Bu konuda iddiasızım. Üç defada bilemezsem üyeliğimi silmeyeceğim
Cevabın nedir?
Olur
09 Yorumla
Yay+1 yılTerazi asldkfjlk işleri kolaylaştırmışlar. Artık herkesin profil adının yanında burcunun simgesi görünüo aljfdkldf
Yay+1 yılValla öyle bak a dskfjlkjl
Yay+1 yılBenim de bu soruyu sorunca haberim oldu. Burç sorusu sorunca soruya yorum yapanların burçları görünüyor. Tek yeteneğimi elimden aldılar aslkdjflkjdsf
Yay+1 yılBende sevmedim. Burç sorularına yorum yazma o yüzden burcun görünüyor yoksa asdlfjkljkf
Yay+1 yılBir süre uzaklardaydın evet ama yine geri dönersin. Yine aktif olursun alkjdsfljkdf gelecekteki senle konuşuom ben adskljfjklf
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
6Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur edebilirsin
01 Yorumla
Yay+1 yılKoç.
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerakla beklemedeyim.
12 den vurabilecek misiniz?02 Yorumla
Yay+1 yılBoğa
Boğa+1 yılVurdu vallaha
+1 yılAkıllı zeki entelektüel biriyim burcumun özelliğine göre hangisiyim
04 Yorumla
Yay+1 yılBalık
Balık+1 yılBilemedin İkizler ,
Yay+1 yılSiteye doğum tarihini yanlış giren sensin. Yoksa bilirdim :/
Balık+1 yılSayfama girip bakmakla olsaydı o işler ohoo tahmin edeceksin ya sayfamda ne işin. Var 🤣
+1 yılHadi bakim hodri meydan snsn
08 Yorumla
Yay+1 yılOğlak burcu alsdkfjlfjk
Oğlak+1 yılHayır salladim orada sjjs
Yay+1 yılAahhh dilim sürçtü. Oğlak demiyecektim, balık diyecektim asdlfjjkfd
Oğlak+1 yılYooo jsjsjsj
Yay+1 yılAma bu olamaz, o zaman yengeç asldfjlkf
Oğlak+1 yılMaaleseff Kovaa
Yay+1 yılYaklaşmışım aldksjfkjfd
Oğlak+1 yılsjjsjsj
+1 yılAma 3 defada bilirsen sileceksin kabul mu?
02 Yorumla
Yay+1 yılNoo kabul değil
İkizler+1 yılIyi tamam salla bakalım 3 tane
+1 yılEdebilirsin.
06 Yorumla
Terazi+1 yıl@BanaNeHa aaaaa kim. eri görüyorum iyiyim maşallah hocam siz nasılsınız?
Yay+1 yıl@BanaNeHa Sohbet yeri mi burası. Özele geçin
Terazi+1 yıl@BanaNeHa ben de kebap yapayım beraber gömeriz belki yanına bir cips falan ne dersin?😀😀
Yengeç+1 yıl@Ekmek_Kırıntısı kaldırabilirsin yorumları o zaman, arkadaşım beni tanısın diye yazdım
+1 yılEdebilersin
02 Yorumla
Yay+1 yılOğlak
Oğlak+1 yılYok 😌
+1 yılEt et skndksn
01 Yorumla
Yay+1 yılBaşak aklsdfj
Edebilirsn
07 Yorumla
Yay+1 yılBaşak alksdfjj
Başak+1 yılOha nasıl bildin
Yay+1 yılBilmek benim işim. Şaşırmak senin işin. Ne güzel hepimiz işimizi yapıyoruz aklsjdfjkldf
Başak+1 yılAynen dimi ne kadar işine saygılı insanlarız
Yay+1 yılEvet hep böyle olalım aldkjsfljkfd
Başak+1 yılSen ekmek kırıntısı ben bisküvi kırıntısı
Yay+1 yılBen fındık tozu olsam olur mu alsdkjflkjf
+1 yılOlur
04 Yorumla
Yay+1 yılYengeç
Yengeç+1 yılEvet ama nereden bildin ki
Yay+1 yılDuygusal birine benzion oradan bildim
Yengeç+1 yılAnladım
+1 yılEdtttt
02 Yorumla
Yay+1 yılOğlak
Oğlak+1 yılYesssss
et hadi.
07 Yorumla
Yay+1 yılAkrep
Yay+1 yılAllah canımı alsın ki gözükmüyor
Yay+1 yılProfil adının yanında akrep simgesi var oradan bildim alsdfkjlkjf
Yay+1 yılBeni sahtekar
Olur
03 Yorumla
Yay+1 yılKoç.
