Çok da güzel gidiyorduk, burcumu sordu, söyledim. Birden bizden asla olmazmış, şimdiden gelecek belli, ikimiz de üzülmeyelim dedi. Bahane olmadığına eminim çünkü çok iyi davranıyordu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İyi giden bi ilişki burç yüzünden kesilir mi ya bu cidden artık burç takıntısı evresine gelmiş eğlenceli kısmı makara kısmı burcun gülüp eğlenmek abartıp burca bağlamak her şeyi bir hata yapmayın eylemeyim arkadaşlar fazlası zarar kendimize ait kişiliğimiz yok mu bizim her şeyimizi burç mu belirliyor allah aşkına
41 Yorumla
Yay+1 yılÖyle bir sakat benim konuştuğum bir kızda da vardı. Resmen facia
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBurçlara biraz takık kızlar var, ben anlamıyorum pek onları. Oysaki birini sırf burcu yüzünden yargılamamak gerekiyor çünkü uymayan insanlar da var burcuna.
12 Yorumla
Başak+1 yıltoxic olmaya başladılar
İkizler+1 yıl@valeriewitch8 evet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları ruh hastası ve kezban gibi dengesizce tepkiler veriyordu diye konular açıyordum. Haksız değilmişim. Bunu yaşayan tek kişi değilmişim :D Bunlar yeminle ruh hastası ve cahil. O kız sana bu hareketi yaptıysa üzülme. Bir maldan kurtulmuş oldun öyle düşün.
00 Yorumla
Kadınlar kendine inanmıyor, burçlara inanıyor. Allah'ın verdiği aklı kullanmıyor, burçlardan medet umuyor. Şuur kadını insan yaparken burçlar popüler kültürün kölesi yapıyor.
Buna sebep de kadınların akıl kapasitelerinin mantıkla alakasının olmadığını gösteriyor.
15 Yorumla
Yengeç+1 yılkeşke erkekte de o aklın yarısı olabilse de suç işlemese mesela
Başak+1 yıltüm kadınları işin içine katmazsanız şaşırcam kadın düşmanları
Yengeç+1 yılonların annesi erkek çünkü
Boğa+1 yılGenel konuşucak olursak senin şuur ve beyin hakkında ağzını açmaya hakkın yok ne alaka bomboş bi yorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
54Cevap
+1 yılAkrep burcuysan, böyle yapması normal 😅😆😄
Ben şahsen bukadar yapmazdım, akrep burcuyla kanka olunur , sevgili olunmaz çünkü. arkadaş kalmayi denerdim. Bu direk engellemiş 😆😅😄 demekki çevresinde çok erkek arkadaş varki, arkadaşlığa bile laik görmemiş seni 😊00 YorumlaBu burç meselesini erkekler kadınlar diye sınıfsallaştırmayın. Böyle erkeklerde var. Ayrıca konuyu açan arkadaşım senin burcun ne sevdiğinin Burcu ne
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılO kendine bahane aramış bu sebebi bulmuş belkide kafa yapiniz birbirine uymamış olabilir istemiyorsa zorlamanin bir anlamda yok bence yinede kendiniz bilirsiniz
00 Yorumla Uğraşılmaz zaten öylesiyle aga manyak olursun. İyi ki gitmiş. Cidden insanlar daha ne kadar aptal olabilir ki dedikçe çıtayı daha da yukarı çekiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBurç olaylarina anlam veremiyorum, annemle babamin ne zaman sevistigine göre benim neden karakterim belli olsun ya, yok gezegen doksan derece açı yapmış yok ay böyle doğmuş boş iş bunlar, ülkede bu kadar sorun varken burca takan insanlari da anlayamam
01 Yorumla
Terazi+1 yılsende şuradan ülkenin sorunlarını nasil bagdastirdinn 😀
+1 yılKanka flörtün tam bir canım, kurtulmuşsun.
Düşünsene bir de uyduğunu, sevgili oldunuz evlendiniz sonra da çocuk istediniz, bunun gibiler çocuğu şu şu ayda doğsun diye hesap yaparlar aw
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemeyen kalmış mı acaba? Ben kafasıyla düşünen birine rastlayamadım herkes organları şaşırmış..
00 Yorumla
+1 yılBurcunuz neydi ki?
Vardır illa bi sebebi.
Kafa uymuyor diye neyse de burç uyumu bana göre biraz farklı00 YorumlaÇok iyi giden bir ilişki varken bunu yapıyor olması saçmalık. Senin ve onun burcu ne merak ettim bak şimdi?
00 Yorumlaaz bıraz kafayı yemiş evet. yani bazı burçlardan insan yaşadıklarından kaynaklı bır onyargı oluşturuyor nedense ama saçma yani :D
00 YorumlaMerhaba,
İnsanlar bazen garip hareketler sergileyebilir.
Aslında evet. İyi ki uzatmayıp üzülmemişsiniz.
Işıkla kal...
00 YorumlaYa ben de burç uyumuna inanıyorum ama bu derecesi de fazla. Bence sende olmayacak bişeyler farketti ve bunu burca bağladı.
00 Yorumlasadece Güneş burcuna göre değerlendirmek doğru değil, kimse yüzde yüz birbiriyle anlaşamıyor zaten.. yanlış yapmış
00 Yorumla@hümce bu sen misin yoksa hümişş.
Sorunun cevabına gelecek olursak benim için saçmalık şahsen, etik bir şey değil sırf bu yüzden ayrılması04 Yorumla
+1 yılAstrolojiye aşırı kafayı takan biri herhalde belkide önceden yaşadığı içindir ya da ama o kadarda çok kaptırmamali insan kendisini burçlara.
00 Yorumla
+1 yılYıl olmuş 2022. Hâlâ burçlara göre ilişki kuran insanların olması, çok çok tuhaf.
10 YorumlaTünelden önceki son çıkış bence sevin Allah yüzüne bakmış
10 Yorumla
+1 yılYa soru trol ya da burcun ikizler veya yay büyük ihtimal
01 Yorumla
Yay+1 yılYayin ne suçu var 😅😄 ne olmuş yay burcuysa?
Flortude burcunuda once insan olsunlar. Insan olmadıktan sonra ne onemi var
00 Yorumla
+1 yılTabiki bahane. Nasıl emin olabiliyorsun daha karşındakini bile taniyamamisken
00 YorumlaEvet bence yemiş burçlara göre yaşam mı olur ya 😄yol yakınken iyi olmuş kurtulduğun
00 YorumlaSaçma şeylere inanıp hayatını ona göre yönlendiriyorlar Allah akıl fikir versin.
00 YorumlaErkeklere söylüyorum; burçlarla bu kadar iç içe yaşayan kadınlarla ciddi ilişki düşünmeyin
00 YorumlaKadın milleti bir şeye taktımı tam takıyor :D Burçlar yasaklansın
00 Yorumlakızlar bunu yapar s ethayatına devam et onunla devam etsen de olmazdı
02 Yorumla
Başak+1 yılyok ya bu direk bahane bulmuş çocukla dalga geçiyo aklınca
Terazi+1 yıl@valeriewitch8 bahane olması da mümkün
+1 yılAllah akıl fikir versin oylelerine insan biraz mantıkli düşünur
00 YorumlaM@l ya bunlar bırak gitsin kurtulduğuna sevin
00 YorumlaBurç olayıda yanıltıyo bazen önemli. olan. anlaşmak.😂
00 YorumlaKendine göre doğru gördüğü şeyler var galiba ona göre hareket etmiş
00 Yorumla
+1 yılAgahagajshshahsa
Süper hareketmiş ben de böyle yapmalıyım. Kova gördüm mü kaçıyorum artık 😂04 Yorumla
Yengeç+1 yılİqnüzün düşük olduğu söylediklerinizden değil isminizden anlaşılıyor tebrik ederim ahshsdks
Kova+1 yılYallah Arabistan’a
Yengeç+1 yılNe alakası var lan
Yengeç+1 yılBurçların yalan olması bilimin bir gerçeği
Hayır yememiş bazı burçlarla anlaşmak çok zor oluyor gerçekten
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 cöccöföödmsnsjsnjaaja astroloji önemli aslanım yapacak bişey yok alışırsın…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulmuş bahane belki burç konusunda takıntılı senin burçtan darbe yedi akrep, ikizler burcuysan işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten kişilik olarak sorun olabiliyor bazen. Misal yengeçle ikizler uyumsuzdur. Havada karada olmaz bunlardan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKatılmayan kişi gerçekler acıtır canım
+1 yılFlörtcazın ayrılmak için bahane arıyormuş. Lan burç bahane nerden aklına gelmiş🤣oynamak istemeyen yerim dar dermiş misali🤣 sende gerçekten burçtan dolayımı ayrıldı sanıyon😳 sanki inandım deme🤦🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvrupa'da yaşıyorum hayatımda hiç burç muhabbeti açılmadı ama Türk kızları çok önemsiyor
10 Yorumla
+1 yılBelliki burçlarla baya ilgili ve bunlar batıl inanç, bizim geleceğimizi burclar belirleyemez, eğer anlaşamıyorsaniz bu belli olur zaten, bunu burca bağlamak iyi değil tabikide
00 Yorumla
+1 yılBu kadınlar böyledir işte kazım yapamam sensiz olamam sensiz sağımı keserim solumu keserim en son baktın kesecek bir şey bulamadılar irtibatı keserler
00 Yorumla
+1 yılBurcunuz ney beyfendi ; Yay aaaaa ben de İkizler
Ne kadar da uyumluyuz😄
Hemen nerden bulduk bu uyumu ki 😐01 Yorumla
Terazi+1 yılHaklısın
😂benimde eşimle burcum asla uymuyor. Ama evlendik ve mutluyuz. Saçma bahane olmuş
11 Yorumla
Yengeç+1 yılyükselen alçalanda var
+1 yılHaklı olabilir aslında ben su anki iliskimden sonra inandın
10 Yorumlaburçlarınız ne mantıklı mesela ben asla bir yayla arkadaş sevgili olmam.
018 Yorumla
Yay+1 yılHahahaaaahh 😄 neden yayla arkadaş veya sevgili olmazmişsin. Sevgili neyse de arkadaş olmamak niye
Yay+1 yılSenin burcun ne anlasamadin merak ettim
Yay+1 yılSenin burcun ne?
Yay+1 yılAsıl yengeçle sevgili olunmaz 😆😅😄
Yay+1 yılTahmin etmeliydim, yengeç burcu olduğunu, çünkü her burçla anlasiyorum, yengeçle anlasamiyorum 😄 sen uyumsuzluktan dolayi, yaylara kemik atma, yaylar herkesle anlaşır bir sizinle anlaşamaz
Yay+1 yılProfilinde sürekli sorduğun, sevdiğin, pesinden koştuğun adam da mı yay burcu 😅😆😆
Yay+1 yılAşıksın ama parmağında oynatıyor seni 😅😆
Yay+1 yılYaylar sana ne yaptı ya. Balik bunları yapiyor, yinede balik olmaz demiyorsun, yay olmaz diyorsun, ne yaptı bakalım sana böyle
Yay+1 yılYengeçler de öyle kolay kolay evlenmeden vermez ama sen açık kapiymişsin ki heralde vermişsin buna, bu bozmamistir seni. Balıklar ümitsiz vaka olur genelde 😅 cevremden biliyorum.
😆😆
Yay+1 yılHahahaaaahh 😄 iyi tahmin ettim. Balık burçları yapamaz böyle biliyorum. Merak ettiğim şey, bu akrep adamı nasıl başardı bunu? Tehtitle mi yaptı kendin mi istedin? Nasıl istedin normalde evlenmeden verme korkusu vardır benim tanıştıklarımla
+1 yılFlörtün çok iyi bir karara varmış senden ayrılarak , burç çok önemli
00 Yorumla
+1 yılÖyle burç uymuyor diye konuşmuyorsa salla gitsin bence düşme peşine
00 Yorumla
+1 yılverilmiş sadakan varmış kafayı yemiş cidden o :D
00 Yorumlayükselenler de mi uymuyormuş yazık olmuş. ama olmuyorsa da zorlamamak lazım.
00 YorumlaBence aynı burçtan başka bir kız bul bu da ona ders olsun 👀😏
00 Yorumla
+1 yılAaa ne güzel burçları takip eden erkek ama bu daha çok bahane olmuş gibi tatlım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlara bakma sen. Onların sadece koynuna girdiği adamlara faydası dokunur.
00 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu neydiki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen balık, o oğlak.
Oğlak+1 yılEee uyumluuu
+1 yılBurclariniz neydi merak ettim
12 Yorumla
Terazi+1 yılBurç önemli 😅
Aslan+1 yıl@1terazikadınıı Evet 🙃
+1 yılBu konuda hemcinslerimi anlayamıyorum cidden 😂
15 Yorumla
Aslan+1 yılsen bile anlamıyorsan biz nasıl anlayalım valla yordu bu tc kızları :D
Balık+1 yılTC erkekleri de yoruyo en azından beni😀
Aslan+1 yılhayat enerjini sömüren insanlarla ilişkiyi kes ben kestim hayat enerjimi sömüren ne kadar kız varsa tripci insanlardan uzak durmak şart
Balık+1 yılÖyle yaptım zaten ama hiç mi düzgün olmaz🤣
Aslan+1 yılbize hep ruh hastaları denk geliyor kaderimiz bu :D
+1 yılAlla alla sevgilisiyle barismis olabilir
11 Yorumla
Koç+1 yıl@Kalinaaseela yaz
Sevgilinin adını kizlarsoruyor'da bi arattırsana.
00 Yorumlaburç için konuşmuyorsa bahanedir
00 Yorumla
+1 yılMillet iyicene tıklattı
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 567 cevap paylaştı. Ne güzel işte erken kurtulmuşsun
00 YorumlaCok sacma bir muhabbet olmus
00 Yorumla
+1 yılNe kadar canım keşke ölse.
00 YorumlaAptal aptal şeyler işte
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Flörtüm burçlarımız uymuyor diye konuşmayı kesti. Kafayı mı yemiş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler