Ay benim vardı böyle bir flörtüm, akrep burcu kişisi 😩 Azimli oluyorlar, takdir gerek... Başka hangi burçlar böyle azimli, tecrübeler konuşsun💔

Ay benim vardı böyle bir flörtüm, akrep burcu kişisi 😩 Azimli oluyorlar, takdir gerek... Başka hangi burçlar böyle azimli, tecrübeler konuşsun💔
Tanıyorsam ve her yönüyle beğendiysem sonuna kadar giderim tabii. Erkek avcı kadın avdır, doğası budur.
İlerde keşke demektense, elde etmeye çabalayıp sonuca razı gelmek çok daha iyi bana göre. Sonrasında dönenler çok olur, iş işten geçmiş olur. 😅
Valla bize böyle bilgi gelmedi. Biz kimsenin peşinden koşmayız. Çok istersek bir kere sorarız belki duymamıştır diye bir kere de tekrar. Sonra da biter. Eğer olmadıysa o kişi var olmamış gibi davranırız.
Cevap
9Cevap
Akrep burcu
Koç burcu havada karada denizde her yerde ve her anda karşı cinse yürüme potansiyeline sahiptir.
Erkekleri tabiki
Bu konuda bilgim yok ama koç erkeğini aldatmaya en meyilli burç diye duymuştum. Bu cidden doğru mu 🤔 ve şunu farkettim, çevremde hangi koç burcuna denk gelsem çekici ve yakışıklı biraz da serserimsi oluyorlar 😅 yay burcuyum uzak kalmalı mıyım böyle bir burçtan ya bencil gibi de sanki birazz
Kadının peşinden koşan erkeklerin cinsiyetlerinin kontrol edilmesi gerekiyor. Erkek olmadığı kesin.
Ben asla koşmadım. Bir kadın "hayır" derse 2. mesajı asla atmam.
İkizler canım ıslanan dudağı olsun yeter her türlü koşarım
Hoşlandıysam o kişinin peşinden koşarım affetmem 😂
Ayy akrep ve başak burcu kesinlikle onları durdurabilen hiç bir şey yok jdkskdl
Akrepler değişik
😂😂😂 Böylesini de hiç duymamıştım..
Akrep burcu olabilir
Balık ikizler koç yengeç
Burç b. k yemiş bizimkilerin yanında
bence de Koç ♈
Oyle beyler yok varsa beni bulmiyo
Yengeç
Ben akrep burcuyum