Yay+1 yılİkizler
+1 yılyok olmaz
05 Yorumla
Yay+1 yılYengeç
Yengeç+1 yıldoğru bildin
Yay+1 yılHer zaman doğru bilirim
Yengeç+1 yılpeki nasıl bildin
Yay+1 yılİçime doğdu. Nasılını bilmem
Olur
01 Yorumla
Yay+1 yılBalık
Et😂
03 Yorumla
Yay+1 yılAkrep
Yay+1 yılProfilinin yanında akrep simgesi var alsdjfjlkf
Edebilir misin?
05 Yorumla
Yay+1 yılKoç.
Yay+1 yılHerkesin yorumlarına nasıl bakayım. Bende insanım
Yay+1 yılProfilinin yanında koç simgesi var oradan baktım alsdkjfljf
Haydi et bakalım :)
03 Yorumla
Yay+1 yılİkizler
Yay+1 yılİşimiz bu aklsdfjklj
+1 yılEdebilirsin
04 Yorumla
Yay+1 yılİkizler
Akrep+1 yılDegil
Yay+1 yılAkrep
Akrep+1 yılEvet
Hadi et
05 Yorumla
Yay+1 yılYengeç
Yay+1 yılTerazi
Yay+1 yılNe sandın boş adam mı sandın bizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorr
04 Yorumla
Yay+1 yılİkizler
Cevap sahibi+1 yılVay be helal olsun
Yay+1 yılGerçekten bildim mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Olur
071 Yorumla
Yay+1 yılBoğa aljkdsfjk
Yay+1 yılGördüğüm insanlar hakkındaki bilgiler içime doğar. Bu benim lanetim
Yay+1 yılBunu bilen tek bir kişi vardı o da ölmüştü. Tek hece adı ece. Yoksa tekrar mı geldi o kara gece ajdsklfkjf
Yay+1 yılUzaylıların hafızası altı ayda bir sıfırlanır. O yüzden öyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum askjdfjklsdf şansına küs kara gece asdkljfjklfdd
Yay+1 yılBunu diyeceğini biliyordum askdljfljkdf o yüzden hazırlıklıyım. Adını hatırlıyorum çünkü uzaylılarda iki beyin vardır. Birinci beyin altı ayda bir sıfırlanır. Çöp bilgiler buraya kaydedilir. Kişi isimleri, yüzleri ve kimlik bilgileri ikinci beynimize kaydedilir ve o beyin sıfırlanmaz. Uzaylı anatomisini bilsen bunu demezdin alskjdfljkdsf
Yay+1 yıl:( maalesef çöp bilgi alkdsjfljkff ama sana güveniyorum. Böyle bir söz verdin diyorsan vermişimdir. Uzaydan 10 kilo çikolatayı senin evinin üzerine atıcam. Umarım parçalanmazlar adslkjfjlkdsf
Yay+1 yılKusura bakma ama o yollar masraflı. Ben fakir bir uzaylıyım alsdjkfljkdf
Yay+1 yılYetkililer beni görünce kaçacak yer arar. O yetkililere söyle dünyalarını işgal edeceğim, baş üstünde taş, taş üstünde kaş bırakmayacağım. Anlamsız bir cümle ama yine de söyle adsjlfklkjdfs
Yay+1 yılBir ekip topluyorum. Tek başıma olmayacağım. Şu an ekibin tek üyesi benim. İşgal planlarımda bana yardımcı olursan seni yaverim yaparım. İyi teklif düşün asdjkfjldsflk
Yay+1 yılMaaş falan yok. Benim yaverim olmanın gururu sana yetmez mi alsdkfjljkfd
Yay+1 yılMaaş falan yok. Bedava çalışacaksan gel. Ya da belki işgal sırasında diğer insanlar gibi acı çekerek can vermeyi tercih edersin. Benim yaverim olarak onurlu bir yaşam mı yoksa benim düşmanım olarak acılı bir ölüm mü alkjdsfkjldf
Yay+1 yılTamam o zaman görevini anlatıyorum. Dünyadaki tüm istihbarat örgütlerine bir bir sızacaksın ve tüm nükleer tesisleri ve bu tesislere ait şifreleri öğrenip bana getireceksin. İş başına asker alsdkjfkjlfd
Yay+1 yılMaalesef öyle bir garanti veremem. Ama ölürsen cesedinin üzerine "uzaylılar için savaştı, uzaylılar için can verdi, ne şerefli bir ölüm" yazılı kağıt yapıştıracağım ve seni uçsuz bucaksız uzaya fırlatacağım ve cesedin uzayda sonsuza kadar bozulmadan sürüklenecek. Cesedini uzayda gören uzaylılar gözyaşı döküp ağıt yakacak. Cesedine selam duracaklar. Sana tek vereceğim garanti bu alsjkdfljkfsd
Yay+1 yılBen ölürsem cesedimi alacaksın. Evine götüreceksin. Cesedimin üzerine battaniye örteceksin. Biz uzaylılar öldüğümüzde cesedimizin içinde tekrar dirilip bebek olarak doğarız. Yani uzaylılar kendi kendilerini tekrar doğurabilir. Cesedimi 35 derecede sıcak tutacaksın. Cesedimden yeniden bebek olarak çıktığımda beni büyüteceksin. 20 yıl beni radyasyon ile besleyeceksin. Ondan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz
Yay+1 yılNe şerefli bir ölüm, ne onurlu bir ölüm. Bir uzaylı büyüteceksin. Sevinmen gerekirken şikayet ediyorsun asdkjlfjkldf
Yay+1 yılHayır asıl ben seni kovuyorum. Anlamsız hayatın benim için ölerek bir anlam kazanacakken sen bunu reddettin. O yüzden kovuldun kovuldunnnnnnnnn aldskjflkdflj
Yay+1 yılAnlamsız mı? Benim iki tane kocaman beynim var. Bırakta neyin anlamlı olup olmayacağına ben karar vereyim insan!!! asdjkfllkjfjlkf
Yay+1 yılÇöp möp iş görüyor ya sen ona bak asdkljfjklfd
Yay+1 yılBizim uzaylı bilim adamlarının araştırmalarına göre 1000 insan beyni yarım uzaylı beynine eşitmiş asdkljflkjsdf
Yay+1 yılGel bir gün seni memleketim LGGS J004539.99+415404.1'e götüreyim. Oranın uzaylılarını gör ve kendin karar ver adljkfjklsdf
Yay+1 yılAma onlara benim esirim olduğunu söyleyeceğim. Yoksa seni öldürürler. Bizim LGGS J004539.99+415404.1'de insan öldürmek onurlu bir davranıştır
Yay+1 yılUzaylı ile insandan dost olmaz. Sen benim esirimsin aldsfjkkljdf
Yay+1 yılRadyasyon yemek özel güç sayılır mı askljdflkjfd
Yay+1 yılUçabiliyorum, lazer falan çıkaramıyorum ama bünyemdeki radyasyonu püskürtebiliyorum. Bu da seni öldürebilir unutma. O yüzden benden korkmalısın askldfjklsdf
Yay+1 yılO zaman düş önüme. Seni LGGS J004539.99+415404.1'e götüreyim. Orayı çok seveceksin. Her yerde radyasyon var doya doya yiyebilirsin asdjlkfkjdf
Yay+1 yılRadyasyonla beslenen biri neden radyasyon kalkanı taşısın. Senin çikolata kalkanın var mı asdjklfkljsdf
Yay+1 yılBizim oralardaki radyasyonun tadı güzeldir, doğal radyasyon. Böylesini bulamazsın. Ama istemiosan da dünyalıların radyasyon kıyafetlerinden bulabilirsin. O zaman korunmuş olursun. Bizim memlekette hava sıcaklığı 1 milyon derecedir. İnsanlar kaç milyon dereceye kadar dayanabiliyor asdkfjljkldf
Yay+1 yılO zaman bizim gezegen sana soğuk gelir. Sıkı giyinip gel alkdsfjkjdfs
Yay+1 yılNe erimesi donacaksın orada. 3-4 milyon dereceye kadar dayanabilen birine 1 milyon derece buz gibi gelir adsfjlkljkdf
Yay+1 yılSeni neden LGGS J004539.99+415404.1'e götürüyorum sanıyorsun. Orada senin anatomini inceleyeceğiz. İnsanların zayıf noktalarını bulacağız ve sonra onları yok edeceğiz ajlksdjksldjfk
Yay+1 yılUzaylılarda kalp diye bir organ yoktur. Bizim kanımız da yoktur aljdsflkjsd
Yay+1 yılSizin nükleer silahlarınız bize sadece güç verir asdkjlfljskdf
Yay+1 yılBizi durdurmanın tek yolu bu
Yay+1 yılSenin çikolataların güvenli bir yerde. Çikolatalarını istiyorsan bana 10.000 Bq radyasyon getireceksin
Yay+1 yılBu iyiliği neden sizin için yapayım alkjdsfkjlf
Yay+1 yılSizin gezegene gelemem. Evlendim, karım ve 900 tane çocuğum falan var. Onları bırakıp gidemem. Çocuklarım için radyasyona ihtiyacım var. Sen bana getireceksin
Söyle bakalım
03 Yorumla
Yay+1 yılBaşak
Yay+1 yılGizli güçlerim var
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?