Özgüvenli ve konuşmayı seven birisin, zekisin, her şeyin kolay yolunu biliyorsun, inşanlardan oluşan bir ağ kurmuşsun ve hayatı oyun gibi görüyorsun. Durmadan senin tam tersin yani bu söylediğim özelliklerin tersi erkeklerden bıktım en çok da onlara rastliyorsun ve sana benzeyen birisini bulacaksın.
gerçekten karşıma çıkan kimse kafa dengim değil, oyun gibi değil de zorlaştırmayı sevmiyorum yani basit ve eğlenceli yaşamak bana göre daha iyi gibi. Çok üzüldüm bazı konularda umarım dediğin gibi olur. teşekkürler emeğine sağlık
Kış mevsimine doğru uzun süredir görmediğin bir kişinin ziyareti söz konusu olacak. Bir arkadaşınla arandaki soğukluğun bitmesine vesile olabilir bu kişi. Hayatının her alanında titiz davranan, hane içindeki kişiler ile birebir ilgilenen ve mükemmeli arayan bir insansın. Tam olarak açılmış, kocaman bir ay çiçeği görüyorum. Sabırla olgunlaşmasını beklediğin bir konuda mutlu sona ulaşacağını müjdeliyor. Uzun süredir hayalini kurduğun bir mal veya eşya var ise, dualarının bu yönde kabul olacağı falında çıkmış. Elinde biriktirdiğin para planlarına yetmeyebilir, o yüzden harcamalarına dikkat etmeli ve maddi portföyünü doğru yönlendirmelisin.