Astroloji & Burçlar Aşık olduğun kişinin burç grubu nedir? Yorumlara bekleniyorsunuz? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Su Toprak Ateş Hava Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşık olduğun kişinin burç grubu nedir? Yorumlara bekleniyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Su grubu 1 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Asık olmak şart mı normal seviyoruz işte.Ateş 1 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 86% İkizler +1 yıl Var.. Sabri abiye sormak gerekiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ikizler ama hiç bi özelliğini taşımıyor du 1 1 Yorumla Perikızı__ Başak +1 yıl Burç haritasına bakmak lazım. Farklı burçlar ağır basıyor olmalı. Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl Başak 1 1 Yorumla eweeee Yengeç +1 yıl allah yardımcın olsun Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Su burcunda akrep 1 1 Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Akrep duygusaldir ve ihanete affetmez dikkat et Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Sucuyuz 1 0 Yorumla
Zelmiramm Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Başak +1 yıl Balik burcu 2 1 Yorumla eweeee Yengeç +1 yıl çok tatlı deillermiii benimkide balık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Su grubu
Asık olmak şart mı normal seviyoruz işte.
Ateş
Burcuna tüküreyim onun.
Var.. Sabri abiye sormak gerekiyor
O ates ben de havayim galiba
Olmadığı için elementte yok.
ben terazi o yengeç
ikizler ama hiç bi özelliğini taşımıyor du
Burç haritasına bakmak lazım. Farklı burçlar ağır basıyor olmalı.
Tahta
Hangi grup olduğunu bilmiyorum
Başak
allah yardımcın olsun
Akrepti.
Su burcunda akrep
Akrep duygusaldir ve ihanete affetmez dikkat et
Sucuyuz
Balik burcu
çok tatlı deillermiii benimkide balık
su grubunda
Ateşe giriyor