Rüya yorumlayabilecek biri var mı acil?

Ben birkaç ay önce bir rüya gördüm ve hala aklımda. Kafamı çok kurcalıyor. Şimdi rüyamda hiç tanımadığım daha önce hayatta hiç görmediğim birini gördüm. Adı Yusuf idi. Rüyamda ondan hoşlandığımı bu yüzden de takip ettiğimi gördüm. Bizim evin yakınlarındaki bir mağazaya girdi ben de peşinden gittim. Yanımda sanırım bir tane arkadaşım vardı ama tam olarak hatırlamıyorum. Sonra ben bunu mağazada kaybettim eve bir şeyler bakmaya karar verdim. Derken aniden bir el bana dokundu ve bu Yusuf'tu. Bana bir kıyafet gösterdi ve nasıl olduğunu sordu. Çok güler yüzlüydü suratında maske yoktu. Ben de güzel olduğunu söyledim ve sevinçle gitti. Birkaç dakika sonra mağazada ilerlerken bir yere girdim ve ağlama sesleri duydum. Hemen gittim merakla ve Yusuf'un ağladığını gördüm. Ne olduğunu sorunca annesinin borçları olduğunu söyledi. ve ağlamaya devam etti. İşin garip tarafı bu defa suratında siyah bir maske vardı. Şu covid döneminde taktıklarımızdan. Ben de içgüdüsel olarak ona sarılmak istedim. Ama sanki o an rüyada değilmiş gibi kendi kendimle tartıştım. Sarılsam ayıp olur mu diye en son da sarıl gitsin. Dedim ve sarıldım. Sanki gerçekten sarılıyormuşum gibi rahatladım. Sonra da uyandım. Bana yazan erkeklere hiçbir şekilde geri dönüş yapmadım. Sanki çıkıp gelecek ve ben ona aşık olacağım gibi. Bilmiyorum belki de saçmalıyorum ama kaderim oymuş gibi geliyor. Takıntılı oldum ama ciddiyim.

Rüya yorumlayabilecek biri var mı acil?