Kahve falım da bazı şekiller çıktı ve meraktan çatlıyorum birisine baktiricam fakat günah olduğunu bilmek huzursuz ediyor?

Günah olduğunu bilmeden yaptığımız onca şey var kş belki de fal aralarında kaynar gider.. fal nasıl günah olur biliyor musun? Ben sana dicem ki bak sana araba çarpacak dikkat et sen bunu aklına bilinç altına yerleştireceksin bana araba çarpacak diye diye sokağa çıkmaya korkar hale geliceksin ama bilinç altın artık buna o kdar inanacak ki doğruluğu yoksa dahi adımını attığın an sana bi araba çarpacak.. anlatabildim mi bilmiyorum ama falını dinlersin aa evet böyle şeylerde oluyor der geçersin olucak dedikleri herşeyi kabullenmemelisin olucak diye zira geleceği Allah’tan başka kimse bilemez. Falı tuttursa dahi siz zihninize yerleştirdiğiniz olumlamalarla dualarla herşeyi tersine çevirebilirsiniz aslında çok basit sen neye inanır neyi hep düşünürsen evren sana onu sunar.
İşte şu an nefsinle cebelleşiyorsun ve sanırım kaybetmek üzeresin yapma güzel kardeşim uyma şeytana bak
Tavsiyen için çok teşekkür ederim inan ki çok deniyorum ama gerçekten kendi gözlerinle görüp ve anlamını öğrenmeden durmak o kadar zor ki
Aynı durumu ben yaşadım aniden kalkıp suya tuttum fincanı ve kurtuldum jhgfdfgh seni de çok iyi anlıyorum merak etmen çok doğal
Anladığına o kadar sevindim ki bu tür şeyleri saçma bulurken şu an meraktan ölüyor olmam tuhaf hissettiriyor skzklskxldk
Görüş
4Görüş
Fala inanma falsız kalma...
İnanmıyor gibi yapıp baktırmak güzel fikirmiş KSKXKZLLSLS
Çözüm basit. Baktırmazsın olur biter.
Ama aklımda şu an sadece anlamının ne olup olmadığına dair merak var başka bir şey düşünemiyorum nfjckzlslkxkxks
Umarım dediğin gibi bu iradeyi kendim de bulup yarına unutmuş olurum
Evet haklısın
Googledeb baksana şekillerin anlamı neymiş
Aslında bunu yapmak bile birisine göstermekle aynı eşdeğer olarak görüyorum sonuç olarak her ikisi de anlamına dair bir şey belirtiyor ve sen de buna kendini inandırıyorsun
Kafanda soru işareti bırakma
Yani baktırmak da bir sıkıntı yok mu diyorsun?
Aynen öyle: (
Çıkar şekil
Bu banada oluyor ya
Bana da ilk defa bugün oldu cidden merak insanı bitiriyor ndjxkLslkdkdkd
En İyi Görüşler