Bir site de en iyi verilecek hediye çamaşır suyudur geyiği vardı çok güldüm oğlum da başak inanılmaz temizlik takıntısı var 4 yaşında ay çok alem ya😂😂😂😂😂

Aile planlaması bu yüzden çok önemli 😀 burcunuda ayarlamak lazım
Bence de bak oğluma bile sirayet etti neyse tipten kurtarır inş sıcakkanlıdan ordan da yırtabilir bence😂
Gelecekti eşi düşünsün birazda sen çok çok 20 yıl çekersin 😀
Evleneceğini sanmam da hayırlısı😂😂😂😂kreşten her gün bir kız ismi ile gelio yükseleni bozuk terazi işte😂
🤣🤣🤣 Yakında kapıya kızların babası dayanır şikayete
Bende öyle düşünüyorum 😂😂😂 Allahtan güvenlik var evde yokuz dedirteyim bari😂
Anneyim sonuçta evladımı korumam gerek😂🥰
🤣🤣 Bu huyu sadece burca atıp kaçamazsın ama genetik olarak bir geçmişi olmalı 😀 güvenliğin kızı olmasa bari
Yok ya güvenliğin büyük kızları evli😂
🤣 Buldum işte yorumun 2ö kısmına cevap vermişsin 1. Kısmını yok saydın 🤣 bu itiraftır
Torun olur tam yaşıt 😀
Yoo yoo hayır oldu bittiye getirme yemezler😂😂😂
Bunu yapan benmi oluyorum 🤣 valla kızım yok
Kendimi babanne olmaya hazır hissetmiyorum yapma gözünü seviyim mezarıma 2 de toprak at daha iyi😂😂😂😂😂
Tabi ki sen dünya barışı yoksa dünya da onu bile pisleşip sana yüklerim valla şu an😂😂😂😂😂
🤣🤣 Genetik mirasın sahibi belli oldu acayip kaynana olur senden
😂😂😂😂😂😂hiç olmaz severim ben gelinimi insan olsun saygı isterim birde oğlum üzerse oğlumu üzerim o derece ✌🏻😉
🤣🤣 Benimde tarif ettiğim kaynana buydu 🤣 iyi ki kızım yok çok şükür ihtimali yok kızı olanlar düşünsün
Bak ya semra kaynana ilan etti beni gelinimi üzerse oğlumu da ben üzerim dedim iyi okuyunuz bayım
Oğlunu üzüzemez ki 😀 oğlun üzer maşallahı var gelin hergün arar şu oğluna bişey de der
En iyisi ben ev telefonu hiç almim hepte kapsama alanı dışında oliyim bence çokkk mantıklı😂🙃
🤣🤣 Bomba gibi bırak kaç
😂
Teşekkür ederim
Tamam temizlik seviyoruz da o da abartı olmuş sjsjsj
😂😂😂
Cevap
6Cevap
Kişisel ve özel hediyeler olabilir
Herşeyi beğenmeyen takıntılı bir burç fakat çok severim.
Çevre düzenlemesi ile ilgili bir hediye olabilir.
Bende severim oğlumun burcu acayipte düşkündür bana🥰🥰🥰
Ben de başağım ama alakası yok şaka olsun diye sallıyor aveller:)
Başakların takıntısı var ama😂
Benimde akrep yükselenim ama yükselen burç 35den sonra devreye girer diye bir rivayet var ben hala aslandayım hayırlısı 😂
Akrep gibi zehirliyorsan😂😂😂😂
Evet akrepsin belli oldu şimdi bu ego ☺️😀
Ego yu mu tanımlıyayım😀 zehri salarım unutulmam alemsiniz vallahi iyi yaşayın😄
Senin zehire eküri geldi yukarıda kırbaç😂😂😂🤣🤣🤣😏ay sesli güldüm valla kaza yaptırcanız🤣
Ben de Başak burcuyum. Fakat her insanın hediye skalası farklıdır.
Kardeşim Başak onu bile boğasım geliyor hiç sevmiyorum Başak burçlarını
Vilada ile toz bezi. Bütün gün evin içinde toz kovalar
Biraz abarti gibi :) sende benim sorumda görüş paylaşır misin
Not defteri
vibratör
Kırbaç
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar