Astroloji & Burçlar Hangi burçlardan uzak durursunuz? BeBeK06 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burçlara çok inanmayan biri olarak sorumu buraya iliştirdim 📌İyi geceler 🌸 Hangi burçlardan uzak durursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Oğlak 0 0 Yorumla
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Burçlara inanmam ama ikizler kızlarını gördüm mü ışık hızıyla ortamdan kaybolurum ve kacarken arkamdaki ayak izlerimi silerim 0 4 Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Neden Yorumla SoliFa Aslan +1 yıl İkizler burcu musun Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Evet Yorumla SoliFa Aslan +1 yıl İyi geceler Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Uzak duracağım bie burç yok. Ama boğa burcu iyidir👌 0 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% Akrep +1 yıl Burçların hayatıma yön şekil vermesine izin vermem pek inanmam... 0 0 Yorumla
leonidasss01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Ben Aslan burcuyum mesela ama terazi akrep ve koçlardan uzak durmak lazım bence 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl çok inanmıyor olsam dayay burçları bana pek iyi gelmiyor buna kaanat getirdim.. 0 0 Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Burca göre insan değerlendirmem 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% Yengeç +1 yıl Ego varsa yapamıyorum ben o kişiyle 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Allah bizi ikizlerin şerrinden korusun 0 7 Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl İkizler olan ben bu cevaba çok kırıldı 😂 Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl İkizler olan bir arkadaşın varsa sende bana hak verecen aslında asdfhj Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Aslında burcumun özelliklerini pek taşıdığım söylenemez hatta benim burcumu duyduklarında şaşırır insanlar çünkü son derece istikrarlı ve net biriyim Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Aslan burcu olmayasın sen :D Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Yükselenim aslan Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Ben Aslanım henen anladım bak Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Evet 👏 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% Oğlak +1 yıl Yengeç 0 2 Yorumla BeBeK06 İkizler +1 yıl Neden? Yorumla BirCentilmen06 Oğlak +1 yıl Özel bir sebebi yok soğuk geliyorlar sanki Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% Oğlak +1 yıl Başaklardanmn 0 1 Yorumla xirozor Boğa +1 yıl Kabasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oğlak
Burçlara inanmam ama ikizler kızlarını gördüm mü ışık hızıyla ortamdan kaybolurum ve kacarken arkamdaki ayak izlerimi silerim
Neden
İkizler burcu musun
Evet
İyi geceler
Uzak duracağım bie burç yok. Ama boğa burcu iyidir👌
Burçların hayatıma yön şekil vermesine izin vermem pek inanmam...
Ben Aslan burcuyum mesela ama terazi akrep ve koçlardan uzak durmak lazım bence
çok inanmıyor olsam da
yay burçları bana pek iyi gelmiyor buna kaanat getirdim..
İkizler harbiden
Burca göre insan değerlendirmem
Ego varsa yapamıyorum ben o kişiyle
Allah bizi ikizlerin şerrinden korusun
İkizler olan ben bu cevaba çok kırıldı 😂
İkizler olan bir arkadaşın varsa sende bana hak verecen aslında asdfhj
Aslında burcumun özelliklerini pek taşıdığım söylenemez hatta benim burcumu duyduklarında şaşırır insanlar çünkü son derece istikrarlı ve net biriyim
Aslan burcu olmayasın sen :D
Yükselenim aslan
Ben Aslanım henen anladım bak
Evet 👏
Koç erkeği koç erkeği koç erkeği
Yengeç
Neden?
Özel bir sebebi yok soğuk geliyorlar sanki
Başaklardanmn
Kabasın
balık , kova , oglak
Akrep aslan ikizler