Astroloji & Burçlar Burcunuzu söyleyin en olumsuz özelliğinizi söyliyim? flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor • burcunuzu söyleyin en olumsuz özelliğinizi söyliyim?hadii yorumlara geliin bakalım tahmin edebilecek miyim 🤔 Güncellemeler+1 yıl 🖤 Güncellemeler+1 yıl az bi bekleyin gözlerim ağrıdı xkzkak Burcunuzu söyleyin en olumsuz özelliğinizi söyliyim? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sürrela Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% Akrep +1 yıl Akrep=kin. Evet doğru. 1 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl gizli ve ketumluk Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Kova 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Bağlanmayı severim Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl Oğlak 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl yeniliklere açık olamama Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Tam tersi canısı ya 🤦♀️ Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. İkizler 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl çok konuşman aslında bir tane daha var ama uzun onun kısaltılmış kelimesini bulamadım dskakağ Yorumla Saddov İkizler +1 yıl Alla Alla 😂 Yorumla
Aydamira Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% Balık +1 yıl Balık 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl unutkanlık ve alınganlık Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Şeytan burcu 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl yanılıyosun dkdkksağ Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bilmişlik ve empati kuramama Yorumla all_we_need_is_love_ Aslan +1 yıl İlki doğru da ikincisinden emin değilim bence yalan Yorumla
FitFace Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Kova +1 yıl Kova. 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Akrep 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl gizli ve ketum olman Yorumla
Ovarya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% Boğa +1 yıl Kova 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Basak 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl mükemmelliyetçilik olman Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl 🤔 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Yay +1 yıl yayy 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl umursamamazlık ve eleştirmek Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% Kova +1 yıl Kova 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla
35izask Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl çok konuşman ve bilmediğin konular da fikir sahibi olman Yorumla 35izask İkizler +1 yıl Ee bu ben Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% Aslan +1 yıl Aslan 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bilmişlik ve empati kuramaman Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Kova +1 yıl Kovaa 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 540 cevap paylaştı. Koç. 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl yüksek ego Yorumla
lossangleee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% Terazi +1 yıl Yay söyle hadi 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl umursamamazlık ve eleştirmek Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl atarlı bir şekilde söylemenin cezasına ver bunu:-) Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Oğlak +1 yıl Aslan 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl empati yoksunluğu ve aşırı bilmişlik Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğa 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl pratik olamama Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı. Palamut 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bende hamsi Yorumla
fıratt37 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% Yay +1 yıl Başak 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl aşırı mükemmelliyetçilik Yorumla fıratt37 Yay +1 yıl Çevrem de öyle diyor da, ben öyle olduğumu düşünmüyorum 😒 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Balık +1 yıl Oğlak. 0 2 Yorumla slajeett Aslan +1 yıl Taş kafalı ı oğlak derler Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl yeniliklere açık olamama Yorumla
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% Akrep +1 yıl Akrep 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl gizemli ve ketum olma Yorumla Skopje1 Akrep +1 yıl Gizemli kısmı çok doğru Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 Boğa +1 yıl Boğa 1 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl pratik olamaman Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Başak.. 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl mükemmelliyetçilik Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kova 0 2 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl bağlanma korkusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay evet bir de umursamazım ya keşke cıvıl cıvıl sıcakkanlı olsam Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Balik burcu 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl unutkanlık ve alınganlık Yorumla
BaŞaK-KaDıNı Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Başak +1 yıl Başak 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl aşırı mükemmelliyetçilik Yorumla
CerenTheGreat Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Aslan +1 yıl Akrep 0 3 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl gizemli ve ketum olman Yorumla CerenTheGreat Aslan +1 yıl Bunu olumsuz olarak görmüyorum Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl şahsen bence de görme Yorumla
slajeett Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Aslan +1 yıl Boğa 0 1 Yorumla flrttaxx İkizler +1 yıl hiçbir zaman pratik olamama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Akrep=kin. Evet doğru.
gizli ve ketumluk
Harf tanimi gelmediki bu gelsin
Kova
bağlanma korkusu
Bağlanmayı severim
Oğlak
yeniliklere açık olamama
Tam tersi canısı ya 🤦♀️
İkizler
çok konuşman aslında bir tane daha var ama uzun onun kısaltılmış kelimesini bulamadım dskakağ
Alla Alla 😂
Balık
unutkanlık ve alınganlık
Şeytan burcu
yanılıyosun dkdkksağ
Aslan
bilmişlik ve empati kuramama
İlki doğru da ikincisinden emin değilim bence yalan
Kova.
bağlanma korkusu
Akrep
gizli ve ketum olman
Kova
bağlanma korkusu
Basak
mükemmelliyetçilik olman
🤔
yayy
umursamamazlık ve eleştirmek
Kova
bağlanma korkusu
İkizler
çok konuşman ve bilmediğin konular da fikir sahibi olman
Ee bu ben
Aslan
bilmişlik ve empati kuramaman
Kovaa
bağlanma korkusu
Koç.
yüksek ego
Yay söyle hadi
umursamamazlık ve eleştirmek
atarlı bir şekilde söylemenin cezasına ver bunu:-)
Aslan
empati yoksunluğu ve aşırı bilmişlik
Boğa
pratik olamama
Palamut
bende hamsi
Başak
aşırı mükemmelliyetçilik
Çevrem de öyle diyor da, ben öyle olduğumu düşünmüyorum 😒
Oğlak.
Taş kafalı ı oğlak derler
yeniliklere açık olamama