 yılHayır a
Yengeç+1 yılİsmi dilarA
Cevap sahibi+1 yılEige gerek yoktu saol yinede :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılAmacı farklı bunun
00 Yorumla
+1 yıl"Bir kere öpsem başka bir şey istemeyeceğim"
Güzel yalanmış sevdim😂22 Yorumla
Koç+1 yıl😂😂
+1 yılOlmaz boylelerinden seni kullanır bende akreple konuşuyordum aynen böyleydi istediğini vermeyince terk etti zaten baksan 100 tane kızla konuşur hepsinde de aynı sözler sonra bırakır gider iki türlü de
10 Yorumla
+1 yılavının etrafında dolaşan cibalu sincabı dişiyi tuzağa düşürüp üremek için fırsat kolluyor.
bu çetin savaşı kazanmak için elinden geleni yapacak olan erkek, farklı yöntemler deneme için asla vazgeçmiyor.
:)24 Yorumla
Soran+1 yıl😅 😅 😅
Akrep+1 yılşey ya belgesel izliyordum da :D
Akrep+1 yıl😏😅
+1 yılBunun burç ile değil de tamamıyla karakterle ilgisi var. Gel sevişelim demek ilk buluşmada eve çağırmak.
22 Yorumla
Soran+1 yılVay şerefsz
Yay+1 yılkes konuşmayı direkt uzatma hiç
+1 yılerkeklerin sevgisi iki şekildedir: 1- Cinsellik için sevgi 2- Takıntı olarak sevgi yani bir kadını sahiplenme vs. 2 şekilde de sevgi değildir bu. Erkekler gerçekten sevmez
13 Yorumla
Koç+1 yıl@Adeenn ikinci hayatını mahveder yıpratır insanı. Seni sahibi görür sana emreder yönetmeye çalışır ayrılmak istersin ayrılamazsın falan. Bizim kültürde yaygın tiplemeler bunlar. Bu arada bir insanın gerçekten sevmesi için kaliteli bir insan olması lazım yani kaliteli derken ahlaklı erdemli akıllı olgun falan olması lazım bunlar tabi zor bulunan tiplerdir.
+1 yılBurçla ilgisi yok bunun. İlk buluşmada eve çağıran erkekten uzak dur. Zaten mesajda kendini belli ediyor. Gitme sakın.
20 Yorumla
+1 yılya bir de öpsen diyor yüzsüz, yok kızım bundan sevgili mevgili olmaz tamam yaparsın ama aradan bayağı zaman geçmesi lazım ilk buluşmadan eve atmak ne yaw engelle geç bu ne
00 YorumlaAkrep burcunun işi gücü yapıştırmak. Kendimden biliyorum😂 orijinal akrep özelliklerini hepsi var bende
010 Yorumla
Kova+1 yıllisede akrep burcu bir arkadaşım vardı hep yanıma otururdu başka erkekle yakınlaşsam kıskanırdı hep kendi konuşmaya çalışırdı sonra sınıflarımız ayrıldı yine de her teneffüs yanımdaydı konuşmasak bile duruyordu sadece
sonra sevgili yaptı birden ve konuşmayı kesti soğuk yaptı amacı neydi bunun şimdi yine mesaj atıyor arada hiçbir şey olmamış gibi yüz vermiyorum
Akrep+1 yıl@çikolataçikilop senden bişeler beklemiş adım atmayınca yol almış sessiz sedasız
Soran+1 yılSana özelden yazayım mı akrep erkeğini kendime aşık etmek istiyorum ama cinsellik olmadan
Kova+1 yıloldu benden bekliyormuş kendi atsaymış adımı belki düşünürdüm psikolojimi bozdu ruh hastası seviyor mu nefret mi ediyor anlaşılmıyor ki nasıl adım atayım
Soran+1 yıl@Miki_44 Ya zaten özelden konuşmuşuz
Soran+1 yılBana yazmışsın
Soran+1 yılNeyse özele geliyom yardım et
+1 yılOlmaz olmaz.
Ukala ukala "bir kere öpsem" diyor. Bu ne yüzsüzlük? İyi tarafından bakalım, rengini belli etti. çok daha sonralarda öğrenseniz daha çok yıkılırdınız.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrep erkekleri oc oluyor knka ama yükselen akrepler bir tık farklı güneşi akrep değilse. Yüz verme net ol yüz buldukça astarını ister ve her şey yaşandıktan sonra seni suçlamaya başlar ben mi zorla ol dedim sana sen de istedin gibi gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı kestik ya akrep yükselen terazi olanlar nasıl peki
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne sana göre yaklaşık etkisini söyleyeyim
Soran+1 yılBoğa yükselen kova
Cevap sahibi+1 yılBu kişi seni cinsellikle ve maddiyat-zenginlik ile özdeşleştiren bir kişi aynı zamanda ilişkinizde senin baskın olabilmenden rahatsızlık duyacaktır ve sana üstten biri gibi konuşabilir emirler verebilir. Onun cinsellik evine ortak para kaynakları evine güneşin düşüyor. Onun da güneşi senin kariyer-ün-patron üssün evine düşüyor.
Soran+1 yılOlmazmıyız yani
Cevap sahibi+1 yılSeni kısıtlayabilir kıskanabilir senin paran ve fiziğin onun dikkatini çok çekebilir yanında olmak istediğin kadar rahat olamazsın, ayrıca sana öfkelenip emir vermesi kendisini senden üstün görmesi sana sürekli nasihatlar tavsiyeler vermesi sık sık olabilir. İsterseniz olun ama siz daha zarar görebilirsiniz gibi geliyor bu ilişkide.
Soran+1 yılGüven problemide var
Soran+1 yılZaten dünden beri konuşmuyoruz
+1 yılHer erkeğin bazıları hariç yaptığı ilk iş eve çağırmak her kadın da hazırdı ya eve geliverecek hey Allah'ım 😒 😒
10 Yorumla
+1 yılSana aşık olsada evine çağırır olmasa da. Akrep burcu her şekilde cinsellik yaşamak ister: Aşkını bu şekilde anlayamazsın.
10 YorumlaBu akreplikle alakalı değil milli abazanın tekine denk gelmişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha beni tanımıyor eve çağırıyor ilk buluşmada
+1 yılTakılmalık, kullanabileceği birini arıyor karaktersiz. Gayette iyi demişsin aşağıla da bidaha bu özgüvene sahip olamasın.
00 YorumlaGarip, nasıl bir cesareti var bu mesajı atan insanların anlamam. İyi etmişsiniz. Allah ıslah etsin böylelerini.
00 Yorumlademişsin demişsin de inan burçla alakası yok var böyle kardeşim. uzak durulması gereken tipler aman diim
00 Yorumla
+1 yılAz bile olsa ciddi düşünen insan, çekiniyor zaten her diyeceği lafa ve her yapacağı harekete. 😂
00 Yorumla
+1 yılAkrep yükselen akrebim ama bunu hiçbir zaman yapmadın. Her şeyi burca bağlamayın. Karakteri bu adamın libidosu var diye sapık olmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada eve çağıracak kadar da utanmaz yani 😂. Nereye gidiyor yahu bu durumlar böyle. Sokaktan geçerken milleti davet etmiyor neyseki.
00 Yorumla
+1 yılBunun burçla alakası yok karakterle alakası var ilk buluşmadan eve çağıran insanla da olmaz isterse uzay borcu olsun
00 Yorumla
+1 yılAkrep olmakla alakası nedir bize izah edebilir misin? Niyeti açık değil mi niye eşeğe kravat takmaya uğraşıyorsunuz?
00 YorumlaOlayın burçla bir ilgisi yok karakteri ortada böyle tiplerin amacı cinsellik yaşamak istiyorsan git ama bundan fazlasını bekleme
00 YorumlaDaha buluşmadan nasıl öpebilirsin? Arkadaş çok zeki😂
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi demişmiyim
+1 yılNe zamandır berabersiniz, çok samimiyseniz böyle demesi normal alışkınsanız yani cinsel açıdanda (:
00 Yorumla
+1 yılSapık bu ve bunun burçla falan alakası yok. Sadece akrep burçları eve çağırmıyor yani.
10 Yorumla
+1 yılKonunun burçla falan alakası yok ama yine de sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılHepsi böyle çok aşık gibi sadece öpsen falan diyolar
15 Yorumla
Koç+1 yılHahahah soran aşk kankam
Koç+1 yılSanane ya sapık git şurdan ben sorana diyom
+1 yılakrep burcu olduğunu belirtmen yorum yapmamız için çok faydalı olmuş gerçekten
11 Yorumla
Akrep+1 yılYelkovan burcu da olabilirdi dimi 😄
Bi öp bi yala bi skso derken hayırlı cumalar bi b0k olmaz bundan
117 Yorumla
Yengeç+1 yılÇok önyargilisin
Yengeç+1 yılHe yani derdi s*kmek diyosun
Yengeç+1 yılKnk Bi d. m at ben seni ikna edicem her erkeğin öyle olmadigina
Yay+1 yıl@MertAltunkynk ya her erkek öyle demiyorum zaten bu mesajı atan böyle biri diyorum
Yengeç+1 yılBence oda öyle değil. Sen d. m at ben ikna etmem senin önyargini
Yengeç+1 yılYa bırak şimdi sjsj sanki başına gelmiş gibi konuşuyon sjsj
Yengeç+1 yılSen Bi d. m atsana allasen
Yengeç+1 yılSevgilin seni eve çağırıp skso mu istedi sanki djdjd başına gelmiş gibi konuşma sis
Yengeç+1 yılTm dikkat et. eve cagirirlarsa gitme. sksoyuda aklından çıkar sağlıklı bisey değil
Yengeç+1 yılSüslü zevk dünyasimi 😐
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirekt cinselliğe giriyorsa sana obje gözüyle bakıyor sevgi aşk yok bu elemanda
22 Yorumla
Soran+1 yılObje olcak bi haraketim yok ki paylaşım bile yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKız olman yeterli 😂
Akrepten uzak dur yoksa bu teklifi hep alırsın 😅
00 Yorumla
+1 yılAynısını al, tombiği at lolipop getir daha bidaha öyle teklifte bulunamaz
00 Yorumla
+1 yılyani şu diyaloğa kaldıysa sevip sevmeyeceği ve biz karar vereceksek olacağınyok zaten
00 Yorumla
+1 yılPişşşt gizli üye; sen boğalara takıl! Mutlu ederler seni, kendimden biliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılhayat kadınına para vermek yerine beleşe arıyor. Baya kurnaz çıktı 🤣
00 Yorumla
+1 yılakrep burcu erkeği=yürüyen cinsellik
aşk mı dedin?
01 Yorumla
Akrep+1 yılHepsini tanıdın mı akrep erkeklerinin?
+1 yılDememişsin
Her eve çağıran mikecek mi?
02 Yorumla
Başak+1 yılEvet
Boğa+1 yıl@zeyneppp25 Siz bu kafayla devam edin
+1 yılBurca bağlamak ne mk artık herkes eli şeyinde olarak dolanıyor.
00 YorumlaMillette ds iyi kafs var he eve çağırdığı zaman geleceğini falan düşünüyor, güzel kafaymış sjsjns
00 Yorumla
+1 yılFilm sahnesi gibi olmuş 2 saat sürede her şey olsun istemii😄😄
00 Yorumlane akrep Burcuymuş bee. yorumları okudum da ne varmış bu burçta bu kadar :)
00 YorumlaBöyle kız düşmez ki ilk bir dışarda bulus sonra dikiyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılAy bu ne ya. Şu konuşmaya bayık yayık yayık yazmış bi de utanmadan. Abazan bu konuşma gizli
00 Yorumla
+1 yılAmacını belli etmiş en azından kızım engelle gitsin
02 Yorumla
Yengeç+1 yılAmacı ne
Akrep+1 yıl*
Sorman hata bnce 😄 birşy olmz ondan paketle sen onu 👍
00 Yorumla
+1 yılAmatörmüşler. Biz Terazi Erkekleri ise ilk buluşmada hiç belirtmeden bile eve atabiliyoruz 😎
04 Yorumla
Terazi+1 yılBizden kaçmaz yeterki gözümüze kestirelim 😎 heleki feministse aklını almak çok eğlenceli oluyor
Terazi+1 yılKendine söyle , şu an bana inat yok demen hariç normal şartlarda her türlü atarım, 😎
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmacını belli etmiş en azından öyle düşün istemiyorsan gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklın varsa akrep erkeği sevme bir akrep kadını olarak söylüyorum erkekleri çok başka oluyor bu akreplerin sjsmsmd
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılHer erkek çapkındır akrep erkeği ekstra çapkındır
Soran+1 yılEvlenince aldatırmı eğer akrep birisiyle evlenirsem
+1 yılYa abi bişry istersin tamam da şunu fark ettirmeden yap yaaa 😂 evde buluşuruz öp ne yaa ohaa
00 Yorumlagitme.. yani eğer cinsel iliski yasamayi dusunmuyorsan gitme, öpüsmenin öpmenin ilerisi illa gelir, akrep burclari libidosu yüksek insanlardır
not: akrep burcu kadiniyim..😂111 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamam ama neden ev diyor anlamadım
Soran+1 yılVay şrfsz
Soran+1 yılNiyetim cinsellik değil diyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılÖyle yapıcam konuşmak istemiyosan söyle yazmış
Soran+1 yılHaketti
Ohooo ne akrepmis ya nasıl bir burca sahipmişiz herkes bi geri adım atıyor akrebe😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep burcu aşık olunca çok pis kapiliyor ama olursa işte yoksa daldan dala atlar flortozdur.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı. Bı kere opmekle bırakmayacağını biliyorsundur sen zaten. Çünkü zeki bir kızsın sen
00 Yorumla
+1 yılGitme. Bir tek öp beni başka bir şey istemiyorum diyor tabi sen optukten sonra o işini görecek çünkü boş ver inanma ona gitme
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilkevek seni gayet belli ama sen de eğer silktirmek istiyosan olur yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen birine evde randevu verip gitmemiştim 😂😂 sende öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana dokunur kaçar bu demedi deme sonra çok ağlarsın
00 Yorumla
+1 yılBende akrep burcuyum iyi anlıyorum halinden qwsdwdasa
32 Yorumla
Terazi+1 yılSen de mi ilk buluşmada çağırıyosun 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılgitme oyle diyip sonra yakinlasmaya calisiyor pisman olmustum kotu hissettiriyo
30 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat